- 19 Ağustos 2014
- 332
- 319
- 23
- 33
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #1.981
ben de senin gibi düşünüyordum ama doktorum her sey yolunda olmasına ragmen 5 kilodan fazla kaldırmamamı ve evi süpürmememi söyledi ilk 3 ay için. cünkü süpürge yaparken insan ıkınma hareketi yapıyormus ve düşüge neden olabilir genel uyarılar dedi. O yüzden sadece siliyorumama yürüyüşe ve spora devam !
canım herkesin bünyesi farklı verdiği tepkiler farklı. içini ferah tut ve güzel düşün. Herkesin bulantısı olacak diye bir sey yok, hem böylece daha saglıklı beslenebilirsin bebek için.
tahmini dogum tarihleri daha değişirmişendişelenmek için cok erken.
@Masumiyet 'i etiketleyerek paylasırsan, eklemeleri o yapıyor
içini ferah tut gec döllenmiş olabilir bazıları 7. 8. haftaya kadar göremiyor bebeklerisaklanmıstır belki güzel düşün güzel seyler olsun
Canim ben 3-4 saatlik bi yolculuk yapicam ona bile zor izin aldım doktordan biraz fazla ısrar ettim kendi aracimizla gidicez dinlene dinlene kalp atışından önce doktorlar izin vermiyo bence sorma imkânın varsa doktoruna sor uzun senin yolculuğun ben bile iptal etmeyi düşünüyorum yolculuğu herkes gitme diyor çünkü evlatlarimizdan önemli değilBayanlar bayramda Allah nasip ederse 12 saate yakın bi otobüs yolculuğu yapıcam.
Doktora dün sormayı unuttum sakıncası olur mu diye sizce sıkıntı olur mu ki
cok uzunmuş canm ya molalarda hep yürüyüş yapman gerekirBayanlar bayramda Allah nasip ederse 12 saate yakın bi otobüs yolculuğu yapıcam.
Doktora dün sormayı unuttum sakıncası olur mu diye sizce sıkıntı olur mu ki
Ilk canim. 2 saat disari cikiyorum burnumdan geliyor. Odum kopuyor aksamlari sancidanÇok ayakta kalınca belimde ağrı oluyor benim.Dinlenmeye çalış.İlk çoçukmu seninde?
bende istiyorum canım yaa :)mesaj attım özelden
Valla bilmiyorum ki canim. Sabahlari zor kalkiyorum 11 oluyor hayla cebellesiyorum kalkmak icin ole yatmak istemiyorum butun gunAç kalma cnm daha çok miden bulanır ve halsiz kalırsın. Ama çorba daha çok bulantı yapabilir. Kuru ekmek ye bi de zencefil iyi geliyomuş bulantıya, ben de çok işe yaramadı ama dene istersen. Bnm de şuan bulantım var çok fena
kepek ekmegı neden yasakmıs canımben kilolu bir hamileyim o yüzden de diyetisyene gidiyorum.dün gittim ve söylediği bazı şeyleri sizinle paylaşmak istedim.mesela domates ve salatalığı kabuğuyla yeme bulantıyı arttırır dedi.bir de tarçık kullanma dedi.maydanoz ve dereotuda bulantıyı arttırıyormuş.ilk haftalarda gaz problemi çok olur o yüzden muhakkak rezene çayı içmeliymişiz ayrıca doğumdan önce süt kanallarını doldurur dedi.kepek ekmeği de yasak.karışık bitki çayları da yasak.belki biliyorsunuzdur ama bilmeyen varsa diye paylaşmak istedim..
