• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 nisan ayı transfer yaptiracaklar buraya

azade23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2008
102
51
98
Merhaba arkadaşlar benim 3 adet donmuş embriyom var nisan ayinda transferim yapilacak ins birbirimize dua edip destek olalım diye açtım bu konuyu ben bahçecide tedavi görüyorum embriyolarim cgh ye gönderildi eger genetik sorun cikmazsa transfer yapilacak

Merhaba, 7 gün önce 2 embrio transfer yapildi ve sanırım hamileyim idrar testinde çift çizgi oluştu. 10.gun kan tahlili bakalım hayırlısı rabbimden

04.04.2016 da transferim var tarih güzelmiş şimdi farkettim.. allah yardımcımız olsun nisan ayı uğurlu gelsin

Herkese hayırlı kandiller diliyorum Rabbim bu mübarek günde herkese kucağına almayı nasip etsin inş emeklerimiz boşa çıkmasın Rabbim nasip ederse yarında benim dondurulmuş embrio transferim var

Herkese hayırlı kandiller diliyorum Rabbim bu mübarek günde herkese kucağına almayı nasip etsin inş emeklerimiz boşa çıkmasın Rabbim nasip ederse yarında benim dondurulmuş embrio transferim var
bende bugun katıldımaranıza
rabbim hayırlı sonuçlar almayı nasib esin
benim de 18 nisanda transferim olacak

Merhaba kizlar. Bende bu ay transfer olucam. Daha yumurta toplanmadi. Miniyime kovusacagimi dusundujce cok seviniyorum. Yalniz, bu yumurta toplama isleminden cok korkuyorum. Biraz bilgilendirirseniz cok sevinirim.

Merhaba, kanda ultrasonda çıktı canım.15 Nisan Cuma günü kalp atışı için kontrolüm var.hayirlisi rabbimden. Benim doktorum Prof.Eray Çaliskan.[/QUOTE
Ozle.hastne ise hiç korkma veryolar anastezi hiç anlamyrsn benm doktr geldi iyi uykular zeynep hanm dedi sonra bi uyandm yatakhanye alms lar beni sonrasında az ağrı oldu akşam olmadn oda gecti gitti ama.devlet hastnesi nasl olyr bilmym

Yumurta toplama kimilerinde operasyon sonrası regli ağrısı gibi oluyor bende hiç ağrı olmadı zaten anestezi alıyorsun duymuyorsun bile korkma rahat ol
Ay tesekkurler canim Ben anesteziden bile korkarim hic almadim. Allah yardimcimiz olsun insallah Kimsenin kucagini bos burakmasin. Her halda boru filminden kolay olur diye dusunuyorum

Ay tesekkurler canim Ben anesteziden bile korkarim hic almadim. Allah yardimcimiz olsun insallah Kimsenin kucagini bos burakmasin. Her halda boru filminden kolay olur diye dusunuyorum
Korkma hiçç ağrı sızı operasyonu duymuyorsun dua et eminim kolay geçicek Allah yardımcın olsun inş emeklerimiz boşa çıkmasın

Back