2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
sanmam canm arkadaşımda hiç bulanmadı onun oğlu olmuştu ondan değildir de inş normaldir diyorum bu bulantısızlık hali

bebeğin kalp atışları ortalama 7. haftada duyuluyor panik yapmayın 6+5 de olur 8. hafta da olur...rahat olun

İnşallah dediğin gibidir canım gittiğimde duyarım yani böyle olanlar vardır herhalde doktorun ultrosonda baktığında verdiği haftaya göre hesap etmem lazım değil mi?sağol cevep verip içime su serptiğin için .

Bayanlar bayramda Allah nasip ederse 12 saate yakın bi otobüs yolculuğu yapıcam.
Doktora dün sormayı unuttum sakıncası olur mu diye sizce sıkıntı olur mu ki

ben de senin gibi düşünüyordum ama doktorum her sey yolunda olmasına ragmen 5 kilodan fazla kaldırmamamı ve evi süpürmememi söyledi ilk 3 ay için. cünkü süpürge yaparken insan ıkınma hareketi yapıyormus ve düşüge neden olabilir genel uyarılar dedi. O yüzden sadece siliyorum ama yürüyüşe ve spora devam !

canım herkesin bünyesi farklı verdiği tepkiler farklı. içini ferah tut ve güzel düşün. Herkesin bulantısı olacak diye bir sey yok, hem böylece daha saglıklı beslenebilirsin bebek için.

tahmini dogum tarihleri daha değişirmiş endişelenmek için cok erken.

günaydınn arkadaşlar beni de tabloya ekleyebilir misiniz
yaş 25
boy 1.58
kilo 57
kırklareli
ilk
16/08/2015
22/05/2016

Masumiyet 'i etiketleyerek paylasırsan, eklemeleri o yapıyor

içini ferah tut gec döllenmiş olabilir bazıları 7. 8. haftaya kadar göremiyor bebekleri saklanmıstır belki güzel düşün güzel seyler olsun

Bayanlar bayramda Allah nasip ederse 12 saate yakın bi otobüs yolculuğu yapıcam.
Doktora dün sormayı unuttum sakıncası olur mu diye sizce sıkıntı olur mu ki
bildiğim kadarıyla kalp atısını duyana kadar pek tavsiye etmiyorlarmıs ama yolculuk yapacak olan arkadaslar vardı belki onlar sormuslardır daha net bir cevap gelir

kızlar bu arada her cuma duası yapılmak üzere yasin okuyoruz, belki görmeyen arkadaslar vardır diye hatırlatmak istedim. mayıs anneleri baslıgının altında baska bir konu actık dua grubu diye oraya bekleriz

bu arada agzında metalik tat olan var mı aramızda ? bende basladı ve hiç hoş bir tat değil

Gunaydin taze annisler

Bugun hic iyi degilim. Mide bulantim var kahvalti edesim yok. Corba yapiyorum ama icebikirmiyim bilmiyorum 2 gundur cok sancim vardi biraz disari cikip dolassam o aksam cok kotu oluyorum. Sizde durumlar nasil

Gunaydin taze annisler

Bugun hic iyi degilim. Mide bulantim var kahvalti edesim yok. Corba yapiyorum ama icebikirmiyim bilmiyorum 2 gundur cok sancim vardi biraz disari cikip dolassam o aksam cok kotu oluyorum. Sizde durumlar nasil
Çok ayakta kalınca belimde ağrı oluyor benim.Dinlenmeye çalış.İlk çoçukmu seninde?

Gunaydin taze annisler

Aç kalma cnm daha çok miden bulanır ve halsiz kalırsın. Ama çorba daha çok bulantı yapabilir. Kuru ekmek ye bi de zencefil iyi geliyomuş bulantıya, ben de çok işe yaramadı ama dene istersen. Bnm de şuan bulantım var çok fena

Rica ederim canım. Hepimiz aynı panik durumundayız. Malum ilk üç ay. Sen drun dediği haftaya göre takip et kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…