2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Arkadaşlar uyku düzeni nasıl bebeğinizin benimki uykuya geçmeden 1 saat önce başlıyor ağlamaya çok zor uyuyor kucakta gezerek belim kopuyor önceden emerken uyuyordu ne zaman yatağına koyduğumuzda kendi kendine uyuyacak akşam 22.00 de uyuyor ama 00.00 a kadar sürekli uyanıyor gece 4.00 ve sabah 7.00 de uyanıyor sonra 9 -10 a kadar uyuyor öğlen uykusu 4 saat falan oluyor
öğlen uykusu uyuduğuna dua et bence. benimki gündüz en fazla 10 dakika uyuyor. saatlerce uyutmaya çalışıyorum sonuç 10 dakika :cry::KK42:

bu arada bebeği 4 ay sendromuna giren var mı :)) öyle bi sendrom var mı bilmiyorum ama benimki girdi :D oyuncağı yiyemeyince ağlıyo, elinden düşürünce ağlıyo, yattığı için ağlıyo.şarkı söylediğim için ağlıyo-söylemediğim içi ağlıyo yandım ben :))
ayni drumdayiz canim sarki soyluyorum soylerken susayim hemen basiyir cigligi gecen bavasi iki elinden tuttu birakinca basti cigligi tutunca susuyor birakinca agliyor tabi bizim hosumuza gidiyo sipa

bide kizlar donmeyi sormussunu yuzustud sirtustude donuyor brzini bile deistiremiyorum vallahi fildir fildir emeklemek uzere nerdeyse

bide ben hic sakinmiyorum koye gittik babane dedeler dayi teyze ananesi herkes sevdi opti annem gecen diyo sen alti aylikken ben seni el arabasina yatirir tarlaya gotururdum diyo o an bebek bezleri falan yoktu diyor o tarlalarfa bana bisi olmadiysa oglumada biri dokunuyo diye bisi olmaz sakiban goze cop batiyor

bide kizlar donmeyi sormussunu yuzustud sirtustude donuyor brzini bile deistiremiyorum vallahi fildir fildir emeklemek uzere nerdeyse

bide ben hic sakinmiyorum koye gittik babane dedeler dayi teyze ananesi herkes sevdi opti annem gecen diyo sen alti aylikken ben seni el arabasina yatirir tarlaya gotururdum diyo o an bebek bezleri falan yoktu diyor o tarlalarfa bana bisi olmadiysa oglumada biri dokunuyo diye bisi olmaz sakiban goze cop batiyor

öyle deme ama bence eskisi gibi değil artık heryer mikrop kaynıyor. eskiden gdo mu varmış ya da onun gibi şeyler. hasta olduğumuz zaman antibiyotik bile kullanmıyormuş annemler. şimdi mikropları bile ilaç firmaları üretiyor diyorlar. en ufak bir şeyde dayıyorlar antibiyotiği. bence bağışıklık sistemi gelişene kadar korumalıyız bebeklerimizi.

öyle deme ama bence eskisi gibi değil artık heryer mikrop kaynıyor. eskiden gdo mu varmış ya da onun gibi şeyler. hasta olduğumuz zaman antibiyotik bile kullanmıyormuş annemler. şimdi mikropları bile ilaç firmaları üretiyor diyorlar. en ufak bir şeyde dayıyorlar antibiyotiği. bence bağışıklık sistemi gelişene kadar korumalıyız bebeklerimizi.
tabuki oyle korumamiz gerekiyor ama benim boyle soylemekten kastim cocuklarimizi ona buna opturup vermek deil tabiki yabanci insanlardan koruyacagiz neker giruyoruz sadece cok ince dusunmenek lazim mikrop bulasmasin diyede cocuklari sosyal hayattan koparmamakiyiz her yerde mikrop var hastahanelerde otobuslerde apartman iclerinde

bu arada benim oglumda 15gun onceye kadar mukuslu kopuklu kaka yapiyordu 10 gundur duzeldi sukur

1 ay sonra alıyorsun parayi 9 ile 14 u arasi yatıyor o günler arası cekilmezse geri alıyor devlet parayı.. muhasebeci ile alakalı bir sorun olabilir onaylamasi gerekiyor raporu
170 aradim herhangi bir problem yok dedi. Raporum 10 agustosta bitti sanirim bayrama denk geldi 1 ay sonrasi ekimde yatar o zman

Memur arkadaşlar 300 tl doğum paranız yattı mi pttden mektup geliyormuş sanırım ona göre alınıyormus haberiniz var mi

Memur arkadaşlar 300 tl doğum paranız yattı mi pttden mektup geliyormuş sanırım ona göre alınıyormus haberiniz var mi
ben gidip sürekli sormak gerekiyo diye biliyorum.ya ama ben biizm kurumdakilerin adam akıllı başvurabildiğini bile düşünmüyorum onu nasıl öğrenebilirim acaba boşu boşuna ptt yollarını aşındırmiyim :(

ben gidip sürekli sormak gerekiyo diye biliyorum.ya ama ben biizm kurumdakilerin adam akıllı başvurabildiğini bile düşünmüyorum onu nasıl öğrenebilirim acaba boşu boşuna ptt yollarını aşındırmiyim :KK43:
sgk ya gittigin zaman söyleniyor şu tarihte ptt den çekebilirsiniz die ben öyle yaptim

Ben özel sektörde calisiyorum ama aldim o parayi esimin is yeri basvuru yapiyormus yaptiktan yaklasik 1.5 ay sonra aliyorsun parayi. Bende mesaj geliyo diye duymuştum fakat hicbirsey gelmedi. Ben kendim gidip sorarak ogrendim

merhava arkadaşlar
sinirliportakal sinirliportakal S sevim1991 ve diğer arkadaşlarım
Okul başladı eşim sabahci öğretmen kızım 3.sınıfta okuyor
Sabah onlar gidince 3buçuk yaşında oğlumla ve Bebeğimle kalıyorum çok yoruluyorum, oğlum çok hareketli
Buraya tirip okuyamiyorum bile

Umarim hepiniz iyisinizdir öpüyorum

Back