2016 NİSAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Canim senin kacinci denemendi?
Canım benim durumum biraz karışık bundan 7-8 ay kadar önce hamileydim 9 haftalıkken aldırmak zorunda kaldım gelişmedi bebeğim sonra 2 ay korundum bıraktı yine hamile kaldım o da 5+3 ken düşük oldu bu zamana kadar hep denedik yani:)

benim regl başladı galiba hafiften hafiften hiç belirtide yoktu oysaki umutlar mayısa kaldı yeni bat 6 mayıs diyeyim şimdiden ama bu ay hiçbirşey yapmayım oluruna bırakıcam böyle ümitlenmek çok kötü

Canim ozaman moralini yuksek tut bol bol dinlen insallah saglikla kucagina alirsin,bence hamilesin:)

Canım baksana 3 gün olan çıkmış benimde üç günüm war ama çıkmadı sancıları hafif başladı gebe falan degilim hayaller Mayıs a
Canim bazilarinda cikiyor bazilarinda cikmiyor sen regl gecmesini bekle.Onlarda erken dollenme olmus olabilir.Ben gecen ay o hatayi yaptim moralimin bozukluguyla kaldim bosver gunun gecsin yaparsin testini.

İnofolic tozu ne için verdi size.
bende küçük kistcikler varmış adetimin günü sürekli geçiyomuş o yüzden verdi.faydalı olabilmesi için sabah akşam aç karnına ikişer toz içmen gerekiyo dedi
İnşallah güzel sonuç alırsın tatlim belki başka tedavi içinde vermiştir ben gebelik oncesi rutin ler için gitmiştim ama asistan çıktı sen doktoruna güven ben iyi bir doktora gidecem türkiyeye dönünce şifa olsun ınsallh

Tşk ederim iyi dileklerin için.daha biz 2 aydır deneme yapıyoruz önceki 5 yıl vajinusmustum..hormon testi falan yapmadık.ama senin adetin düzenliymiş benim illa geçiyo.tüylenme çok.kis olunca yumurtalar büyüyemiyo bu yüzdende geç zor çatlama oluyomuş.doktor 2-3 ay kullan dedi.olmazsa başka yönteme geçeriz.ama bu ilacı kullanırken hamile kalanlar oluyomuş.internettende araştırdım belirtiler pko hastalığını gösteriyo

Bana da etrafimda kiler demişti bu nu kull ninja hamile kalırsın diye inan 3 ay kesin gözüyle bakiyirdum yalnız adetim hiç saptirmaz yani umut bile vermedi 1 gün ve fsh 6 2 doktora gittim çok iyi hersey çok güzel olur dedi 8 aydayim hayırlısı diyorum ingilizce bilmediğim içinde doktora gidemiyorum biraz zorluk oluyor sadece gebelik testleri ondada hemen alamıyorum 6.5 kuveyt dinari yani 65 tl 1 tanesi cokkkk pahali gelene kadar bekliyorum

Herkese merhaba. Uzun zamandır yazamamıştım. Maşallah hamileler belli olmaya başlamış. Çok sevindim :) Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin :)
Ben de mayısta aşılama yaptıracağım ama aşılamadan önce rahim filmi çekip kanallar açık mı diye bakıyorlarmış. Ama benim rahim filmimi çekemediler çünkü rahim ağzı çok darmış, içeri ilaç girmemiş. Dün bir operasyon geçirdim, rahim ağzı genişletildi, film de çekildi. Allah'a şükür kanallar açık. Rahim ağzı da genişlediği için spermler rahatlıkla içeri girebilirmiş. Önümüzdeki ay güzel haberi paylaşmak dileğiyle... :) :)
Eğer aranızda uzun süredir hamile kalmayan varsa mutlaka rahim filmi çektirsin. sizin de benim gibi rahim ağzınız darsa spermler içeri giremediği için hamile kalamıyorsunuz demektir

canım benim en güzel haberler seninle olsun inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh

listelerde isminin yanında şunları görmek dileğiylee.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…