2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364

inşallah olmaz ilk gebeliğimde ağrım olmadı hiç ama bunda hem kasıklarım ağrıyor hem de gazdan dolayı karnım ağrıyor

Canım senin sat 15 agustos değilmiydi. Sen kaç günde adet oluyorsun. Benim devreler karıstı azcık. 3 gün geçtikten sonra 18 eylül olmuyor mu.

benimde midem hiç bulanmadı bende azcık ondan tırstım acaba neden diye

Haklısınız galiba kızlar benim iki ablaminda annemin de hiç bulantısı olmamış Oğlumda beni her daim kusarken gorduklerinde sasiriyorlardi ama şimdi aynı onlar gibi oldum kayinvaldeme göre ise bu kızmış ondan oyleymis diyor ama hayret ediyorum doğrusu

ben kilolu bir hamileyim o yüzden de diyetisyene gidiyorum.dün gittim ve söylediği bazı şeyleri sizinle paylaşmak istedim.mesela domates ve salatalığı kabuğuyla yeme bulantıyı arttırır dedi.bir de tarçık kullanma dedi.maydanoz ve dereotuda bulantıyı arttırıyormuş.ilk haftalarda gaz problemi çok olur o yüzden muhakkak rezene çayı içmeliymişiz ayrıca doğumdan önce süt kanallarını doldurur dedi.kepek ekmeği de yasak.karışık bitki çayları da yasak.belki biliyorsunuzdur ama bilmeyen varsa diye paylaşmak istedim..

Cok iyi oldu bende de kilo var ya cok almak istemiyorum ama su siralar acikiyorum acikinca yememiz dogrumu yoksa bünyeyi alıştırayimmi

paylaştığın çok iyi oldu ben domates salatalığı kabuğuyla yiyordum. maydanoz düşüğe sebep olur diye yemiyorum zaten. rezene çayını sallama mı içiyorsunuz? tam buğday ekmeği yiyorum.

Cok iyi oldu bende de kilo var ya cok almak istemiyorum ama su siralar acikiyorum acikinca yememiz dogrumu yoksa bünyeyi alıştırayimmi
acıkmaman gerekiyor dedi diyetisyenim.sabahtan akşam yatana kadar uymama gereken bir liste verdi.hamileyken diyet yapılır mı diyen herkese karşılık(ki ben 3 aydır zaten diyetteydim)13 günde 0.5 kg bile verdim.bana verdiklerini seninle paylaşabilirim sitersen.zaten hamile olduğumuz için çok değişik birşey de yok.

paylaştığın çok iyi oldu ben domates salatalığı kabuğuyla yiyordum. maydanoz düşüğe sebep olur diye yemiyorum zaten. rezene çayını sallama mı içiyorsunuz? tam buğday ekmeği yiyorum.
tam buğday ya da çok tahıllı yiyorum sadece kepek ekmeği yasak.sabahları da kahvaltıdan önce muhakkak bir bardak süt ve kuru incir yiyorum ki bu da bağırsakları feci çalıştırıyor.bir süre sonra kabızlıkla da uğraşmamız gerekicek.erken önlem diyelim buna da

Merhaba bende maalesef kilo ile hamiş kalanlardanım. Doktora gittim beslenme ile ilgili konuşmamız şu an için çok erkekn bayramdan sonra gel tahlillerini yapalım konuşuruz dedi. Rica etsem özelden ya da buradan listeni paylaşabilir misin?

Evet mümkünse sevinirim çok iyi olur

Tarçın neden yasak canım. Bende oldukca kiloluyum ve bende diyetteyim.

Rica etsem benimle de listeni paylaşır mısın.

Merhaba kızlar benimde bir sorunum var .22 temmuz sat tarihimde (ama benim adet düzensizliğim var normalde )olmayınca 24 kan testi 156 çıktı. 8 eylül de doktora gittiğimde sadece keseyi görebildik. ama adete göre 6+6 olması gerekiyordu ama doktor 5+4 dedi. 29 eylül de tekrar çağırdı.Ama 14 aylül de hafif kahveengi lekelenmem olsuğu için kontrole gittim progestoron verdi ultrosanla (karından) baktı ve bi sıkıntı yok dedi ama bebek hala gözükmüyor. Kızlar sizce boş gebelik mi doktor herhangi bir sıkıntı var demedi ama benim içim içimi yiyor nasıl sabredicem ben bayramdan sonraya ?

Gec dollenme olmusdur gorunmmesi Cook normal 8 haftaya kadar ancak gören var

Merak etme canım. İyi düşün iyi olsun. Birşey olsa söylerdi mutlaka dr. Adet düzensizliğim var diyorsun böyle durumlarda genelde geç döllenme oluyor. İlk kese görünüyor. 7-8 haftalarda kalp atısını duyuyorsun genelde. Şimdi erken zaten. Kötü şeyler getirme aklına.

Canım listeni paylasirsan çok sevinirim. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…