2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
B
bende aynı durumdayım. Kasık ağrımda kesildi. Göğüs hassasiyetimde yok. Bhcg değerimde sattan önce yaptırdığım için düşüktü. Acaba hamile değilmiyim diyorum bazen.

Canim moral oldun Allah razı olsun.
bende test işini abartanlardandım.. bu ay ise hiç bişey yapmadan bekledim 6 gün geciktikten sonra öğrendim darısı başına inşallah.. bende bi kürtajdan sonra5 ay denedim en sonunda hızlandırmak adına klomen+çatlatma iğnesi denedim maşallah ilk denemede oldu bu sefer .. tavsiye ediyorum sana da bende bi sıkıntı yoktu eşimde de bu arada

Gözünüz aydın. Sağlıkla doğar inşallah.

Wajinal ultrasynla kese görulur mu acaba gittgnde canim ben bugn kan wercm hemd muayene oluyum diyorm gebeysem görunurmuki kese
Görülebilir tabi ama bazı kişiler beklemeyi tercih ediyor. Ben yarınki duruma göre daha detaylı yazarım size..

Benim özel sağlık sigortam var Medical Parka gidiyorum canım
Benimde özel sağlık siğortam var international hospitale gidiyorum. Oraya giden var mı aramızda merak ettim

Bizde d hc sorun yok cnım 3 ay yumurta takibi yaptrdm oluyo kendgl

B

bende aynı durumdayım. Kasık ağrımda kesildi. Göğüs hassasiyetimde yok. Bhcg değerimde sattan önce yaptırdığım için düşüktü. Acaba hamile değilmiyim diyorum bazen.
Tekrardan yaptırsana kan testini gör bakalım ne kadar artmış değerlerin. Ben 2 kere kan testi yaptırdım

Boşuna dememişler anne bebek rahime düştüğü anda anne olur. Baba beğeği kucağına aldığı zaman baba olur. Onlar henüz idrak edemiyorlar. Benim oğlumda da öyleydi. Eşim normaldede yarfım eder ama hiç benek heyecanı yokmuş gibiydi. Ama oğlum doğunca başından ayrılmadı. Düşürürler bişey olur diye başkasına bile elletmiyordu

Bizde d sorun yok tatlm doktor uc ay takip etti dogal şekild yumurtam oluyo catliyodu klomeni ısrarla istdm wermdi 1 yıl dolmadan wermem diye bu agustos gunde 1 tane ictm bu kez 2 yumurtam oldu dogal halindyken 1 yumurtam oluyodu igne oldum ignenin uzerindn 20 gun gecti

Arkadaşlar benim yarın 6+5 oluyorum kalp atışı için yarına randevu aldım ama sizce erken mi yoksa gitmesem mi

Tekrardan yaptırsana kan testini gör bakalım ne kadar artmış değerlerin. Ben 2 kere kan testi yaptırdım
Canım ben adetime altıgün kala kendim yaptım silik çıktı. Koşa koşa gittim kan verdim bhcg 4,65 çıktı. Daha altı gün var dedim ama içimde içimi yedi deger çok düşüktü. Sonraki gün tekrar evde yaptım biraz daha belirgin ama yinede silik çizgi çıktı. Adete iki gün kala tekrar kan yaptırdım bhcg 33 çıktı. Artış duzenli. Sanırım geç döllenme. Dra göstermedim. Sadece tahlil yapttırdım. Anlamadığım değerim bukadar düşük ve geç döllenme nasıl bukadar erken öğrenebildim. Biraz zaman geçsin öyle gidicem doktora. Değerim önceki gebeliklerimde de düşük başlıyordu. İki gebeliğim oldu ikiside geç döllenme idi. Oğlum sağlıkla doğdu. Allah sağlıklı uzun ömürler versin. İkinci gebeliğim 10. Haftada kalbi durdu olmadı. Bunuda sağlıkla kucağımıza alırız inşallah. Ben çok kapıldım. Eşim hala inanamıyor. Bebeğide görmeden inanmayacak gibi.

Ben adet gecikmesinden 3 gün sonra yaptırdım 80 çıkmıştı. Benimde büyük ihtimalle geç döllenme. Kızımda da böyle olmuştu. Hemen öğrenememiştim hamile olduğumu. Pazartesi 450 çıktı değerim. Cuma yani yarın randevum var ne kadar arttı acaba tahmin edemiyorum ama alttan bakmak isteyebilir. Geçen sefer ki hamileliğimde bir sürü sıkıntı yaşadım. Alttan baktıkları zamanlar olmuştu. O yüzden çok sorun etmem dr o şekilde muayene ederse. Sonuçta cinsel ilişki de yasak değil. Eğer ki bir tehlike yoksa tabi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…