2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Kızımı nda donencesi var onunla uyuyor genellikle projektoru falan var. Ama senin ki daha iyi gibi eliyle dokunmasi kendi acmasi falan hosuna gider diye dusunuyorum canim. Markasi neydi oyuncagin

Maasallah canim bebisine herkesten hizli ciktibizim ki anca yurumek istiyo

Ya sizinkiler cok komikmiskitaba vurulmaz dislik yere surulmez bittim bunlarabenim kp dun yakadim kendi yedigi tatlidan veriyordu..hemen kizimi aldim dedim sen napiyon ne yedirdin diyorum bisey vermedim ki diyo kizimin agzida da tatli kalintilari var. Ben ona yemesi gereken herseyi veriyorum bunlar zararli 1 yasina kadar yasak vs diyorum bisey olmaz diyoay nasil sinir oldum

filenin içine koyduklarinizu hasliyor musunuz ? Geç mi kaldık bu ise bilemiyorum.

sorma bir de ben gülebilsem..
başka odalara gidiyorum artık duydukça sinir basmasın diye nasılsa bırak elleme diyince anlamıyorlar yaa öyle kp olsa asla yalnız bırakmam bir daha da kucağına zor alır canım
benimki de bir ara geldiğimde parmağını emziriyordu kızıma bir daha yalnız bırakmadım allahtan 1 hafta kalıp gitti ki ben o 1 haftada 3 kilo verdim herşeye yetişcem diye

Yaptigim zaman basari yada başarısız oldugunu yazarim cnm

İnan bunu bende düşündüm acaba yavrum dinlenmem icinmi beni istiyor diye, zaten is yaparken felan benim sesimi duysa veya görse hemen kollarını bana uzatarak ağlıyor ve bana ağlarken henneh henneh diye ağlıyor acaba annemi demek istiyor diyorumda konuşması için çok erken tabi

Kızlar benim kızım da bu aralar yatağına koyduğum zaman ıkinıyor ağlıyor mızmızlanır uyumuyor ama yatağından çıkartır çıkartmaz kucağımda uyuturken hemen uykuya dalıyor acaba kızım benim kokumu özlediği için mi yada kollarında uyumak istediği için mi böyle yapıyor?

valla erken mi bilmem biizmki baba demeye başladı sürekli antreman yapıyor babayı görünce de çıldırıyor. başkasının kucağında durmayı sevmiyor bende duruyor sadece bildiğin insan ayırıyor artık
özlüyor seni annesi ondan özleminden emip duruyor

aynı canım 6. ay sendromu bence bu da biz de bırakamıyoruz yere ve başkasında çok az duruyor illa bende duracak

Ah canım ahhh bende zaten çocuğumun bütün düzeni bozulacak diye üzülüyorum bakalım bizi neler bekliyor benim kızı da babaannesi bakacak eskiler hijyene çok önem vermiyor bizimkide kızımın ağzı aksa eliyle siliyor çok sinir oluyorum ama napayım bakicidan iyidir diye avutuyorum kendimi
İş konusunda da daha öncesinde ankarada bakanliktaydim çok rahattım insanlar çok iyi anlayışlı idi şimdi memleketimdeyim burdaki ortam tam tersi bebek olana kadar çok takıyordum herşeyi şimdi umrumda değil nerde olsa çalışırım diyorum makam sekreterliği hariç tabi :)

Canım sen kızın ne yiyecekse herşeyini hazırla bırak senin biraktigindan hariç birşey vermesin verirse de doktor uyardı de korksun yoksa bizim kv ler kısır bile yedirirler 6 aylık bebeye :))

Diş çıkartan anneler bana bı yardım edin ateşlenen oldu mu aramızda kaç gün sürdü ve kaç oldu atesınız testin kaç gün sonra diş patladı kızımda hafif Ateş oluyor bı 36.5 bi 37.5 dişten mi dıye düşünüyorum

Canim biz suan 4.disimizi çıkarıyoruz çok şükür ateş olmadı bizde, ilk cikardiginda gripti ağrı kesici ateş düşürücü ilaç içiyordu zaten o yüzden ateş olmadı diye düşündük, sonrakilerde de olmadi çok şükür ama biraz huzursuzluk yaşadık, özellikle geceleri uykusunda inliyor ağlıyor acı çektiği belli, devamlı emmek istiyor, eline ne geçse hirsla ağzına götürüyor, bizim het diste böyle sancılar oldu

Bizimki de aynı ağzını eliyle siliyor..diyelim elini yıkadı gelip kızımın yüzüne sürüyor elinde kalan suyu da ay nasıl gıcık oldum bak yine ben de bakıcıdan iyidir en azından canına zarar gelsin istemez diyerek avunuyorum
Kıız bakanlıkta insanlar iyidir de böyle arkadan işler çevirmeler dedikodular devam
Bakanlıkta böyleyse taşrayı düşünemiyorum valla ben de aynısını dedim geçen gün değişirse değişsin birim çok mu önemli her ay yine çalışıp maaşımı alacak mıyım? alacağım.kızım için önemli olan o zaten dedim
Zaten makam sekreteri yapmazlar seni canm şu durumda sıkntı yok ozmn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…