- 14 Eylül 2015
- 2.104
- 2.542
- 83
- 31
- Konu Sahibi CadiKazani
- #1.921
Günaydın kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın canım yaa sabah sabah yoğun idrar yolu enfeksiyonu çıktı bende bayanlar sakın ihmal etmeyin idrar tahlilini. ben istemesem tahlili haberim olmayacaktıGünaydın kızlar
bende aynı durumdayım. Kasık ağrımda kesildi. Göğüs hassasiyetimde yok. Bhcg değerimde sattan önce yaptırdığım için düşüktü. Acaba hamile değilmiyim diyorum bazen.Ya ben hamileligi hic hissetmiyorum hissedemiyorum bu iyi bisey mi kotu bisey mi bilmiyorum ama hic mide bulantim yok mesela goguslerim agriyo sadece arada bi olan kasik agrim var baska da hamilemiyim degilmiyim hicbisey hissetmiyorum varligi yoklugu bir su anda kesenin icinde bebegi gorsem kalp atisini gorsem oyle rahatlicam ki
bende test işini abartanlardandım.. bu ay ise hiç bişey yapmadan bekledim 6 gün geciktikten sonra öğrendim darısı başına inşallah.. bende bi kürtajdan sonra5 ay denedim en sonunda hızlandırmak adına klomen+çatlatma iğnesi denedim maşallah ilk denemede oldu bu sefer .. tavsiye ediyorum sana da bende bi sıkıntı yoktu eşimde de bu aradaCanim moral oldun Allah razı olsun.
Gözünüz aydın. Sağlıkla doğar inşallah.merhaba
bu sabah idrar testi yaptım evde veeee hamileyimmmmm:)
İkinci kez bu güzelliği yaşıyorum Allah'ıma binlerce şükürler olsun!
3 yaşına girmek üzere olan bir kızım var. Ayyyy inanamıyorum çünkü ikisi de süpriz gebelikler oldu. Vay be...
Bu gebeliğimde ilkindeki gibi yok canım bunu istedi şunu istedi gibi pis boğazlıklar yapmıcam. Bunlr çocuğa değil bana yarıyor çünkü:) doğumda aldığım kiloların hepsini vermiştim üstüne de 7 kilo vermiş ve hep korumuştum ama son 5-6 ay kpss stresi beni bitirdi. 4-4,5 kilo aldım. Bu sefer bilinçli devam edicem.
Allah hepimize bebişlerimizi sağlıkla doğurmak nasip etsin:)
Görülebilir tabi ama bazı kişiler beklemeyi tercih ediyor. Ben yarınki duruma göre daha detaylı yazarım size..Wajinal ultrasynla kese görulur mu acaba gittgnde canim ben bugn kan wercm hemd muayene oluyum diyorm gebeysem görunurmuki kese
Benimde özel sağlık siğortam var international hospitale gidiyorum. Oraya giden var mı aramızda merak ettimBenim özel sağlık sigortam var Medical Parka gidiyorum canım
Bizde d hc sorun yok cnım 3 ay yumurta takibi yaptrdm oluyo kendglbende test işini abartanlardandım.. bu ay ise hiç bişey yapmadan bekledim 6 gün geciktikten sonra öğrendim darısı başına inşallah.. bende bi kürtajdan sonra5 ay denedim en sonunda hızlandırmak adına klomen+çatlatma iğnesi denedim maşallah ilk denemede oldu bu sefer .. tavsiye ediyorum sana da bende bi sıkıntı yoktu eşimde de bu arada
Tekrardan yaptırsana kan testini gör bakalım ne kadar artmış değerlerin. Ben 2 kere kan testi yaptırdımB
bende aynı durumdayım. Kasık ağrımda kesildi. Göğüs hassasiyetimde yok. Bhcg değerimde sattan önce yaptırdığım için düşüktü. Acaba hamile değilmiyim diyorum bazen.
