Diğer denemeler tutmadımı embiryomu oluşmadı_*Merhaba bugün yumurtanın toplandı bu 3. Tüp bebek Denememiz deneyimi olan yazarsa sevinirim
bende bugun katıldımaranızaHerkese hayırlı kandiller diliyorum Rabbim bu mübarek günde herkese kucağına almayı nasip etsin inş emeklerimiz boşa çıkmasın Rabbim nasip ederse yarında benim dondurulmuş embrio transferim var
maşallah tebarekallah erken belli olmuş kanda da çıktı mıMerhaba, 7 gün önce 2 embrio transfer yapildi ve sanırım hamileyim idrar testinde çift çizgi oluştu. 10.gun kan tahlili bakalım hayırlısı rabbimden
Allah bu mübarek günde hayırlısını nasip etsin inş emeklern boşa çıkmazbende bugun katıldımaranıza
rabbim hayırlı sonuçlar almayı nasib esin
benim de 18 nisanda transferim olacak
rabbim hayırlı sonuçlar versin inşlllah başı ortası sonu hayr olsunHerkese merhaba dün transferim yapıldı inş Rabbim can verir sımsıkı tutunur
İlk denemede yumurta oluşmadı ikincide bu yumurta çıktı oda tutmadıDiğer denemeler tutmadımı embiryomu oluşmadı_*
maşallah tebarekallah erken belli olmuş kanda da çıktı mı
hangi doktorda yaptırdınız
Merhaba canim. Insallah hayirlisi olsun. Bebeyini kucagina alirsin Insallah))) canim yumurta toplanmasi agrili islemmi? Birazcik bilgilendirirmisin cook korkuyorumMerhaba bugün yumurtanın toplandı bu 3. Tüp bebek Denememiz deneyimi olan yazarsa sevinirim
Merhaba, kanda ultrasonda çıktı canım.15 Nisan Cuma günü kalp atışı için kontrolüm var.hayirlisi rabbimden. Benim doktorum Prof.Eray Çaliskan.[/QUOTE
Ozle.hastne ise hiç korkma veryolar anastezi hiç anlamyrsn benm doktr geldi iyi uykular zeynep hanm dedi sonra bi uyandm yatakhanye alms lar beni sonrasında az ağrı oldu akşam olmadn oda gecti gitti ama.devlet hastnesi nasl olyr bilmym
Yumurta toplama kimilerinde operasyon sonrası regli ağrısı gibi oluyor bende hiç ağrı olmadı zaten anestezi alıyorsun duymuyorsun bile korkma rahat olKizlAaar lutfen cevap yazin
Ay tesekkurler canim Ben anesteziden bile korkarim hic almadim. Allah yardimcimiz olsun insallah Kimsenin kucagini bos burakmasin. Her halda boru filminden kolay olur diye dusunuyorumYumurta toplama kimilerinde operasyon sonrası regli ağrısı gibi oluyor bende hiç ağrı olmadı zaten anestezi alıyorsun duymuyorsun bile korkma rahat ol
Korkma hiçç ağrı sızı operasyonu duymuyorsun dua et eminim kolay geçicek Allah yardımcın olsun inş emeklerimiz boşa çıkmasınAy tesekkurler canim Ben anesteziden bile korkarim hic almadim. Allah yardimcimiz olsun insallah Kimsenin kucagini bos burakmasin. Her halda boru filminden kolay olur diye dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?