Bende var içtiğim suyun tadını bile anlamıyorum bazenbu arada agzında metalik tat olan var mı aramızda ? bende basladı ve hiç hoş bir tat değil
bende süt ürünlerini tüketirken daha kötü oluyorBende var içtiğim suyun tadını bile anlamıyorum bazen
buradan paylaşayım dediğin gibi..herkesi ilgilendirmez diye meşgul etmiyim dedim ama benim gibi sorunu olanlar varmışbarok-bi en iyisi sen gruba at :) ben de görmek istiyorum :)
bildiğim kadarıyla kansızlığa sebep oluyor.açıkçası daha önceden bildiğimi sandığım için tekrar sormadım ama unutmuşum...Kepe
kepek ekmegı neden yasakmıs canım
kahvaltı öncesi
1 s.bardağı ılık süt(yarım yağlı)+2 adet hurma veya2 adet kuru kayısı veya 2 adet kuru incir
kahvaltı
1 fincan ıhlamur
50 gram peynir
2 dilim ekmek(tam athıllı veya çavdar veya çok tahıllı)
domates
salatalık
1 adet yumurta
10 adet zytin
ara öğün
1s.b. ayran
4 tam ceviz veya 20 fındık veya 20 badem
öğlen
8 yemek kaşığı sebze yemeği
1 didlim ekmek
1 kase yoğurt
ara öğün
1 fincan rezene çayı
1 çay bardağı leblebi kuru üzüm karışımı
saat 17.00 gibi
1 adet meyve
1 kase yoğurt
akşam yemeği
haftada 4 kez et 3kez sebze yemeği(sebze 8 yemek kaşığı,et 200 gram)
1 kase salata(üzerine 50 gram peynir veya lor peyniri)(zeytinyağı konulacak)
1 dilim ekmek
yemekten hemen sonra
1 fincan rezene çayı+1 tatlı kaşığı keçi boynuzu özü
ara öğün
2 porsiyon meyve
1 kase yoğurt
yatmadan önce(geç yatılıyorsa)
1s.b. kefir
anlaşılmayan birşey varsa gözümden kaçan falan lütfen sorun yine..
evet çiğ..ben kilolu hamile kalmadım ama dogru mu besleniyorum acaba diye endişe ettiğim için görmek istemiştim. ama liste süpeer. insan acıkmaz :) et cig 200 gram demi
sat 'ın ne zamandı acabaa ?az önce dr dan geldim miniğimin kalp atışlarını duyduk çok şükürbayram yolculuğu için arka koltukta yatarak ve 2 saatte bir mola verip 10dk yürüme şartıyla gidebilirsin dedi
Canım bende kilolu hamişlerdenim.geçen ağustostan bu yana 27 kilo verdim sağlıklı beslenme ve yürüyüşle. Hala yürüyüşe devam ediyorum. Şu an 70 civarıyım. İnşallah çok kilo almayız.ben kilolu bir hamileyim o yüzden de diyetisyene gidiyorum.dün gittim ve söylediği bazı şeyleri sizinle paylaşmak istedim.mesela domates ve salatalığı kabuğuyla yeme bulantıyı arttırır dedi.bir de tarçık kullanma dedi.maydanoz ve dereotuda bulantıyı arttırıyormuş.ilk haftalarda gaz problemi çok olur o yüzden muhakkak rezene çayı içmeliymişiz ayrıca doğumdan önce süt kanallarını doldurur dedi.kepek ekmeği de yasak.karışık bitki çayları da yasak.belki biliyorsunuzdur ama bilmeyen varsa diye paylaşmak istedim..
Sen kaç kilosun canım.Merhaba bende maalesef kilo ile hamiş kalanlardanım. Doktora gittim beslenme ile ilgili konuşmamız şu an için çok erkekn bayramdan sonra gel tahlillerini yapalım konuşuruz dedi. Rica etsem özelden ya da buradan listeni paylaşabilir misin?
bu arada gözüün aydıın. ve iyi yolculuklaraz önce dr dan geldim miniğimin kalp atışlarını duyduk çok şükürbayram yolculuğu için arka koltukta yatarak ve 2 saatte bir mola verip 10dk yürüme şartıyla gidebilirsin dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?