- 6 Kasım 2013
- 1.828
- 1.474
- 133
- Konu Sahibi CadiKazani
- #59.561
Ptt den çektimNereye gittin canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ptt den çektimNereye gittin canım
aynen bende yakiyorum aksamlari ogluma citcitli badi giydiriyorum dahafa soguk olursacuzerine yelek giydiriyorum altinafa pisama giydiriyorumİyi akşamlar kızlar.
İstanbul'da hava sabah ve akşamları çok soğudu. Güneş bütün gün evin içinde olmasına rağmen bu akşam kalorifer yaktık. Kızıma ne giydireceğimi de şaşırdım.
uzun kollu çıtçıtlı badi ile eşofman altı giydiriyorum. üstüne de beline kadar sırtını kapatacak şekilde battaniye örtüyorum.İyi akşamlar kızlar.
İstanbul'da hava sabah ve akşamları çok soğudu. Güneş bütün gün evin içinde olmasına rağmen bu akşam kalorifer yaktık. Kızıma ne giydireceğimi de şaşırdım.
2 ya da 3 saatte bir kalkıyor bizimki. gaz problemimiz halen bitmedi. belki bitse daha geç kalkabilir.Gece kac saatte bir emziriyorsunuz ?
aç olduğu için mi gaz için mi kalkıyor ayırt edebiliyor musunuz? Benimki de 2-3 saatte bir kalkıyor. Yetemiyorum sanki sut de azaldı.2 ya da 3 saatte bir kalkıyor bizimki. gaz problemimiz halen bitmedi. belki bitse daha geç kalkabilir.
valla gazını çıkardıktan sonra emmeden uyumuyor. eğer az emerse ben uyandırıp iki göğsümü de emzirip öyle koyuyorum yatağına. kilo alımı normalse bence düşünme. stres sütün azalmasında çok etkili.aç olduğu için mi gaz için mi kalkıyor ayırt edebiliyor musunuz? Benimki de 2-3 saatte bir kalkıyor. Yetemiyorum sanki sut de azaldı.
aynen bende yakiyorum aksamlari ogluma citcitli badi giydiriyorum dahafa soguk olursacuzerine yelek giydiriyorum altinafa pisama giydiriyorum
uzun kollu çıtçıtlı badi ile eşofman altı giydiriyorum. üstüne de beline kadar sırtını kapatacak şekilde battaniye örtüyorum.
Bizim çok değişiyor. Bazen saatte bir kalkıyor bazen 4 saat hiç kalkmıyor. İki gecedir gece 2-3 kere kalktı. Çok az emip uyudu. Sabah da 6 civarı tamamen uyanıyor artık.Gece kac saatte bir emziriyorsunuz ?
maşallah ben Doğumdan beri en fazla 3 saat deliksiz uyumuşumdur 8 saat deliksiz uyusam ölürüm herlde metabolizmam şaşarbenimki hic kalkmiyor kizlar 10.30 gibi uyuyor o zaman emzirip koyuyorum bidahaki emzirmede sabah 8 de oluyor emip saat 10 a kadar geri uyuyor bu arada beyaz uzum guzel sut yapiyor bilginize
maşallah valla ideal bebekbenimki hic kalkmiyor kizlar 10.30 gibi uyuyor o zaman emzirip koyuyorum bidahaki emzirmede sabah 8 de oluyor emip saat 10 a kadar geri uyuyor bu arada beyaz uzum guzel sut yapiyor bilginize
lahana gibi olacaklar napalımBen de aynı şekilde giydiriyorum. Acaba az mı demiştim. Bakalım kışı nasıl geçireceğiz. Yaz çok rahattı![]()
bende öyle valla, bir kere uyudu 5 saat falan. ben kaç defa kalktım baktım noldu acaba nefes alıyor mu falan diyemaşallah ben Doğumdan beri en fazla 3 saat deliksiz uyumuşumdur 8 saat deliksiz uyusam ölürüm herlde metabolizmam şaşar![]()
Aynen ben de en son kendim uyandırcaktm artık bişey mi oldu diye 5 saat uyuduğunda ki o zmn ben de ev işi yapıyodum akşam keşke uyusaydım 5 saat uyumuş olurdum hiç değilsebende öyle valla, bir kere uyudu 5 saat falan. ben kaç defa kalktım baktım noldu acaba nefes alıyor mu falan diye![]()
Maşallah nazar değmesin ben kızımla kendi arabamızda zor gidiyorum bi yere kesinlikle uyumuyor ve durmuyor bi yandan yaramazlığı hoşuma gidiyo çok aktif ama bi yandan zor yani eridim emmede de problem yaşadık etrafa bakmaktan emmemeye başlamıştı şükür şimdi çok acıkınca emiyor en azındanbenim oglan kirki ciktigindan beri boyle kizlar benimle yatar sabahda benimle kalkar cok sukurne uykudan ne emmeden problemimiz oldu hatta 12 saat otobus yolculigu bile yaptim cok rahat geldik gittik
tsk ederiz teyzesi eminim hep boyle kalmayacaklar duzelicek yani biraz zir zamanlar ama yapicak bisi yok gulu seven dikenine katlaniyor ya artik yeni seyler kesfediyorlar buda cok hos mesela benimkini sallarken ee ee yapiyor rabbim onlari bize bagislasinMaşallah nazar değmesin ben kızımla kendi arabamızda zor gidiyorum bi yere kesinlikle uyumuyor ve durmuyor bi yandan yaramazlığı hoşuma gidiyo çok aktif ama bi yandan zor yani eridim emmede de problem yaşadık etrafa bakmaktan emmemeye başlamıştı şükür şimdi çok acıkınca emiyor en azından![]()
bizimki halen devam ediyor. emerken tavana bakıyor gülüyor. çok zor geri alıyorum inatla o pozisyonda kalmak istiyor. başına bir şey olacak diye korkuyorum yani öyle gerdiriyor kendini.Maşallah nazar değmesin ben kızımla kendi arabamızda zor gidiyorum bi yere kesinlikle uyumuyor ve durmuyor bi yandan yaramazlığı hoşuma gidiyo çok aktif ama bi yandan zor yani eridim emmede de problem yaşadık etrafa bakmaktan emmemeye başlamıştı şükür şimdi çok acıkınca emiyor en azından![]()