- 6 Haziran 2016
- 87
- 57
- 8
- 32
- Konu Sahibi CadiKazani
- #59.541
Ayy canm aynı gün doğum yapmisiz ben oturtuyodum ne cahilmisimBenim kızım var oturtmayin dedi 6 aydan sonra destekli oturacakmis 29 nisan dogumlu canım
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy canm aynı gün doğum yapmisiz ben oturtuyodum ne cahilmisimBenim kızım var oturtmayin dedi 6 aydan sonra destekli oturacakmis 29 nisan dogumlu canım
Ateşi var mı canım aşı huzursuzluk yapmış olabilir geçer inşallahKızlar aşıdan sonra emme süresi azaldı emmek istemiyor sürekli kucakta gezmek istiyor sizde durum nedir
Estağfurullah canım niye cahil olasın bende ara ara kucagimda oturtuyordum dk kontrolünde sordum 6 aydan sonra dedi yani bende bildiğimden değil işte sora sora ogreniyoruz :))Ayy canm aynı gün doğum yapmisiz ben oturtuyodum ne cahilmisim:'(
Ben ikinci aydan beri oluyorum aşırı kanamam oldu ilk adet olduğumda bu ay da öyle yani gece bile uyuyamadim o derece normaldir herhaldeKızlar adeti düzelen yada olan varmı ? Afedrrsiniz geçen hafta cuma leke oldu çok açık pembe bekleidm bisey yok perşembe günü adet oluşum yani yok böyle bisey felaket oluyorum haksızlıktı cabasi... Hatta test bile yaptım gebemiyim diyeannemde cocukmu vardı udusyor falan dedi olabilir mi böyle bisey
Ay sağol canım valla öğrendiğim içi oldu ben acele ediyormuşum gözüme buyudu gibi geldi e artık otursun dedim galiba :) annem çok kızıyorum oturtma diye varmia bildiği demek ki. Senin fıstık ne alemde dönmeler basladiniz ? Ben beş dk bırakıp ayrıldım yanından oda da yer sofrası vardı altına girmiş yuvarlanıp :)))) ben sevinirken kızım annem delirdi herhalde diye şaşkın şaşkın bakıyorduEstağfurullah canım niye cahil olasın bende ara ara kucagimda oturtuyordum dk kontrolünde sordum 6 aydan sonra dedi yani bende bildiğimden değil işte sora sora ogreniyoruz :))
Salı günü aşı oldu 2 gün ateşlendi huzursuzluk devam eder mi kiAteşi var mı canım aşı huzursuzluk yapmış olabilir geçer inşallah
Ben aldim kizim tam 3aylikken gittim gitgel olmasin diye ama 1 ayda yatiyormus .memur oyle demişti. Mektup fln da gelmedidirek gittimMemur arkadaşlar 300 tl doğum paranız yattı mi pttden mektup geliyormuş sanırım ona göre alınıyormus haberiniz var mi
Nereye gittin canımBen aldim kizim tam 3aylikken gittim gitgel olmasin diye ama 1 ayda yatiyormus .memur oyle demişti. Mektup fln da gelmedidirek gittim
ben yurtdışındaki birçok ülkenin bebeklerde d vitamini kullandığına dair bir makale okumuştum. hem de senelerdir kullanıyorlar. bizde bu sağlık ocaklarına çok yeni geldi. d vitamini sadece kemikler için değil beyin gelişimi zeka için de çok önemli canım. doktorun kullan dediyse kullanmalısın bence. hem 1 yıl boyunca kullanmalıyız diye biliyorum.Biz genelde boya kiloya bakıyoruz. Aşıyla gittiğimizde hemşire bıngıldağının küçük olduğunu 1e1 açıklık kaldığını, Dr a görüşüp d vitaminini kesmemiz gerekebileceğini söyledi. Tabi ben bıngıldağın erken kapanması vs düşünerek baya evham yaptım.
