2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
merhava arkadaşlar
sinirliportakal sinirliportakal S sevim1991 ve diğer arkadaşlarım
Okul başladı eşim sabahci öğretmen kızım 3.sınıfta okuyor
Sabah onlar gidince 3buçuk yaşında oğlumla ve Bebeğimle kalıyorum çok yoruluyorum, oğlum çok hareketli
Buraya tirip okuyamiyorum bile

Umarim hepiniz iyisinizdir öpüyorum
İyi olmana sevindim canım Allah kolaylık versin oğlunun da tam kupırdak zamanlarıymış :) canları yerinde olsun da evlat hepsi işte :) bizler de iyiyiz işte sen olmayınca tatmin edici cevaplarımız eksik kalsa da deneyimlerimizi paylaşmaya devam ediyoruz işte ;) bebişlermiz sağlıkla büyüsünler :dua:

Bende bu televizyon konusunu yazacaktim dun durmaksizin aglayan oğlum ilk defa tv gordu ve birden bire sustu. Aceba dedim ilk defa gordude ondanmi yoksa tv boyle boyle bağımlılık yapıyor. Doktorumuz iki yasina kadar dinlesin sonra seyreder demisti bize.

Devletin cocuklara verdigi paraya gelince baba memur ise kurum onun adina muracat ediyor o yuzden gecikiyor.

Ama birde soyle bir konu var. Eğer para ptt ye geldide almadiysaniz geri iade oluyor. Onun icin ptt ye sordugunuzda iade olmus olabilirmi diye sorun baska bir ekrandan bakiyorlar

Siz memur iseniz Zaten kuruma dogum raporunu vermeniz yeterli.

Analik rapor paralarina gelince. Izne ayrilmadan once ziraatte hesap actirmanizi firmanizin size soylemesi gerekli . Şubeden kart veriyorlar hemen ona yatiyor paraniz . Yada eski mevcut ziraat hesabınız varsa oraya direk aktariyorlar ama hesabniz yoksa. Rapor bittiktem sonra maksumum 14 gun icinde isleme alinirlp sonrasinda 10 gun icinde yatiyor. Yani bir ayi buluyor. Takip eden ayin 8 ile 14. Gunleri arasinda.

E devlet şifrenizle is göremezlik odeme kisminda rapor paralarina baklilabilir. Yine e devlet sifrenizle sahsi odemeler kismindan 300 tl icin bakabilirsiniz

Erkekler 4ay dolunca destekli oturabilir canım. Kızlar 6ay dolunca. Rahim ters donmesin diye

Tv izletmeyelim kızlar. Hele çizgifilm asla
tsk ederim basladim bende yavas yavas

tv meselesine gelin haliyle tv acik okunca bakmak istiyor ama yonunu ters cevirip ilgisini baska yone cekiyorum ama bazende caktirmadan bakiyor oyle uzun uzun izellikle baktirmadim yani

Cok sagol canm benim raporum 10 agustosta bitti. Seninki ne zman bitmisti ne zman dogum yaptin

26 ağustosta bitti muhasebeciye hatırlattım bayramdan öncede yatmıştı param sen bi muhasebecinizle konuş bence şimdiye kadar yatmış olması lazımdı . 26 mayısta doğum yaptım

Bu arada oğlu 3 yaşında kucağına verip gezecekmis. Beyni sulandı iyice bu kadının. Birde birsey yapmaz ya ne olacak diyor git oğluna oyuncak bebek al dedim
Benim Kaynim ucbucuk yaşındaki kızının kucağına 6 yaskndaki oğlunun kucağına veriyor kızı aşırı kıskanıyor babası gelince bana bakarak sever gibi bacakini bi sıkıyor varya biktim artık yeminle yA

Memur arkadaşlar 300 tl doğum paranız yattı mi pttden mektup geliyormuş sanırım ona göre alınıyormus haberiniz var mi
Ben 29 nisanda doğum yaptım haziran gibi yattı gittim pttden aldım mektup gelmedi bana PTT çalıştığım yerle aynı binada arada eşim soruyordu

Erkekler 4ay dolunca destekli oturabilir canım. Kızlar 6ay dolunca. Rahim ters donmesin diye

Tv izletmeyelim kızlar. Hele çizgifilm asla
Ay canım ben yavaş yavaş oturuyorum kızım kucakta hafif dik pozisyonda iken kalmak istiyor ay sonu 5e gircez ebede sadece kucakta tut dedi yanlış mı yapıyorum :110:

Kızlar adeti düzelen yada olan varmı ? Afedrrsiniz geçen hafta cuma leke oldu çok açık pembe bekleidm bisey yok perşembe günü adet oluşum yani yok böyle bisey felaket oluyorum haksızlıktı cabasi... Hatta test bile yaptım gebemiyim diye :( annemde cocukmu vardı udusyor falan dedi olabilir mi böyle bisey

Back