- 9 Ocak 2015
- 12.721
- 29.000
-
- Konu Sahibi _bilgehan_
- #1.041
Benim de son 4-5 gun ama bende yapmayi dusunmuyirum sonra bos yere moralim bozuluyor.günaydınlar kızlar
bata son 3.. azmedip son güne kadar test yapmayacağım inşallah
ÇAMAŞIR SUYU TESTİ NE OLUYOR ?Biraz once dayanamadim test yaptim cikmadi tabi daha 5 gun var. camasir suyu testini yaptim yine , camasir suyuna gore pozitif. Bir de biraz beyaz akintim var
Gecen ay agri olmadi fakat adet seklim farklilasti birkac gun boyunca lekelenme oldu hep snra kanama basladi kisa surdu herzmnkinden. Gecen ay da 2 gun gecikmiatm lekelenme 3 gun surunce de yerlesme kanamasi mi acaba suphesi yasadm kanda gebelik bile baktrdm negatifi gorunce adetim sokuldu. Bu ay o yuzden temkinliyim. Hsonuna kdr olmam lazm olmazsm test yapacagmcanım klomen genelde adet olursan eğer gecikme yapar derler ama ben maalesef adet olmuştum geçen ay sadece 1 gün gecikti. şükür çok gecikmeden umutlanmadan oldum. sende ağrı yaptı mı ben de çok ağrı yapmıiştı regl öncesi
çok geçmiş olsun hiç canını sıkma bebek hisseder kendini motive et bebeğim benimle olacak de sev onu dua et herşey yoluna girer allahın izniyle...Canım değerim 1260 olmus dünkü 830 du yatış önerdiler sonra ben ağlayınca filan tamam eve git dinlen kanaman olursa gel dediler eve geldim şidmi dua edin kızlar: (
sol kasığımda ara ara sancı oluyo biraz akıntım var bi de sağ kulağım tıkalıBenim de son 4-5 gun ama bende yapmayi dusunmuyirum sonra bos yere moralim bozuluyor.
Ben de adet sancisi disinda belirti yok sen de var mi herhangi bir belirti?
İnşallah canım benim çalışıyorum onu napıcam bilmiyorum cok rapor hakkımda yok: ( bakalım hayırlısı ile inşallah bugünleri unutturacak cok güzel günler yaşarız bebeğimleCanimm 5 haftalik için 1260 çok iyi bir değer Allahın izniyle hiç skinti olmaz hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın
Doktorunu dinle bol bol yat dinlen
İnşallah canım ikiseksen yatıyorum dünden beri öğleden sonra kontrolüm var bakalım hayırlısıyla inşallah güzel günler gelecekçok geçmiş olsun hiç canını sıkma bebek hisseder kendini motive et bebeğim benimle olacak de sev onu dua et herşey yoluna girer allahın izniyle...
Hayırlı olsun güzelim, Rabbim sağlıklı bi gebelik süreci ve sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah :)Günaydın kızlar. Güzel bir haberim var sizlere :)
Dün tek çizgi çıktı diye yazmıştım. Teste tekrar baktım daha sonra. Silik şekilde ikinci çizgi belirmiş.
Bende iş çıkışı kan verdim. Akşam eşim dayanamadı. Testin sonucunu aldı geldi veee :))
Hamileyim bin şükür.
Tebrik ederim canim ne guzle bir haber kac gunun vardi bata?Günaydın kızlar. Güzel bir haberim var sizlere :)
Dün tek çizgi çıktı diye yazmıştım. Teste tekrar baktım daha sonra. Silik şekilde ikinci çizgi belirmiş.
Bende iş çıkışı kan verdim. Akşam eşim dayanamadı. Testin sonucunu aldı geldi veee :))
Hamileyim bin şükür.
Canim regl gununu bekle bos yere moralini bozma bazen olsa bile erken cikmayabiliyor.Bata 3 gün var test yaptım negatif
Insan bebek dusununce her seyi ona yoruyor insallah hakkimizda hayirlisi olur tatlim.sol kasığımda ara ara sancı oluyo biraz akıntım var bi de sağ kulağım tıkalıbu belirti mi bilmiyorum tabi
Günaydın kızlar. Güzel bir haberim var sizlere :)
Hamileyim bin şükür.
harikaaaaGünaydın kızlar. Güzel bir haberim var sizlere :)
Hamileyim bin şükür.
Amin canım inş. Hepimiz için hayırlısı olsun inş.Hayırlı olsun güzelim, Rabbim sağlıklı bi gebelik süreci ve sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah :)
7 Nisandı canım aslında ama nette hesaplamama göre 5 nisan demişti.Tebrik ederim canim ne guzle bir haber kac gunun vardi bata?
:)))))Hayırlı olsun canımmm :) 6 Nisan ve 6. hamilemiz
Amin canım inş.harikaaaa
bu topik harika ötesi her güne bir hamile haberi
Allahım daimi etsin canım maşallah
evet canm hayırlısı bakalım :) çok heyecanlu:))bizimde tanisma yildonumumuz esimle.benim ilk deneme ve dusuk ihtimal bata yakin tarihde korunmayi biraktik bakalim beraber geri sayim yapicagiz o zaman mutlubirisi
benim nacizane tavsiyem çok iyi dinlen gerekirse hiç kımıldama yani ben ilk hamilleliğimde aynı şeyi yaşadım tecrübesizlik tabi yada salaklık diyeyim hastaneden geldim o gece dinlendim sabah ağrım falan geçince normal hayata devam ettim akşamına olan oldu bu yüzden dkt dinle hep dua et Ya MÜSAVVİRU 336 defa ve Ya MÜBDİÜ 99 defa sağ elini karnının üzerine koy oku sayısınca yapabildiğin kadar yap inşallah birşey olmazİnşallah canım ikiseksen yatıyorum dünden beri öğleden sonra kontrolüm var bakalım hayırlısıyla inşallah güzel günler gelecek