2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Kızlarr uzunn bir aradan sonra merhaba..Malum çalışıyorum ve bebeğime bakıcımız bakıyor..Yıllık izin süresince kızımla sürekli birlikteydik ve şimdi bakıcımıza alışamıyor.Evden giderken ağlıyor gün içerisinde huzursuz.Hele bu sabah bırakırken için için ağladı içim gitti.Elimden geldiği kadar iş dönüşü ilgileniyorum yemek dışında işlerimi haftasonu yapmaya çalışıyorum ama içimdeki endişe çocuğuma yetememe korkusu beni yiyip bitiriyor.işten geldiğimde sarılıyor dizime yatıyor ya oturup ağlayasım geliyor.Şu son günlerde çok yoğun duygular yaşıyorum.Annelik ne zor ne de güzel birşeymiş Allahım olmayan isteyen dileyen herkese versin,kimsenin kucağını boş bırakmasın..

Kızlar 19 mayıs doğumluyuz hala yürümüyoruz ayakta duruyor tutunarak yürüyor ama adım atmıyor ne yapacağız bakalım kaldı mı yürümeyen

Kızlar 19 mayıs doğumluyuz hala yürümüyoruz ayakta duruyor tutunarak yürüyor ama adım atmıyor ne yapacağız bakalım kaldı mı yürümeyen
Bizde yürümüyor iz 13 Mayıs doğumluyum ayakta duruyor ama adım atmıyor duvarlardan tutup her yere gidiyor Evo dört dolanıyor ama yok elini biraktirdimmi korkuyor geri oturuyor sabırla bekliyorum karşısına bir şey koyduğum zaman farkında olmadan 5 ,6 adım atıyor gerisi gelmiyor millette kafayı takmış yurumuyor diye bakalım sabırla bekliyorum

Ben de milletten sıkıldım herkes aaa yürümüyor mu deyip duruyor kv tatilde çok çocuk gördüm bizimkinden küçük yürüyorlar diyor ne yapacaksam çocuğa sihirli değnek var ya ben de

Herkeste farkli farkli oluyor demekki bu adet dongusu
Benim kizim da salincaga bayiliyor normalde hareketlidir ama salincaga birakin 2 saat rahat sallaniyor ve etrafi izliyor etraftaki cocuklari izlerken daliyor ama cocuk yoksa zaten benden birseyler bekliyor devamli anne anne diyor
Yurume konusunda hic acele etmeyin her cocugun hazir olma zamani var cocugu da zorlayip urkutmeyin bence
Kendi kendilerine adim adim yuruyup adim sayilarini artiriyorlar
Hic bir fiziksel sorunu olmayip hic yurumeyen bi cocuk biliyorum komsumuzjn kizi 2 yasinda hala kendini yerlere atiyor bi kac adimdan sonra

Ben de milletten sıkıldım herkes aaa yürümüyor mu deyip duruyor kv tatilde çok çocuk gördüm bizimkinden küçük yürüyorlar diyor ne yapacaksam çocuğa sihirli değnek var ya ben de
Aynı dert bende de var benimkiler de öyle annem bile söyleniyor ama yapacak bişi yok eninde sonunda yuruyecek

Alinti yapayim dedim internetcok yavas olmadi. Bizde yurumuyoruz hala 25 mayis dogumlu kizim. Tutunup kalkma siralama emekleme var ama biraz ellerini farkinda olmadan biraksa hemen fark edip oturuyor. Valla millet bizde de var ee daha yurumuyor mu derken aptal sanki cocuk oyuzden yürümuyora getiriyir. Hic takmiyrm sonucta yruyecek elbet.

Oğlum 17 mayıs doğumlu hiç elimi bırakmazdı, kenarlardan bile bi kaç adım anca giderdi bu yurumeyecek kolay kolay diye dert edindim kendime, 2 ay önce kv ler İstanbula 1 hafta gezmeye gittiler onları yolcu ettik yukarı çıktık ben mutfağı toplarken eşim koş koş diye seslendi odaya bi gittim oğlum ordan oraya yürüyor odadan odaya gidiyor kendi başına, şok olduk o gün bu gündür kendini geliştirerek yürüdü şimdi koşuyor resmen, ben kilolu olduğu için hemen yurumesini beklemiyordum ama hareketli çocuk hemen yürüdü.
Sizlerde bi bakmışsınız yürümüş, öyle geç kalmisda sayılmazlar, daha 1 buçuk olmadı yaşını yeni geçti sabiler ki sağlığı iyi olupta 4 yaşında yürüyenleri biliyorum o derece, kulaklarınızi kapatıp kimseyi dinlemeyin bence

Canım maşallah yine mi hamilesin.yürüme olayı çocuktan çocuğa değişir.kızım 9 aylık yürüdü oğlum 1 yaşında.yürür merak etme.

Arkadaşlar kahvaltıyla sıkıntımız var hiçbir şey yemiyor sizde durum nedir sadece bebe büskivisi yiyor peynir yumurta zeytin hiçbiri yok
benim de aynı canım eskiden yerdi pekmezli ekmek peynir filan şimdi kesinlikle yemiyor birşey ben de ısrar etmiyorum onun yerine yoğurt yiyor ve sütünü içiyor öğleye kadar.

benim de aynı canım eskiden yerdi pekmezli ekmek peynir filan şimdi kesinlikle yemiyor birşey ben de ısrar etmiyorum onun yerine yoğurt yiyor ve sütünü içiyor öğleye kadar.
Bizim yoğurtla da aramız yok keçi sütü maması içiyor ve çorba dün semizotu yaptım yemedi ne yapacağız bakalım

Ay sormayin ya yumurta peynir fln yerdi bizimkide ayni bende israr etmiyorum peyniri tarhana katiyorum yumurtayi da yayla corbasiyla iciyor nasil olsa diyorum artik

Kızlar kızım 2 gün ateşliydi dün sürekli kaka yaptı koyu yeşil diş çıkarken olabiliyormuş merak ettim başka birşey olur mu ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…