- 19 Şubat 2015
- 888
- 1.432
- 113
- 34
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #61.821
Maşallah canim benim kizim da baba diyor aglarken de anne diye biseyler cikiyo agzindan ama babayi net sekilde soyluyo. Seninki anneyi net bi sekilde söylüyor muKızım anne ve baba diyor cokkkk mutluyimmm
Cok gecmis olsun canim insallah bir an once duzelir yavrunKızlar ateşimiz gece 39 a çıktı acile geldik boğaz ve kulaklar iyi görünmüyormuş idrar vereceğiz yapmasını bekliyoruz umarım idrar yolu enfeksiyonu yoktur
evet canım bizimki de ilk ağlarken söylüyordu anne diye şimdi belirgin bir şekilde annne diyorMaşallah canim benim kizim da baba diyor aglarken de anne diye biseyler cikiyo agzindan ama babayi net sekilde soyluyo. Seninki anneyi net bi sekilde söylüyor mu
Ayyy ne guzelevet canım bizimki de ilk ağlarken söylüyordu anne diye şimdi belirgin bir şekilde annne diyor
canım ben almıştım yazdım hatta burdan. artık sayfalarını kendi değiştirebiliyor. dediğin gibi ilk zamanlar bizimkide sürekli ağzına sokuyordu.Bu arada Bebek dokun hisset kitapları aldım. Dün her tarafını ağzına aldı. Bugün ise biraz daha inceledi sayfaları. Bugün de dişleme kitabım diye bir kitap aldım o geldi. Henüz tanıştırmadım ama :)
Kızarıklık ve tıkanma varmış Antibiyotik verdi agumentin o da alerji yaptı kustu kabus gibi birgün dü idrar yolunda birşey çıkmadı neyse kiÇok geçmiş olsun canım. Acil şifalar diliyorum miniğe. Boğazı kulakları iyi görünmüyor ne demek, neyi varmış?
Her süt aynı sıcaklığa geldikten sonra eklenebiliyor dolaptaki süte ama buzluktaki süte değil..Kızlar işyerinde sütümü sağıp saklama poşetiyle buzdolabına koyuyorum. Çıkışta da eve getiriyorum. Her sağımda ayrı poşet kullanıyorum ama bazen sütüm çok az çıkıyo. Buzdolabındaki sütün üstüne ekliyorum. Bunun bir sakıncası var mı
Canim göğsüne ve sirtina zeytinyağı sür gazete sar, uykudan kalktığı zaman sırtına mendil koy hemen ve mutlaka yelek veya suveter giydirgünaydın kızlar, bakıyorumda artık konuşan , hatta yürüme denemeleri bile yapan bebeleriniz var ne güzel. benimki değil yürümek desteksiz oturamıyor, yatarken sadece yüzsütü dönebiliyor, tekrar eski haline gelemiyor. büyük oğlum 10 aylık iken yürümüştü, bu oğlum sanırım on aylıkken anca desteksiz oturabilecek. bu arada oğluşum sanırım ağbisinin okuldan eve taşıdığı hastalıktan nasiplendi dünden bu yana nasıl öksürüyor, boğazı dolu. onu rahatlatmak göğsünü boğazını yumuşatmak için ne yapabirim, sabah bakıcıya ıhlamur demleyip bir kaç çaykaşığı vermesinin söyledim. birazdan öğle arası için eve giedeceğim, emzirdikten sonra bende ıhlamur vereceğim . öffff ne zor ya el kadar bebemi hasta hasta bakıcıya bırakmak.
Canim cok geçmiş olsun keşke bebeklere bişey olmasada bize olsa, cok zor ya, ağzı dili yok acısını bildiremiyor, elinden bişey gelmiyor o ağrı çekerken, Rabbim yavrularimizi korusun hastalıktan ağrıdan sancidanKızlar ateşimiz gece 39 a çıktı acile geldik boğaz ve kulaklar iyi görünmüyormuş idrar vereceğiz yapmasını bekliyoruz umarım idrar yolu enfeksiyonu yoktur
Benim oglumda bi süredir anne diyor, hatta buraya yazmıştım emin olmayıp mumkunmu böyle bişey diye ama kaç gündür gozlemliyorum sadece bana ennnee diyor, bugün eşimin yengesi nin kucagindaydi ben içeri girince kollarını açıp ennee diye bana atıldı yengem de dedi bu anne diyor diye, meme istediği zamanda eliyle göğsüme vurup hüm hüm hümme diyorsağol canım darısı basiniza
Çok geçmiş olsun canım umarım daha iyidir şimdi. Biz de duruma göre sabah götürcez doktora. Ateş 38 civarı. Öksürüğü fena bir de burun akıntısı. Allah hepimizin evlatlarını korusun inş. Çok zormuşKızarıklık ve tıkanma varmış Antibiyotik verdi agumentin o da alerji yaptı kustu kabus gibi birgün dü idrar yolunda birşey çıkmadı neyse ki
Evet canım hatırlıyorum :) tavsiyene uydum. Keyifli kitaplar :) ben kitap okumayı çok seviyorum. Kızım da sevsin istiyorum. Bir yerden başlamak lazımcanım ben almıştım yazdım hatta burdan. artık sayfalarını kendi değiştirebiliyor. dediğin gibi ilk zamanlar bizimkide sürekli ağzına sokuyordu.
Güzel olmazmi hiç, oğlumun ilk kelimesi anne oldu daha ötesi varmı, baba dede demek daha kolayken anne dedi yavrum, bana aşırı düşkün hep benim kucağımda olmak istiyor, kollarım kopuyor ama oğlum beni istemiş diye kirmiyorum, ilk kelimesi benim hakkimdi zatenyesilcan86 çok güzel bir duygu demi canim masallah paşayabenimkide emmek isteyince karne acıkınca emm emmm diye agliyor
Her süt aynı sıcaklığa geldikten sonra eklenebiliyor dolaptaki süte ama buzluktaki süte değil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?