- 5 Ağustos 2014
- 3.767
- 8.611
- 358
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #61.841
Süt saklama kapları var canm ya da biberonda saklayabilirsin diğerini aynı soğukluğa ulaşıncaya kadarİşte dolaptaki soğuk oluyor, yeni sağdığım ılık. 20-30cc yi de yeni poşete koymak gereksiz geliyor bazen. Neyse, yine de en iyisi ayrı poşetlemeli
Canım 3 çocuk 2soba 1de koca okullar olunca yazamaz oldum sagol
İyi olun inşallh canm da napalım biz seni özleriz artıkCanım 3 çocuk 2soba 1de koca okullar olunca yazamaz oldum sagol
Çok geçmiş olsun umarım çabuk atlatır canımÇok geçmiş olsun canım umarım daha iyidir şimdi. Biz de duruma göre sabah götürcez doktora. Ateş 38 civarı. Öksürüğü fena bir de burun akıntısı. Allah hepimizin evlatlarını korusun inş. Çok zormuş
ben yarısını ya da daha küçük kısmını kesiyorum. kabuğunu soyuyorum. kalanı dolaba koyuyorum. sonra pişireceğim zaman kesilen kısmı biraz kesiyorum öyle veriyorum. zaten kabuklu oluyor kabuğunu da doğruyorum.Mrb anneler aranızda bebeğine tatlı patates veren var mı ? Muhafaza seklını soracaktım bir tatlı patates çok büyük her gün 1-2 dılım kullanıyorum kalanı atmak istemıyorum burda bulmam sıkıntı ık dışından temin edıyorum
benimkide aynen öyle yapıyor canım özellikle meme istediği zamanlarda kollarını açıp beni istiyor çok hoşuma gidiyor.Benim kizda kollarini acip nnneee.diyor,Ben bilincli.dediğini sanmiyordum.belki de ilk kelimesi anne.dir :))
Ben başladım vermeye Canım. Bizde bir sıkıntı olmadıKizlar merhaba birsey soracaktim kizima ispanak corbasi yaptim ispanak 7. Ayda verilir degilmi bilgisi olan varmi acaba ?
Ben başladım vermeye Canım. Bizde bir sıkıntı olmadı
BLW'nin facebook'daki sitesinde bir fotoğraf paylaşmışlardı onu kopyaladım ben telefonuma. hatta burda da bir arkadaş paylaşmıştı. şimdi baktım ıspanak 9. ay diyor canım.Kizlar merhaba birsey soracaktim kizima ispanak corbasi yaptim ispanak 7. Ayda verilir degilmi bilgisi olan varmi acaba ?
2 kere yaptım. Birini brokoliyle pişirdim. Birinde de önce Eti minik minik doğradım suda pişirdim. Sonra ıspanağı maydanozu doğradım biraz daha su kattım. Bir de ilaveten ya fasulye yada kabak koymuştun tam hatırlamıyorumSen nasil yapıyorsun cnm anlatirmisin ispanak yemegini
evet canım çok değişik söyleyenler var benim de çoğu zaman kafam karışıyor ama genelde o listeye bakıyorum.Bazi yerlerde 7. Ayda verilebilir yazio aslindaingver
Evet canim yaprakli sebzeler 7.aydaKizlar merhaba birsey soracaktim kizima ispanak corbasi yaptim ispanak 7. Ayda verilir degilmi bilgisi olan varmi acaba ?
Evet canim yaprakli sebzeler 7.ayda
Bana doktorum 7 aylik olunca corbalarina katabilirsin dedi. ince bulgur mercimek karnabahr brokoli bunlari da kullanabilirsin dedi
Benim kiz yayla corbasini yogurdu tarhanayi cok sevdi masallah hepimizin bebisleri saglikla buyusun sadece kahvaltiyi sevemedik ona da bi cozum bulacam insallah sanirim bulamac gibi yapinca hoslanmiyor tek tek verecegim artik sipaya daha yasi dolmadan yemek seciorlar ya sevdigi bisey olunca mmmmm yapa yapa yiyor
canım benim bebemde çok hasta, ben iki gündür bir dilim ayva kabuğu ve çekirdekleri ile beraber kaynatıyorum, kaynayınca ıhlamur (sadece çiçek kısmı yaprakları ayıklıyorum) ekliyorum demlenince bardağına çok az bal koyup iyice karıştırıyorum. bakalım inşallah etkisi olur . sanki bu sabah biraz daha rahat nefes alıyordu. (Bu arada evet bal bir yaşından önce yasak ama ıhlamurun içine çay kaşığının ucu ile koyuyorum.)Kizlar ela hastalandı grip oldu ıhlamur veriyorum başka ne yapabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?