Boşuna dememişler anne bebek rahime düştüğü anda anne olur. Baba beğeği kucağına aldığı zaman baba olur. Onlar henüz idrak edemiyorlar. Benim oğlumda da öyleydi. Eşim normaldede yarfım eder ama hiç benek heyecanı yokmuş gibiydi. Ama oğlum doğunca başından ayrılmadı. Düşürürler bişey olur diye başkasına bile elletmiyorduYa cnm fazla beklentiye de girmiyorum kalkıp yemek yapmasını beklemiyorum ama beni anlamamasina üzülüyorum mesela kalp atislarini duymak için hastaneye gidelim dedim ne gerek var bir sorun olsa Dr söylerdi diyor bide bu ilk çocuk
Bizde d sorun yok tatlm doktor uc ay takip etti dogal şekild yumurtam oluyo catliyodu klomeni ısrarla istdm wermdi 1 yıl dolmadan wermem diye bu agustos gunde 1 tane ictm bu kez 2 yumurtam oldu dogal halindyken 1 yumurtam oluyodu igne oldum ignenin uzerindn 20 gun gectibende test işini abartanlardandım.. bu ay ise hiç bişey yapmadan bekledim 6 gün geciktikten sonra öğrendim darısı başına inşallah.. bende bi kürtajdan sonra5 ay denedim en sonunda hızlandırmak adına klomen+çatlatma iğnesi denedim maşallah ilk denemede oldu bu sefer .. tavsiye ediyorum sana da bende bi sıkıntı yoktu eşimde de bu arada
Canım ben adetime altıgün kala kendim yaptım silik çıktı. Koşa koşa gittim kan verdim bhcg 4,65 çıktı. Daha altı gün var dedim ama içimde içimi yedi deger çok düşüktü. Sonraki gün tekrar evde yaptım biraz daha belirgin ama yinede silik çizgi çıktı. Adete iki gün kala tekrar kan yaptırdım bhcg 33 çıktı. Artış duzenli. Sanırım geç döllenme. Dra göstermedim. Sadece tahlil yapttırdım. Anlamadığım değerim bukadar düşük ve geç döllenme nasıl bukadar erken öğrenebildim. Biraz zaman geçsin öyle gidicem doktora. Değerim önceki gebeliklerimde de düşük başlıyordu. İki gebeliğim oldu ikiside geç döllenme idi. Oğlum sağlıkla doğdu. Allah sağlıklı uzun ömürler versin. İkinci gebeliğim 10. Haftada kalbi durdu olmadı. Bunuda sağlıkla kucağımıza alırız inşallah. Ben çok kapıldım. Eşim hala inanamıyor. Bebeğide görmeden inanmayacak gibi.Tekrardan yaptırsana kan testini gör bakalım ne kadar artmış değerlerin. Ben 2 kere kan testi yaptırdım
BENCE mayis annelerinjn altina daha Iyi olur orda dualarimizi ederizHangi bolume acayim. Mayis annelerinin altina mi dualarimiz siziInle kismina mi
Ben adet gecikmesinden 3 gün sonra yaptırdım 80 çıkmıştı. Benimde büyük ihtimalle geç döllenme. Kızımda da böyle olmuştu. Hemen öğrenememiştim hamile olduğumu. Pazartesi 450 çıktı değerim. Cuma yani yarın randevum var ne kadar arttı acaba tahmin edemiyorum ama alttan bakmak isteyebilir. Geçen sefer ki hamileliğimde bir sürü sıkıntı yaşadım. Alttan baktıkları zamanlar olmuştu. O yüzden çok sorun etmem dr o şekilde muayene ederse. Sonuçta cinsel ilişki de yasak değil. Eğer ki bir tehlike yoksa tabi...Canım ben adetime altıgün kala kendim yaptım silik çıktı. Koşa koşa gittim kan verdim bhcg 4,65 çıktı. Daha altı gün var dedim ama içimde içimi yedi deger çok düşüktü. Sonraki gün tekrar evde yaptım biraz daha belirgin ama yinede silik çizgi çıktı. Adete iki gün kala tekrar kan yaptırdım bhcg 33 çıktı. Artış duzenli. Sanırım geç döllenme. Dra göstermedim. Sadece tahlil yapttırdım. Anlamadığım değerim bukadar düşük ve geç döllenme nasıl bukadar erken öğrenebildim. Biraz zaman geçsin öyle gidicem doktora. Değerim önceki gebeliklerimde de düşük başlıyordu. İki gebeliğim oldu ikiside geç döllenme idi. Oğlum sağlıkla doğdu. Allah sağlıklı uzun ömürler versin. İkinci gebeliğim 10. Haftada kalbi durdu olmadı. Bunuda sağlıkla kucağımıza alırız inşallah. Ben çok kapıldım. Eşim hala inanamıyor. Bebeğide görmeden inanmayacak gibi.
6+6 da gittim duyduk kalp atışını.bence duyarsın..Arkadaşlar benim yarın 6+5 oluyorum kalp atışı için yarına randevu aldım ama sizce erken mi yoksa gitmesem mi
Ca
canım suan kac haftalık pekı tam benımde sensinle durumum aynı da
Benimde 5+3 canim iki gün var aramızda5+5 Haftalık canım (yani benim hesaplarıma göre )
yok cnm bizim daha belli değil. Çok sevindim senin adınaBenim tüp bebek canım 12. Gün 802 çıkmıştı sende ikiz mi bekliyorsun
bence kalp atışı duyulur. doktorum beni kalp atışı için yarın çağırdı. yarın 6+4 oluyorumArkadaşlar benim yarın 6+5 oluyorum kalp atışı için yarına randevu aldım ama sizce erken mi yoksa gitmesem mi