• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Arkadaslar ize bir sey daniscam eger ben sezeryan olursam gittigim hastane bir gub yatiriyor bir baska hastane var o hastanede sirf sezeryan yapan bir doktor var alaninda iyi orda iki gun kaliniyor simdi 7 ay boyunca bir doktora gozukup sezeryan olcagim kesinlesirse son zamanda doktor degistirmek mantiklimi birde hastanenin iki gun yatirmasi sezeryan icin cok arti biseymi normal dofumdada doktorum eger gece dogumun olursa nobetci kimse o geliyor dedi kafam karsti ama bir normal dogumda sabaha kadar sanci surdugu icin yetisirim dedi ya surmezse bu doktorum konuskan o sezeryanci cok sessiz doktor degistirsemmi degistirmesemmi bilemedim
Ben de normal doğum yaptım ve doktorum seninkiyle aynı şeyi söyledi. Akşam beş buçuk gibi suyum geldi ve o gece 2 buçukta doğum gerçekleşti. Doğumuma nöbetçi doktor girdi ve ben o kadar güzel bir doğum geçirdim ki.. iyi ki bu doktor girdi doğumuma dedim. Ben hep olumlu düşüncelerle hazırladım. Doğumumu hayal ettim ve rüya gibi gerçekleşti. Kendini öyle hazırla ve dua et. Bazı şeyler nasip kısmet.
Benim doktorum da çok konuşmazdı ben sorardım. Ama geçince anlıyorsun biz çok beklenti içinde oluyoruz. Önemli olan gebeliğin sağlıklı yürümesi. Allah sağlıklı hayırlı bir doğum nasip etsin, bebeğini sağlıcakla al kucağına inş.

Canım benim kızım da buzluktan çıkan sütü içmiyor. Her ihtimale karşı on pakete yakın buzlukta sütümü bulunduruyorum. Eylül'de işe başlayacaktım ücretsiz izne ayrılınca süt sağma işini de bıraktım. Meme reddimiz de geçti çok şükür. Bu ayki kilo alımını çok merak ediyorum.
Ne güzel canm izne ayrılmışsın sapmana gerek yok ozmn :) bizim de çok kavgamız yok artık ama yatarak emmeyi daha çok seviyor meme reddi zamanından kaldı..kilo alımımız az bizim her ay 300-400-500 gr ancak alıyor.

Arkadaşlar kızım 19 Mayıs Doğumlu 7200 gr henüz tam dönmüyor yan pozisyonda yüzüstü dönüyor sadece bir de ayaklarını ağzına falan götürmüyor kafama takıldı

Arkadaşlar kızım 19 Mayıs Doğumlu 7200 gr henüz tam dönmüyor yan pozisyonda yüzüstü dönüyor sadece bir de ayaklarını ağzına falan götürmüyor kafama takıldı
Benimki de götürmüyor ayağını ağzına anca ben onun ayaklarını öpünce gülüyo :)) her çocuğun gelişimi ve sevdikleri farklı..ayrıca benimki sizinkinden 10 gün büyük ama 6700 gram mesela ;)

Tam dönüyor mu peki
Dönüyor sırt üstü bırakıyorum arkamı dönüyorum bi daha kafamı çevirdiğimde yüzüstü dönmüş bana bakıyor oluyo.sert zeminde daha kolay dönüyorlar ayrıca..eskiden yorulunca ağlıyordu birkaç gündür yorulunca geri sırt üstü dönüyor.ama işte burda birkaç kişinin bebekleri bunları yapalı çok oldu takılma bence bunlara..

@shresrr canım maşallah kızına çok tatlı, allahım nazarlardan korusun. kızlar işe başladığım için bebeğime her gün bir gün sonrası için 100 cc süt sağıp bırakyordum, malum bugünün sütünü akşamdan sağmış, dolaba koymuştum. bebeğim gece saat 01 de acıktı, her iki memeyi de verdim kuzum çekti çekti süt yok, dakikalarca denedi süt gelmeyince avazı çıktığı kadar bağırarak ağladı, ilk defa böyle ağladığını gördüm, malum mama vermediğim için evde mama yok, henüz ek besine de geçmedik, bebem daha 5 aylık ,bende 4-5 saat öncesinde mayaladığım yoğurttan verdim kuzuma nasıl şapır şupur yiyor, valla 7-8 çay kaşığı verdim kuzuma da öyle uykuya daldı. sizler anlık sütünüz olmadığı zaman ne yapıyorsunuz.

