• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
bence yere minder, polar birşey ser de bırak canım. öyle öyle geliştiriyolar kendilerini ben sürekli minderine bırakıyorum emekleme durumu yok gerçi henüz ama dönüyo filan taklıyo öyle
yere yorgan seriyorum ama niyeyse üşütür yerden soğuk alır diye korkuyorum. yatağı geniş diye oraya koyuyorum genelde. döne döne turluyor. zaten emeklemesi için erken değil mi daha 6 ay civarı dizleri üstünde durabilir demişti doktor.

yere yorgan seriyorum ama niyeyse üşütür yerden soğuk alır diye korkuyorum. yatağı geniş diye oraya koyuyorum genelde. döne döne turluyor. zaten emeklemesi için erken değil mi daha 6 ay civarı dizleri üstünde durabilir demişti doktor.
ama kaslarininda gelismesi lazim bi taraftan ama her cicukta bir deil kimi erken konusuyor gec yuruyor kimi gec yuruyor erken konusur kiyas etnemek lazim

İlk dişimiz göründü bizim beyaz beyaz ikincide geldi gelecek ... hemanjiomumuz doğumda yoktu bizim 15 gün sonra çıkmaya başladı 2 aylık olana kadar büyüdü . Göze yakın olduğu içinde doktor riske atmayalım dedi tedaviye başladık . Gotoğrafta görebilirsin cnm :))
Yaaa maşallah yerim senin yanakları :)aynı kıyafetin pembesi de bizde var :)))

Canim
shresrr shresrr canım maşallah kızına çok tatlı, allahım nazarlardan korusun. kızlar işe başladığım için bebeğime her gün bir gün sonrası için 100 cc süt sağıp bırakyordum, malum bugünün sütünü akşamdan sağmış, dolaba koymuştum. bebeğim gece saat 01 de acıktı, her iki memeyi de verdim kuzum çekti çekti süt yok, dakikalarca denedi süt gelmeyince avazı çıktığı kadar bağırarak ağladı, ilk defa böyle ağladığını gördüm, malum mama vermediğim için evde mama yok, henüz ek besine de geçmedik, bebem daha 5 aylık ,bende 4-5 saat öncesinde mayaladığım yoğurttan verdim kuzuma nasıl şapır şupur yiyor, valla 7-8 çay kaşığı verdim kuzuma da öyle uykuya daldı. sizler anlık sütünüz olmadığı zaman ne yapıyorsunuz.
Beş aylık olduysan yavaş yavaş ek gıdaya geçebilir bize doktorumuz başlattı sende bu gibi durumlarda evde kaşık maması bulundur olmazsa aç kalmaz en azından

ErKen daha canım döner merak etme bende yazmıştım bir ara buraya bu çocuk niyetli dönmüyor sizinkiler dönmüş diye sonra iki gün geçmeden donuverdi anlayacağın hepsinin vakti zamani var
Arkadaşlar kızım 19 Mayıs Doğumlu 7200 gr henüz tam dönmüyor yan pozisyonda yüzüstü dönüyor sadece bir de ayaklarını ağzına falan götürmüyor kafama takıldı

herkese merhaba....9 ayı beraber devirdikten sonra burda paylaşımlara devam etmek çok güzel...

benim kızım 20 mayıs doğumlu 4.5aylık yani...65 cm ve 6.700 gr öıktı en son kontrolümzde (24 eylülde) çok kafama takmıyorum ama sanki sizlerin bebişlerinizden geri gibi..ne diş çıktı ne sinyali var..ne dönebiliyor (yarım anca dönüyor) azcık popişimiz büyük sanırım :))) olabildiğince yardımcı olmaya çalışıyorum dönmesine vs ama ı ıh...

sizler neler yapıyorsunuz? Miranda veya neff ten haberi olan var mı? onlar nasıllar...ay herkesi özlemişim

herkese merhaba....9 ayı beraber devirdikten sonra burda paylaşımlara devam etmek çok güzel...

benim kızım 20 mayıs doğumlu 4.5aylık yani...65 cm ve 6.700 gr öıktı en son kontrolümzde (24 eylülde) çok kafama takmıyorum ama sanki sizlerin bebişlerinizden geri gibi..ne diş çıktı ne sinyali var..ne dönebiliyor (yarım anca dönüyor) azcık popişimiz büyük sanırım :))) olabildiğince yardımcı olmaya çalışıyorum dönmesine vs ama ı ıh...

sizler neler yapıyorsunuz? Miranda veya neff ten haberi olan var mı? onlar nasıllar...ay herkesi özlemişim

Her Bebek farklı biliyorsun... Burda tombiş bebeklerimiz var. Benim bebiş 12 mayıs doğumlu en son 6800 66cm di. Seninkiyle aynı sayılır. 6 aylık olup bu ölçüde olan minikler de var. Dr takibinde gelişimi iyiyse bence sıkıntı yapmamalısın

ay doktor soruo bana sadece anne sütü veriosn dmi die...en son dicem yahu yetip yetmediğini sen bana söyliceksn de mamaya geçeym mi die düşüncem die :)) herkes bir alem...

sağlıklı olsun da bebikler başka ne isteriz zaten...ama az bi dönme hareketidir vs yapaydı daha kolay olcak her şey..buna şükür..emekleyenler bile var sayfada sanırım maşallahhh onlara...

bazen de diorm emeklemeyen yürümeyen insan mı varmış illa olcak :) hayırlısı..artık daha aktif uğrayabilcem buralara..ek gıda zamanında vs de bolca fikir alışverişi yaparız umarım...

ay doktor soruo bana sadece anne sütü veriosn dmi die...en son dicem yahu yetip yetmediğini sen bana söyliceksn de mamaya geçeym mi die düşüncem die :)) herkes bir alem...

sağlıklı olsun da bebikler başka ne isteriz zaten...ama az bi dönme hareketidir vs yapaydı daha kolay olcak her şey..buna şükür..emekleyenler bile var sayfada sanırım maşallahhh onlara...

bazen de diorm emeklemeyen yürümeyen insan mı varmış illa olcak :) hayırlısı..artık daha aktif uğrayabilcem buralara..ek gıda zamanında vs de bolca fikir alışverişi yaparız umarım...
Canim hoşgeldin bence hiç takılma kilo mevzusuna benimki 29 nisan dogumlu geçen ayın 20 nde 6600 66 cm idi şimdi ne kadar oldu bilmiyorum sağlıklı olsun yeter ki

Merhaba kızlar,
Dönmelerden bahşedilmiş, 20 mayıs doğumlu kızım ama kızım da henüz tam dönemiyor. Yere yorgan seriyorum hep onun üzerinde yana dönüyor ama tam dönemiyor. Yorgana gömüldüğü için de dönemiyor olabilir :)

Merhaba kızlar,
Dönmelerden bahşedilmiş, 20 mayıs doğumlu kızım ama kızım da henüz tam dönemiyor. Yere yorgan seriyorum hep onun üzerinde yana dönüyor ama tam dönemiyor. Yorgana gömüldüğü için de dönemiyor olabilir :)
aynen canim mutlaka ondandir hem daha doner yorgan yerine battaniyeyi ikiye katla ser bence daha iyi ben bi sure iyle yaptim fakat simdi durmuyor iniyor ustunden

Ek gıdaya geçenler bir şey soracağım. yoğurt veriyorum diyenler olmuş. yoğurdu kendiniz mi mayalıyorsunuz? bir arkadaşım bana pastörize sütten hergün ayrı ayrı mayalayıp vermen lazım dedi de size sorayım dedim.

Back