• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 nisan ayı transfer yaptiracaklar buraya

Merhaba kizlar. Bende bu ay transfer olucam. Daha yumurta toplanmadi. Miniyime kovusacagimi dusundujce cok seviniyorum. Yalniz, bu yumurta toplama isleminden cok korkuyorum. Biraz bilgilendirirseniz cok sevinirim.

Benim subat ayinda yumurtalarim toplandi donduruldu korkulacak bisi yok zaten anestezi ile yapiliyor

Evet orasi oylede, amma yinede uyaninca beni nasil bir agri bekleyecek bilmiyorum, o yuzden korkuyorum. Peki sen transfer olmadinmi?

Bende cok rahat biri degilimdir ama sonrada hic agri olmadi benim mayis sonunda transfer olucak donduruldu embriyolar cikolata kistim var o yüzden

Kizlar merhaba 3 embriyom cgh genetik taramaya gitmisti sadece 1 i sağlıklı geldi enerjiside cok iyiymis transver icin adetimi bekliyorum mayisa kaldi yani benim transverim tek embriyoyla sansim biraz az sanirim ama dktr yüzde 65 dedi ins olur bu sefer benim ve hepimizin

Merhaba kizlar. Bende bu ay transfer olucam. Daha yumurta toplanmadi. Miniyime kovusacagimi dusundujce cok seviniyorum. Yalniz, bu yumurta toplama isleminden cok korkuyorum. Biraz bilgilendirirseniz cok sevinirim.
Canim korkma hic agrisi olmuyo cok kolay bi islem cok hafif bi narkoz verildigi icin uyuyosun uyaniyosun hoop bitmis kalkip eve geldim hemen 3. Denemem

Canim hayirli ugurlu olsun darisi basimiza jns gordunmu keseyi

Allah razı olsun.rabbim isteyen herkese nasip etsin.evet canım kesem göründü hatta bademim merhaba dedi bize 8 mm olmuş kalp atisimiz 145 , 6 hafta 4 günlüğüz çok şükür. Biraz stresli geçti benim günlerim lekelenmem oldu hala devam ediyor.sabah akşam progestan iğne kullanıyorum. Tehlike geçene kadar devam.rabbim bunada şükür.

Allah razı olsun.rabbim isteyen herkese nasip etsin.evet canım kesem göründü hatta bademim merhaba dedi bize 8 mm olmuş kalp atisimiz 145 , 6 hafta 4 günlüğüz çok şükür. Biraz stresli geçti benim günlerim lekelenmem oldu hala devam ediyor.sabah akşam progestan iğne kullanıyorum. Tehlike geçene kadar devam.rabbim bunada şükür.
Cok sevindim rabbim saglikli bir sekilde kucağına almayi nasip etsin bol bol ceviz badem ve kabak cekirdegi ye banada dua et nolur bu sefer olsun ins hamilelerin duasi olurmus

Cok sevindim rabbim saglikli bir sekilde kucağına almayi nasip etsin bol bol ceviz badem ve kabak cekirdegi ye banada dua et nolur bu sefer olsun ins hamilelerin duasi olurmus

Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.once allah a sonra doktoruna Güven ve stres yapma canım.rabbim okadar büyük ki senin kötü gördüğün her şey aslında hayrına çıkıyor.icini ferah tut.kimin duasini geri çevirmiş Rabbim hepimizin dualarını kabul eder.su mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine gönlünün muradini versin rabbim.

Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.once allah a sonra doktoruna Güven ve stres yapma canım.rabbim okadar büyük ki senin kötü gördüğün her şey aslında hayrına çıkıyor.icini ferah tut.kimin duasini geri çevirmiş Rabbim hepimizin dualarını kabul eder.su mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine gönlünün muradini versin rabbim.
Aminnn cnm cok teşekkür ederim

Back