Aynı gün Dr kontrolümüz de vardı. Dr a bu durundan bahsedince, bıngıldağın 4. Aydan itibaren kapanmasının normal kabul edildiğini, Kafanın büyümeye davam edeceğini, zaten bizimkinin de henüz kapalı olmadığını belirterek d vitaminini kullanmamızı, vücudun diğer kemiklerinin de ihtiyacı olduğunu falan söyledi. Ama yine de d vitaminini kullanıp kullanmamak konusunda tereddütteyim. Birde içindekiler falan zaten rahat değildim. Dr kullan dedi ama ben 2 gündür kullanmıyorum.
Böyle bir durum yaşayan bilen var mı ne yapsam aklıma gelince stres oluyorum
Canım bizimkinde olması gerekenden biraz fazla açık. Ama erken kapanması iyi birşey değil genelde D vitaminini kesiyorlar sen yine de bi uzmanla daha gorusBiz genelde boya kiloya bakıyoruz. Aşıyla gittiğimizde hemşire bıngıldağının küçük olduğunu 1e1 açıklık kaldığını, Dr a görüşüp d vitaminini kesmemiz gerekebileceğini söyledi. Tabi ben bıngıldağın erken kapanması vs düşünerek baya evham yaptım.
Aynı gün Dr kontrolümüz de vardı. Dr a bu durundan bahsedince, bıngıldağın 4. Aydan itibaren kapanmasının normal kabul edildiğini, Kafanın büyümeye davam edeceğini, zaten bizimkinin de henüz kapalı olmadığını belirterek d vitaminini kullanmamızı, vücudun diğer kemiklerinin de ihtiyacı olduğunu falan söyledi. Ama yine de d vitaminini kullanıp kullanmamak konusunda tereddütteyim. Birde içindekiler falan zaten rahat değildim. Dr kullan dedi ama ben 2 gündür kullanmıyorum.
Böyle bir durum yaşayan bilen var mı ne yapsam aklıma gelince stres oluyorum
A inanmiyorum benim coktan almis olmam gerekiuordu o zaman ben 5 mayista dogum yaptim. Cok sagol canim bilgilendirdigin icin.26 ağustosta bitti muhasebeciye hatırlattım bayramdan öncede yatmıştı param sen bi muhasebecinizle konuş bence şimdiye kadar yatmış olması lazımdı . 26 mayısta doğum yaptım
Dönüyor canım benim ama kolunu kurtarmıyor henüz :)bu ara çığlık atmayı öğrendik valla birde alt dudağı isirmayi hergün farklı bişeyi çıkıyor bayılıyorum ya :))))Ay sağol canım valla öğrendiğim içi oldu ben acele ediyormuşum gözüme buyudu gibi geldi e artık otursun dedim galiba :) annem çok kızıyorum oturtma diye varmia bildiği demek ki. Senin fıstık ne alemde dönmeler basladiniz ? Ben beş dk bırakıp ayrıldım yanından oda da yer sofrası vardı altına girmiş yuvarlanıp :)))) ben sevinirken kızım annem delirdi herhalde diye şaşkın şaşkın bakıyordu![]()
Bizimkide iki gün ateslenmisti ama bilemedim şimdi belki havalar serin hafiften usutmus olabilir bi dk götür istersen tatlımSalı günü aşı oldu 2 gün ateşlendi huzursuzluk devam eder mi ki
Brnim doktorumda 4. Ayda destekli oturtma dedi. Ben arada oturtiyorum cok seviyo oyuncaklariyla daha guzel oynuyo. Birde ek gıda olarak biseyler yerken oturtuyorumKızlar fizyoterapistler 4. Ayda destekli 6da desteksiz oturtma öneriyor. Doktorlar 6 aydan önce oturtma diyorlar. Ne yapsak bilemedim. Kızım kalkmak istiyor hep. Oturunca çok mutlu oluyor. Çok kararsız kaldım