- 2 Mayıs 2015
- 845
- 311
- 103
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #1.901
Oy masallah ins cnım aksam belli olunca yazarim tatlm.İnşallah canım hamişsindir sende.. Benimde 4 gün geçmişti adetim. Şmdi 7 haftalık olduk. Darısı seninde başına. Haber bekliyoruz.
merhaba
bu sabah idrar testi yaptım evde veeee hamileyimmmmm:)
İkinci kez bu güzelliği yaşıyorum Allah'ıma binlerce şükürler olsun!
3 yaşına girmek üzere olan bir kızım var. Ayyyy inanamıyorum çünkü ikisi de süpriz gebelikler oldu. Vay be...
Bu gebeliğimde ilkindeki gibi yok canım bunu istedi şunu istedi gibi pis boğazlıklar yapmıcam. Bunlr çocuğa değil bana yarıyor çünkü:) doğumda aldığım kiloların hepsini vermiştim üstüne de 7 kilo vermiş ve hep korumuştum ama son 5-6 ay kpss stresi beni bitirdi. 4-4,5 kilo aldım. Bu sefer bilinçli devam edicem.
Allah hepimize bebişlerimizi sağlıkla doğurmak nasip etsin:)
çok meraklandım yaOy masallah ins cnım aksam belli olunca yazarim tatlm.
Günaydınnnherkese günaydın
Canım yok artık ya oyle şey olur mu zaten bebeklerın cogu tahmını doguma tarihinde gelmıyr cogu 1 hafta erken gelır buraya bu kadar yazıp Nisan annesi olmak da varYa hanımlar aklıma ne geldi. Ya benim doğum 1 mayısa denk gelirse istanbulda oturuyorum. 1 mayıs resmi tatil her taraf karışıyo. Gaz bombaları molotoflar panzerler istanbulun heryeri tehlikeli.Her yer kapalı Napcam bilmiyorum ya doktorum gelemezse doğuma o karışıklıkta. İnşallah 1 mayısta gelmez benim bebiş.
Wajinal ultrasynla kese görulur mu acaba gittgnde canim ben bugn kan wercm hemd muayene oluyum diyorm gebeysem görunurmuki keseKızlar ben d çok heyecanlıyım yarın ilk muayeneme gidicem. Bakalım keseyi görebilecek miyiz. Büyük ihtimal alttan bakacak.
Aranızda özel sağlık siğortası olan var mı? İstanbulda özel hastaneye giden?
canım suan kac haftalık pekı tam benımde sensinle durumum aynı daGünaydın bayanlar
Bizde dün kesemizi gördük 17.9 mm olmuşuzama henüz kalp atışı için erken dedi doktor.alttan muayane edersem duyarız dedi onuda ben istemedim bayram sonrası kalp sesi kesn duyulur dedi
Benim tüp bebek canım 12. Gün 802 çıkmıştı sende ikiz mi bekliyorsunİkiz miii? İkinci ikiz haberide geldi. Sağlıkla kucagınıza alırsınız inşallah. Bhcg değeriniz neydi
Bencede canim siz nisan annesi olblrsiniz daha yakınsınzCanım yok artık ya oyle şey olur mu zaten bebeklerın cogu tahmını doguma tarihinde gelmıyr cogu 1 hafta erken gelır buraya bu kadar yazıp Nisan annesi olmak da var
Kızlar ben d çok heyecanlıyım yarın ilk muayeneme gidicem. Bakalım keseyi görebilecek miyiz. Büyük ihtimal alttan bakacak.
Aranızda özel sağlık siğortası olan var mı? İstanbulda özel hastaneye giden?
Wajinal ultrasynla kese görulur mu acaba gittgnde canim ben bugn kan wercm hemd muayene oluyum diyorm gebeysem görunurmuki kese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?