2016 NİSAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Gecen ay agri olmadi fakat adet seklim farklilasti birkac gun boyunca lekelenme oldu hep snra kanama basladi kisa surdu herzmnkinden. Gecen ay da 2 gun gecikmiatm lekelenme 3 gun surunce de yerlesme kanamasi mi acaba suphesi yasadm kanda gebelik bile baktrdm negatifi gorunce adetim sokuldu. Bu ay o yuzden temkinliyim. Hsonuna kdr olmam lazm olmazsm test yapacagm

Canım değerim 1260 olmus dünkü 830 du yatış önerdiler sonra ben ağlayınca filan tamam eve git dinlen kanaman olursa gel dediler eve geldim şidmi dua edin kızlar: (
çok geçmiş olsun hiç canını sıkma bebek hisseder kendini motive et bebeğim benimle olacak de sev onu dua et herşey yoluna girer allahın izniyle...

Canimm 5 haftalik için 1260 çok iyi bir değer Allahın izniyle hiç skinti olmaz hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın

Doktorunu dinle bol bol yat dinlen
İnşallah canım benim çalışıyorum onu napıcam bilmiyorum cok rapor hakkımda yok: ( bakalım hayırlısı ile inşallah bugünleri unutturacak cok güzel günler yaşarız bebeğimle

Günaydın kızlar. Güzel bir haberim var sizlere :)
Dün tek çizgi çıktı diye yazmıştım. Teste tekrar baktım daha sonra. Silik şekilde ikinci çizgi belirmiş.
Bende iş çıkışı kan verdim. Akşam eşim dayanamadı. Testin sonucunu aldı geldi veee :))
Hamileyim bin şükür.

Hayırlı olsun güzelim, Rabbim sağlıklı bi gebelik süreci ve sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah :)

Tebrik ederim canim ne guzle bir haber kac gunun vardi bata?

Hayırlı olsun canımmm :) 6 Nisan ve 6. hamilemiz

Kizlar gunaydin benim adet hala gelmedi bugun 3 gun oldu kan testide 0.5 cikdi off off kafam karisdi

harikaaaa
bu topik harika ötesi her güne bir hamile haberi
Allahım daimi etsin canım maşallah

Hayırlı olsun güzelim, Rabbim sağlıklı bi gebelik süreci ve sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah :)
Amin canım inş. Hepimiz için hayırlısı olsun inş.

Tebrik ederim canim ne guzle bir haber kac gunun vardi bata?
7 Nisandı canım aslında ama nette hesaplamama göre 5 nisan demişti.

Hayırlı olsun canımmm :) 6 Nisan ve 6. hamilemiz
:)))))
harikaaaa
bu topik harika ötesi her güne bir hamile haberi
Allahım daimi etsin canım maşallah
Amin canım inş.

Bizim için büyük sürpriz oldu aslında. Çünkü kızıma 3yıl sonunda anca hamile kalabilmiştim. Bu ise ilk denediğimiz ayda oldu. Şoklardayım hala :) Kızımda 11 aylık bu arada :)

İnşallah canım ikiseksen yatıyorum dünden beri öğleden sonra kontrolüm var bakalım hayırlısıyla inşallah güzel günler gelecek
benim nacizane tavsiyem çok iyi dinlen gerekirse hiç kımıldama yani ben ilk hamilleliğimde aynı şeyi yaşadım tecrübesizlik tabi yada salaklık diyeyim hastaneden geldim o gece dinlendim sabah ağrım falan geçince normal hayata devam ettim akşamına olan oldu bu yüzden dkt dinle hep dua et Ya MÜSAVVİRU 336 defa ve Ya MÜBDİÜ 99 defa sağ elini karnının üzerine koy oku sayısınca yapabildiğin kadar yap inşallah birşey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…