Can'ım 100cc süt gün içinde yetiyor mu bebeğe? Kaçla kaç arası çalışıyorsun? Daha detay anlatır mısın?

sinirliportakal sinirliportakal sen Nasıl yapıyorsun

Beslenme periyotlarınız Nasıl?

Ben de kasımda işe başlıcam. ek gıdaya başladım ama tek öğün şuan için. Yol gösterici olur yaptıklarınız

Can'ım 100cc süt gün içinde yetiyor mu bebeğe? Kaçla kaç arası çalışıyorsun? Daha detay anlatır mısın?

sinirliportakal sinirliportakal sen Nasıl yapıyorsun

Beslenme periyotlarınız Nasıl?

Ben de kasımda işe başlıcam. ek gıdaya başladım ama tek öğün şuan için. Yol gösterici olur yaptıklarınız
Canm ben ek gıdaya başlamadım henüz evdeyken hiç bakmıyorum saate ne zaman isterse emiyo.ama ben çalışırken (sabah 9-12 arası) gitmeden süt sağıyorum uyanınca 120-160 cc arası.kızım ben gelene kadar 2 sefer içiyormuş 60ar cc.gelince de beni özlediği için hemen yapışıyo mememe ama pek emmiyo..yani 3-4 saate 120 cc yetiyor

Canm ben ek gıdaya başlamadım henüz evdeyken hiç bakmıyorum saate ne zaman isterse emiyo.ama ben çalışırken (sabah 9-12 arası) gitmeden süt sağıyorum uyanınca 120-160 cc arası.kızım ben gelene kadar 2 sefer içiyormuş 60ar cc.gelince de beni özlediği için hemen yapışıyo mememe ama pek emmiyo..yani 3-4 saate 120 cc yetiyor

Anladım canım tam gün çakılmıyorsun yani. Yoksa yetmezdi.

revve_48 revve_48 sen Nasıl yapıyorsun

yok canım başlamadık henüz.. evet garibim beklemiş öyle uyuyamamış da açlıktan.o gün benim de önemli bi toplantım vardı eşim de aklım kalmasın diye aramamış da normal bir gün olsa arardı aç bırakmazdım gelrdim hemen :KK43:
buzluktan çıkan sütü neden içmiyo bilmiyorum ben mi yanlış muhafaza ediyorum acaba sütlerde mi sıkıntı var kıızım mı seçici anlamadım..
Bazı bebekler buzluktan çıkan sütü ayırd edip içmiyomuş canım duymuştum bende.doğum tarihi neydi kuzucuğun.bizimkine herşeyi veriyorum ben artık.

Kızlar ben hergün bakıyorum fakat diş miş yok ortada. Ağzını sürekli birseyler cigniyormus gibi yapıyor. Sizde de oldu mu bu diş çıkarma öncesinde. Gerçi bizim ki 20 Mayıs doğumlu o yüzden arkadan geliyor olabiliriz.

Biz 17 mayısta dogduk ilk dişimiz çıktı ikincide yolda kismetse

Canim benim oglum da 17 mayis doğumlu 4.ay aşısında 8200 gr di ve tam dönmüyor ayaklarını ağzına yaklastiramiyor bile, yanında dikkatini çeken bişey olursa yana dönüyor sadece, ben kilosuna bağlıyorum açıkçası

Anladım canım tam gün çakılmıyorsun yani. Yoksa yetmezdi.

revve_48 revve_48 sen Nasıl yapıyorsun
Canım ben süt iznini birleştirdim sabah sekizde gidiyorum öğlen birde geliyorum evden çıkmadan emziriyorum teyze 10 gibi sağdığım 100 cc sütü veriyor saat birde gelince resmen memeye yapışıyor. Yaklaşık iki aydır bu şekilde ben doğum iznim biter bitmez işe başlamak zorunda kaldım.

Canım ben süt iznini birleştirdim sabah sekizde gidiyorum öğlen birde geliyorum evden çıkmadan emziriyorum teyze 10 gibi sağdığım 100 cc sütü veriyor saat birde gelince resmen memeye yapışıyor. Yaklaşık iki aydır bu şekilde ben doğum iznim biter bitmez işe başlamak zorunda kaldım.

Ben de bir an Nasıl oluyor da benim sütüm yetmiyor o zmn demiştim... Ben tek güne birleştiricem iznimi. Bakalım Nasıl olcak

Back