2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
İyi akşamlar kızlar.
İstanbul'da hava sabah ve akşamları çok soğudu. Güneş bütün gün evin içinde olmasına rağmen bu akşam kalorifer yaktık. Kızıma ne giydireceğimi de şaşırdım.
Bizim ev de soğuk oluyor kalorifer de yanmadi henüz uzun kollu çıtçıtlı bady altına ince bir tayt onun üzerine de yine bir takım kıyafet giydiriyorum uykudan uyandığında sırtına hemen bir yelek geciriyorum ayaklarına da çorap ve incecik bir patik

Ben şuan annemlerdeyim hava soğuk yani annem cam kapı baca kapansa yanıyor kalorifer acsak çatlar. Kizimda bi dallı zıbın bi uzuk kollu zıbın birde hadife tulum var alttada iki pijama bir çorap sırtında da kalkınca yelek muhakkak. Benim kızım gece geç yatar sabah benimle kalkar ve hiç açlıktan ağladığını hatırlamam ben manasını vermeden aklına gelmez keşke yaramaz olsa da açıksa yedirsem. Bende çok uykucuyum hamileyken akşam 16-18 arası kahvaltı yapardım. Ama akşam mide problemim yüzünden uyuyamazdim iki sene once bugün ceyizimi derdim şuan duygusallığın üzerimde :(

Kızlar bebeğim emerken memeyı çıkıyor uzatıyor damaklarıyla sıkıyor neden sözde de var mı

benimki hic kalkmiyor kizlar 10.30 gibi uyuyor o zaman emzirip koyuyorum bidahaki emzirmede sabah 8 de oluyor emip saat 10 a kadar geri uyuyor bu arada beyaz uzum guzel sut yapiyor bilginize
41 kere maşallah valla.darısı benim kızıma, ve bütün bebeklere

41 kere maşallah valla.darısı benim kızıma, ve bütün bebeklere
tsk ederiz teyzesi gececek bu gunler seneye bu zaman tadindan yenmryecekler insallah
Arkadaşlar kış gelmeden hasta oldu öksürüyor ne yapabilirim
simdi mevsim donusu ya bide okullar basladi cocuklar birbirine bulastiriyor salgin yani insallah dahada artmadan iyilesir kuzun vallahi ben kat kat giydirneye basladim hastaliktan atesten cok korkuyorum

Kızlar aşıdan sonra emme süresi azaldı emmek istemiyor sürekli kucakta gezmek istiyor sizde durum nedir
Aşıyla alakalimi bilmiyorum ama benim oglumda hep kucak istiyor emmede sıkıntı yok çok şükür

Gece kac saatte bir emziriyorsunuz ?
Eger rahatsız değilse 6 saate kadar uyuduğu oluyor ama burnu tikanirsa 2 bucuk 3 saatte bir kalkıyor emip 5 dk sonra geri uyuyor

uzun kollu çıtçıtlı badi ile eşofman altı giydiriyorum. üstüne de beline kadar sırtını kapatacak şekilde battaniye örtüyorum.

Ne kadar ince giyiniyorlar eviniz mi sıcak, ben uzun kollu çıtçıtlı badi, alta tayt ve kilotlu çorap, altlı üstlü eşofman takım giydiriyorum, ayaginada ya 2 çift çorap yada bi çorap bi patik, kalkınca yelek mutlaka giyiyor

benim oglan kirki ciktigindan beri boyle kizlar benimle yatar sabahda benimle kalkar cok sukurne uykudan ne emmeden problemimiz oldu hatta 12 saat otobus yolculigu bile yaptim cok rahat geldik gittik
Çok şükür canım benim oglumda cok efendi çok ciddi bi cocuk, 40 ı çıktıktan sonra öyle canımı yakmisligi yok, hasta olursa huzursuz oluyor o kadar

benimki iki parmağını yemeye başladı kızlar ya parmakları küçük kalır diye korkuyorum.
Ayy küçük mu kaliyormus benim oglumda cork cork 2 parmagini emiyor sürekli

Arkadaşlar kış gelmeden hasta oldu öksürüyor ne yapabilirim

Dr a götür ilaç versin canım yoksa dahada ilerler, ben oğlumu mikrop kapar diye goturmedim çocuk bronşite çevirmiş hava verdik ve dr bronşit bi kere oldumu hava makinesine hep ihtiyacınız olacak dedi hala vicdan azabı çekiyorum

Dr a götür ilaç versin canım yoksa dahada ilerler, ben oğlumu mikrop kapar diye goturmedim çocuk bronşite çevirmiş hava verdik ve dr bronşit bi kere oldumu hava makinesine hep ihtiyacınız olacak dedi hala vicdan azabı çekiyorum
Geçmiş olsun canım yarın öksürük devam ederse götüreyim umarım geçer off

Günaydın kızlar,
Dün doktor kontrolümüz vardı. Kızım bir ayda 500g almış. Boyu da 3 cm olmuş. Doktor bol bol emzir dedi. Ek gıdaya 6. Ayda başlayacağız. Demir ilacı için de 6. Ayda kan sayımı yapılıp ona göre başlanacak.
maşallah canm normal kilo alımı az değil boyu da güzel uzamış :) kan ilacı sağlık ocağı verdi bize de öyle ama içinde paraben var başlamadım şimdilik napsam bilemedim..

Aşıyla alakalimi bilmiyorum ama benim oglumda hep kucak istiyor emmede sıkıntı yok çok şükür

Eger rahatsız değilse 6 saate kadar uyuduğu oluyor ama burnu tikanirsa 2 bucuk 3 saatte bir kalkıyor emip 5 dk sonra geri uyuyor

Ne kadar ince giyiniyorlar eviniz mi sıcak, ben uzun kollu çıtçıtlı badi, alta tayt ve kilotlu çorap, altlı üstlü eşofman takım giydiriyorum, ayaginada ya 2 çift çorap yada bi çorap bi patik, kalkınca yelek mutlaka giyiyor

Çok şükür canım benim oglumda cok efendi çok ciddi bi cocuk, 40 ı çıktıktan sonra öyle canımı yakmisligi yok, hasta olursa huzursuz oluyor o kadar

Ayy küçük mu kaliyormus benim oglumda cork cork 2 parmagini emiyor sürekli

Doğum yaptığım zaman doktor 24 derece için kısa kollu çıtçıtlı badi yeter demişti canım. bütün yaz kolsuz çıtçıtlı badi ile durduk bazen de sadece bezle. şimdi de hava 24 derece civarlarında olduğundan bence üşümezler. gece de terleyip terlemediğini sürekli kontrol ediyorum. zaTEN üşüdüğü teninden belli oluyor. vücudu soğuksa üşümüştür. ben genelde boynuna bakıyorum.
Bir de ben şöyle düşünüyorum. eğer şimdi kalın giydirmeye alıştırırsam kar da kışta ne yapacağım. Cam açık olan odada tutmuyorum. Sürekli kontrol ediyorum terleyip terlemediğini yani.

Evet öyle diyorlar. Özellikle parmaklarını emerse o parmaklar küçük kalırmış. Ne derece doğru bilmiyorum. O yüzden burdan sordum.

maşallah canm normal kilo alımı az değil boyu da güzel uzamış :) kan ilacı sağlık ocağı verdi bize de öyle ama içinde paraben var başlamadım şimdilik napsam bilemedim..
Bize de verdi doktor canım. Amerikadan gelen kan ilacından söyledi. Eğer ilgilenirsen nerden aldığımı söyleyebilirim. Amerikadan getiren bir eczane var Etilerde.

Back