bence bu akıntı olayı kişiden kişiye değişiyorAceleci anne :) bende de kuru gunler baslamisti adetten once.hic akintim yoktu.sabir birazcik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence bu akıntı olayı kişiden kişiye değişiyorAceleci anne :) bende de kuru gunler baslamisti adetten once.hic akintim yoktu.sabir birazcik
Gel annemiz gel,sen de Katil aramiza,hayirli olsunMerhabalar..
benide alin araniza
Gel annemiz gel,sen de Katil aramiza,hayirli olsun
sabır sabırrr allahım ama kuru yani bundan 1 gün önce ıslaklık etkisi vardı şimdi oda yok galiba bu ayda bişe yok bendeAceleci anne :) bende de kuru gunler baslamisti adetten once.hic akintim yoktu.sabir birazcik
Ocak anneleri nasıl gidiyor? Kalp atışları ne alemde, ben bugün doktora gidicem tekrar umarım duyarız, kalbi atıyordur hala, bir haftadır psikolojim çok bozuktu sürekli ağlayarak geçirdim. 15indeçok minik duymuştuk..Dua edin bana ne olur
[QUOTE="chibi_chibi, post: 41141403,
benimkide keseden ibaretti gecen hafta geriden geliyor :/İnşaAllah hayırlısıyla miniklerinizin sesini duyarsınız kızlar...Geç döllenme olmuş olabilir belki dimi,ondan geriden geliyordur???
ne zamandır deniyosun canım?sabır sabırrr allahım ama kuru yani bundan 1 gün önce ıslaklık etkisi vardı şimdi oda yok galiba bu ayda bişe yok bende
Merhaba arkadaşlar,bende aşırı derecede bulantı baş dönmesi var.Günde 3 kez progestan kullanıyorum.Onun da yan etkileri arasında var.Ama çok zor geçiyor hiçbirşey yemiyorum hiç acıkmıyorum birde üstüne çalışıyorum.Yardımcı olabileceğiniz öneriler olursa çok sevinirim.
merhaba kızlar cumartesi gittik kalp atışımızı dinledik harika bir his pıt pıt pıt hiç bitmesin istedik herşey normalmiş doktorumuz iki haftada bir çagırıyo saolsun 4 hafta sonrasına aynı hastanede farklı bır dr ıcın randevu almamızı ıstedi ense kalınlıgı ıcın sürekli bulantı ve kusmam var hiç birşey yiyemiyorum diyebilirim birde üstüne grip oldum :) koca kış olma bebek olsun grip ol bu kotu oldu sürekli keyfine bak ve bu anın tadını cıkar diyen tatlış bir doktorumuz var ama ne yazıkkı biz hep halsisiz şu günler hemen geçse mide bulatıları bır bitseeeee :))))
sevgiyle kalın kızlarrr:))
amin cnm inşallahBiz de geçen gün duyduk,her gün gitsem de her gün dinlesem tv izlemesem ultrasonda onu izlesem :)))) Ben de genelde halsizim...Bulantı çok kötüdür emimim Allah kolaylık versin,pıt pıt sesleri kulaklarımızdan eksilmesin
ben de sıfır kupkuruydum ama 6. haftada başladı yavaş yavaş akıntıbence bu akıntı olayı kişiden kişiye değişiyor
Benim gibi sistit olan varmi?
Doktor ilaç yazmadı suyla geçiceginide sanmıyorum. Ilac kullanan varmiydi aranizda
öncelikte çok gecmiş olsun hamilelikte sistit tehlikeli diye duymustum ama yinede doktorlardan iyi bilemeyiz istersen farklı bir dr daha görün
KIZLAR BİŞE SORMAK İSTİYORUM HAMILE OLDUĞUNUZ AY ADET GEÇTİKTEN SONRAMI AKINTINIZ OLDU YOKSA AKINTI SÜREKLİ DEVAM ETTİMİ ADETİME 11 GÜN VAR VE HİÇ AKINTIM YOK BEBEK YOKMU DEMK BU YANİ
Ozlemcim Sakin ok..bu ne telas,nasi da yemissin Kendini...bi cok kisiye bu soruyu soruyorum ama Gec dollenme mi seninki?Herkeze slmin alleykum arkadaslar kizlar benim icimde birkorku varki sormayin allah rizasi icin bunu okuyan herkim olursa olsun dua etsin bi ayetel kursi okusun benim ve bebegim icin ben 6+3 gittim doktora kesemiz buyumus ama daha bebegi gorememistim simdi 7+2 oldu yagrin doktora gitmek istiyorum ama cok korkuyrum kotu bir haber almaktan (((( cok tedirgin ve korku icindeyim aklimdan atamiyorum bu sorunu icim icimi yiyip bitiriyo ben ne yapcagmi bilmiyorum cok korkuyorum hemde cok gitsem bi turlu gitmesem bir turlu allahim tum annelerin umutlarini bosa cikarmasin icindede benim.gitsem kotu bir haber alirmiyim gitmesem bebegm olustumu diye dusunuyorum ne yapcam bilmiyorum ne olur yardim edin ( 6+3 te boyleydi yardim edin akil verin cok zordayim kafamda buyuttum buyuttum celiskilerle dolu ve huzursuzum(