- 5 Ağustos 2014
- 3.767
- 8.611
- 358
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #59.521
İyi olmana sevindim canım Allah kolaylık versin oğlunun da tam kupırdak zamanlarıymış :) canları yerinde olsun da evlat hepsi işte :) bizler de iyiyiz işte sen olmayınca tatmin edici cevaplarımız eksik kalsa da deneyimlerimizi paylaşmaya devam ediyoruz iştemerhava arkadaşlar
sinirliportakal S sevim1991 ve diğer arkadaşlarım
Okul başladı eşim sabahci öğretmen kızım 3.sınıfta okuyor
Sabah onlar gidince 3buçuk yaşında oğlumla ve Bebeğimle kalıyorum çok yoruluyorum, oğlum çok hareketli
Buraya tirip okuyamiyorum bile
Umarim hepiniz iyisinizdir öpüyorum
Bende pazartesi arayacağım 4 ay oldu hala para Mara haberi yok yaniben gidip sürekli sormak gerekiyo diye biliyorum.ya ama ben biizm kurumdakilerin adam akıllı başvurabildiğini bile düşünmüyorum onu nasıl öğrenebilirim acaba boşu boşuna ptt yollarını aşındırmiyim
Senin ya evrakların da eksiklik var ya yerine ulasmadi. Belkide geldi geri iade olduBende pazartesi arayacağım 4 ay oldu hala para Mara haberi yok yani
kizlar oglumu yaklasik 2 haftadir destekki oturtuyirum doktor destekli oturtacagimi soyledi saglik ocaginfakikerde oyle dedi 13 mayis dogumluvoglum
tsk ederim basladim bende yavas yavasErkekler 4ay dolunca destekli oturabilir canım. Kızlar 6ay dolunca. Rahim ters donmesin diye
Tv izletmeyelim kızlar. Hele çizgifilm asla
Cok sagol canm benim raporum 10 agustosta bitti. Seninki ne zman bitmisti ne zman dogum yaptin
Senin baya olmuş ya ben geçen ay başvurdum işe başladığımda..Bende pazartesi arayacağım 4 ay oldu hala para Mara haberi yok yani
Memur arkadaşlar 300 tl doğum paranız yattı mi pttden mektup geliyormuş sanırım ona göre alınıyormus haberiniz var mi
Benim Kaynim ucbucuk yaşındaki kızının kucağına 6 yaskndaki oğlunun kucağına veriyor kızı aşırı kıskanıyor babası gelince bana bakarak sever gibi bacakini bi sıkıyor varya biktim artık yeminle yABu arada oğlu 3 yaşında kucağına verip gezecekmis. Beyni sulandı iyice bu kadının. Birde birsey yapmaz ya ne olacak diyor git oğluna oyuncak bebek al dedim
Canim giresundayim ben ada hastanesiHangi hastane bu
Ben 29 nisanda doğum yaptım haziran gibi yattı gittim pttden aldım mektup gelmedi bana PTT çalıştığım yerle aynı binada arada eşim soruyorduMemur arkadaşlar 300 tl doğum paranız yattı mi pttden mektup geliyormuş sanırım ona göre alınıyormus haberiniz var mi
Ay canım ben yavaş yavaş oturuyorum kızım kucakta hafif dik pozisyonda iken kalmak istiyor ay sonu 5e gircez ebede sadece kucakta tut dedi yanlış mı yapıyorumErkekler 4ay dolunca destekli oturabilir canım. Kızlar 6ay dolunca. Rahim ters donmesin diye
Tv izletmeyelim kızlar. Hele çizgifilm asla
Aynı evet tvye odaklandığı an kapativeriyorumBizimkini bıraksam oturup tv izleyecek, sizde de aynı mı?
Benim kızım var oturtmayin dedi 6 aydan sonra destekli oturacakmis 29 nisan dogumlu canımkizlar oglumu yaklasik 2 haftadir destekki oturtuyirum doktor destekli oturtacagimi soyledi saglik ocaginfakikerde oyle dedi 13 mayis dogumluvoglum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?