- 6 Ekim 2015
- 13
- 42
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben aldım kuvet iyiki aldım çok portatif kapat sakla kapı arkasına dolap içine diğerleri bildiğin plastik küvet kaba yer kaplıyor baktın memnun değilsin plastik alırsın 30 40 tl zatenKızlar bebek telsizı almak istiyorum. Görüntülü mu görüntüsüz mu karar veremedim. . Bir de küveti katlanabilir almak istiyorum. Fikri olan var mı . Çocuk oynar içindeyken kapanır dien var . Ben seyahat amaçlı da istiyorum kuveti
braun ateşölcer var kulaktan..kodu 6020 olan ben ondan ısmarladım tavsiye ederimkızlar ateşölçer tavsiyelerinizi bekliyorum, tek eksiğim o kaldı şuanda
canım acura ac 9270 alıcam ben.kızlar ateşölçer tavsiyelerinizi bekliyorum, tek eksiğim o kaldı şuanda
kulaktan doğru ölçmüyor falan diye okudum hep nette ama güvenilir mi acababraun ateşölcer var kulaktan..kodu 6020 olan ben ondan ısmarladım tavsiye ederim
canım acura ac 9270 alıcam ben.
iş yerinden bi arkadaşım aldı memnun kaldığını söyledi.
sıvı ölçümü de yapıyor bebişin banyo suyunu falan.
nette de yorumları gayet iyi. aklında bulunsun
bebek arabasından memnun musun canım daha kullanamamışsındır ama en azından sürmesi falan nasıl ?ilk olarak bize erkek denildiği için mavili takımlarımız da mevcut ama evde giyer artık yatarken falan bunlar da bizim şimdilik çeyizimiz daha anneanne ve babanemiz de almış
Evet hafif ve kullanışlı benim aradığım özelliklerin hepsi var açıkcası piyasadaki aynı özellikli arabalara göre de fiyatı çok daha uygun. Pratik ve kullanışlı gibi duruyor şimdilikbebek arabasından memnun musun canım daha kullanamamışsındır ama en azından sürmesi falan nasıl ?
Emzirme atleti sutyeni falan almadım ben , bi türlü ısınamadım çok itici geldi. Süt pompası ilk etapta manuel aldım philips avent , bakalım kullanma durumuma göre aynı markanın elektriklisini alabilirim bence gerekli neticede süt fazla olursa memelerde ağrı yapar, atıyorum bi ilaç kullanırsın sütünü sağar atarsın, fazla geleni sağıp buzlukta saklarsın illa ki işe yarar diye düşünüyorum. Göğüs pedi lansinoh 60 lı aldım yeter diye düşünüyorum. Bir de göğüs kalkanı aldım yara olma durumunu düşünerek o da philips avent.kızlar merhaba uzun zamandır yazmıyorum burayı özlemişim inşallah bütün bebeklerimiz iyidir
biz bitirdik sayılır alışverişlerimizi sadece emzirmeyle ilgili olanlar kaldı
biberon göğüs pompası göğüs pedi emzirme atleti ve sütyeni
siz aldınızmı özellikle göğüs pompası gereklimi ve hangi markayı tercih ettiniz
Eşim ilk gebe olduğumu öğrendiğimde en ufak biberonlardan bitane almıştı, pompanın da bitane biberonu var o yüzden başka biberon almadım. Emzik de vermeyi düşünmüyorum. Depend kadın külodu aldım lohusalık dönemi için yumuşak hasta bezi tarzında rahat görümdü gözüme kullan at rahat olur. Bir de elija doğum sonrası korse aldımkızlar merhaba uzun zamandır yazmıyorum burayı özlemişim inşallah bütün bebeklerimiz iyidir
biz bitirdik sayılır alışverişlerimizi sadece emzirmeyle ilgili olanlar kaldı
biberon göğüs pompası göğüs pedi emzirme atleti ve sütyeni
siz aldınızmı özellikle göğüs pompası gereklimi ve hangi markayı tercih ettiniz
1 numara premium care ve molfix 2 numara aynı ölçüdeYenidoğan 2 jumbo paket bez aldım 176 tane umarım fazla gelmez 1 beden için prima premium care
küçük gelmez değil mi ? arkadaşım çok almışsın 2 numaraya hemen geçersin sıkar bebeği 1 numara dedi de aklım takıldı1 numara premium care ve molfix 2 numara aynı ölçüde
0 numara tavsiye ediyorum 3800 e kadar olan bebeklere
Bana da öyle demişlerdi 3 paket 1kullandım Her iki çocuğumda daküçük gelmez değil mi ? arkadaşım çok almışsın 2 numaraya hemen geçersin sıkar bebeği 1 numara dedi de aklım takıldı
bende aventin manuel pompasını ve lansinohun göğüs pedini alıcam canm bide lansinohun göğüs kremini aldımEmzirme atleti sutyeni falan almadım ben , bi türlü ısınamadım çok itici geldi. Süt pompası ilk etapta manuel aldım philips avent , bakalım kullanma durumuma göre aynı markanın elektriklisini alabilirim bence gerekli neticede süt fazla olursa memelerde ağrı yapar, atıyorum bi ilaç kullanırsın sütünü sağar atarsın, fazla geleni sağıp buzlukta saklarsın illa ki işe yarar diye düşünüyorum. Göğüs pedi lansinoh 60 lı aldım yeter diye düşünüyorum. Bir de göğüs kalkanı aldım yara olma durumunu düşünerek o da philips avent.
açıkçası emzirme atleti ve sütyeni banada çok kullanışlı gelmiyo ama emzirirkende nırmal atlet sütyenle özelliklede sütyenle zor olur gibiEşim ilk gebe olduğumu öğrendiğimde en ufak biberonlardan bitane almıştı, pompanın da bitane biberonu var o yüzden başka biberon almadım. Emzik de vermeyi düşünmüyorum. Depend kadın külodu aldım lohusalık dönemi için yumuşak hasta bezi tarzında rahat görümdü gözüme kullan at rahat olur. Bir de elija doğum sonrası korse aldım