- 28 Eylül 2014
- 844
- 622
- 103
- 38
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #1.961
İnşallah alırız canım ya teşekkür ederim cevabınız içinBENDE 6+4 te duydum canm erken değil tabi ultrason aletlerine de bağlı
sanmam canm arkadaşımda hiç bulanmadı onun oğlu olmuştu ondan değildir de inş normaldir diyorum bu bulantısızlık haliHaklısınız galiba kızlar benim iki ablaminda annemin de hiç bulantısı olmamış Oğlumda beni her daim kusarken gorduklerinde sasiriyorlardi ama şimdi aynı onlar gibi oldum kayinvaldeme göre ise bu kızmış ondan oyleymis diyor ama hayret ediyorum doğrusu
Gec dollenme olmusdur gorunmmesi Cook normal 8 haftaya kadar ancak gören var
Merak etme canım. İyi düşün iyi olsun. Birşey olsa söylerdi mutlaka dr. Adet düzensizliğim var diyorsun böyle durumlarda genelde geç döllenme oluyor. İlk kese görünüyor. 7-8 haftalarda kalp atısını duyuyorsun genelde. Şimdi erken zaten. Kötü şeyler getirme aklına.
Kızlar iyi akşamlar.Bebişlerden sonra hayatınız aynen devam ediyor musunuz.Ufak tefek dikkat etmeler dışında yani.
mesela ben her işimi kendim yapıyorum olması gerektiği gibi. Bebişten önce her gün bir saat yürüyordum hala devam ediyorum. (son bir senede 27 kilo verdim sağlıklı beslenme ve yürüyüş ile) ağır şeyler kaldırmak dışında hayatıma devam ediyorum.
siz de durumlar nasıl.
bana göre hamilelik hastalık değil bir süreç. (düşük veya başka riskler yoksa tabi) etrafımda evini temizlemeyen annelerine yada başkalarına yaptıran iki merdiven çıkacaksa birilerinin koluna giren insanlar gördüğüm için garibime gitti ve size de sormak istedim sizler ne düşünüyorsunuz diye...
Ya ben hamileligi hic hissetmiyorum hissedemiyorum bu iyi bisey mi kotu bisey mi bilmiyorum ama hic mide bulantim yok mesela goguslerim agriyo sadece arada bi olan kasik agrim var baska da hamilemiyim degilmiyim hicbisey hissetmiyorum varligi yoklugu bir su anda kesenin icinde bebegi gorsem kalp atisini gorsem oyle rahatlicam ki
Ya hanımlar aklıma ne geldi. Ya benim doğum 1 mayısa denk gelirse istanbulda oturuyorum. 1 mayıs resmi tatil her taraf karışıyo. Gaz bombaları molotoflar panzerler istanbulun heryeri tehlikeli.Her yer kapalı Napcam bilmiyorum ya doktorum gelemezse doğuma o karışıklıkta. İnşallah 1 mayısta gelmez benim bebiş.
günaydınn arkadaşlarbeni de tabloya ekleyebilir misiniz
yaş 25
boy 1.58
kilo 57
kırklareli
ilk
16/08/2015
22/05/2016
Merhaba kızlar benimde bir sorunum var .22 temmuz sat tarihimde (ama benim adet düzensizliğim var normalde )olmayınca 24 kan testi 156 çıktı. 8 eylül de doktora gittiğimde sadece keseyi görebildik. ama adete göre 6+6 olması gerekiyordu ama doktor 5+4 dedi. 29 eylül de tekrar çağırdı.Ama 14 aylül de hafif kahveengi lekelenmem olsuğu için kontrole gittim progestoron verdi ultrosanla (karından) baktı ve bi sıkıntı yok dedi ama bebek hala gözükmüyor. Kızlar sizce boş gebelik mi doktor herhangi bir sıkıntı var demedi ama benim içim içimi yiyor nasıl sabredicem ben bayramdan sonraya?
bildiğim kadarıyla kalp atısını duyana kadar pek tavsiye etmiyorlarmıs ama yolculuk yapacak olan arkadaslar vardı belki onlar sormuslardır daha net bir cevap gelirBayanlar bayramda Allah nasip ederse 12 saate yakın bi otobüs yolculuğu yapıcam.
Doktora dün sormayı unuttum sakıncası olur mu diye sizce sıkıntı olur mu ki
mesaj attım özeldenCanım listeni paylasirsan çok sevinirim. .
Banda atabilirmisinmesaj attım özelden
Dua grubuna benide ekledinmi canimbu arada agzında metalik tat olan var mı aramızda ? bende basladı ve hiç hoş bir tat değil
attım canım.bir inceleyin bakalımBanda atabilirmisin
Çok ayakta kalınca belimde ağrı oluyor benim.Dinlenmeye çalış.İlk çoçukmu seninde?Gunaydin taze annisler
Bugun hic iyi degilim. Mide bulantim var kahvalti edesim yok. Corba yapiyorum ama icebikirmiyim bilmiyorum2 gundur cok sancim vardi biraz disari cikip dolassam o aksam cok kotu oluyorum. Sizde durumlar nasil
Aç kalma cnm daha çok miden bulanır ve halsiz kalırsın. Ama çorba daha çok bulantı yapabilir. Kuru ekmek ye bi de zencefil iyi geliyomuş bulantıya, ben de çok işe yaramadı ama dene istersen. Bnm de şuan bulantım var çok fenaGunaydin taze annisler
Bugun hic iyi degilim. Mide bulantim var kahvalti edesim yok. Corba yapiyorum ama icebikirmiyim bilmiyorum2 gundur cok sancim vardi biraz disari cikip dolassam o aksam cok kotu oluyorum. Sizde durumlar nasil
Dua grubuna benide ekledinmi canim
Rica ederim canım. Hepimiz aynı panik durumundayız. Malum ilk üç ay. Sen drun dediği haftaya göre takip et kendini.İnşallah dediğin gibidir canım gittiğimde duyarım yani böyle olanlar vardır herhalde doktorun ultrosonda baktığında verdiği haftaya göre hesap etmem lazım değil mi?sağol cevep verip içime su serptiğin için .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?