- 6 Mart 2015
- 922
- 1.745
- 63
- 37
- Konu Sahibi CadiKazani
- #59.941
Ben de normal doğum yaptım ve doktorum seninkiyle aynı şeyi söyledi. Akşam beş buçuk gibi suyum geldi ve o gece 2 buçukta doğum gerçekleşti. Doğumuma nöbetçi doktor girdi ve ben o kadar güzel bir doğum geçirdim ki.. iyi ki bu doktor girdi doğumuma dedim. Ben hep olumlu düşüncelerle hazırladım. Doğumumu hayal ettim ve rüya gibi gerçekleşti. Kendini öyle hazırla ve dua et. Bazı şeyler nasip kısmet.Arkadaslar ize bir sey daniscam eger ben sezeryan olursam gittigim hastane bir gub yatiriyor bir baska hastane var o hastanede sirf sezeryan yapan bir doktor var alaninda iyi orda iki gun kaliniyor simdi 7 ay boyunca bir doktora gozukup sezeryan olcagim kesinlesirse son zamanda doktor degistirmek mantiklimi birde hastanenin iki gun yatirmasi sezeryan icin cok arti biseymi normal dofumdada doktorum eger gece dogumun olursa nobetci kimse o geliyor dedi kafam karsti ama bir normal dogumda sabaha kadar sanci surdugu icin yetisirim dedi ya surmezse bu doktorum konuskan o sezeryanci cok sessiz doktor degistirsemmi degistirmesemmi bilemedim
Benim doktorum da çok konuşmazdı ben sorardım. Ama geçince anlıyorsun biz çok beklenti içinde oluyoruz. Önemli olan gebeliğin sağlıklı yürümesi. Allah sağlıklı hayırlı bir doğum nasip etsin, bebeğini sağlıcakla al kucağına inş.