2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
kızlar acil bir şey sormam lazım. benim bızdık dün akşamdan beri sürekli kaka yapıyor. gaz çıkarırken sanırım çıkıyor ama az az. rengi de sarı ve az sulu. dün mısır yemiştim acaba o mu yapar? ne yapmalıyım tecrübe eden var mı? doktora ulaşamıyorum.
olabilir canım bence bugün gözlemle geçici olabilir.mesela benim kızım da bayramda memlekete gidince mukuslu yapmaya başlamıştı şimdi düzeldi..

olabilir canım bence bugün gözlemle geçici olabilir.mesela benim kızım da bayramda memlekete gidince mukuslu yapmaya başlamıştı şimdi düzeldi..
internette araştırdım da korktum biraz viral enfeksiyon diyorlar. evde kapmış olamaz da geçen sağlık ocağına gittiğimizde manyak karının biri geldi yanaklarını sıktı elledi sevdi. sinir olmuştum. eğer ordan kaptıysa çok üzülürüm ya :cry::cry:

Selam kızlar biz beş aylık olduk bizimki artık çok hareketli başkalarını yabanciliyor ağlıyor elinden oyuncağını alayim onu verene kadaraağlıyor verdiğim an geri susuyor ayyy allahım onur versin sağlık versin tüm bebislerede yakında severken dislerimi almaktan dişlerim dökülecek:)(((

internette araştırdım da korktum biraz viral enfeksiyon diyorlar. evde kapmış olamaz da geçen sağlık ocağına gittiğimizde manyak karının biri geldi yanaklarını sıktı elledi sevdi. sinir olmuştum. eğer ordan kaptıysa çok üzülürüm ya :cry::cry:
Yok canm içini rahat tut birşey yoktur Allah'ın izniyle düzelir..bizimkini elleyen elleyene ki bizimki başkası sevmeye kalktığı an basıyo yaygarayı o halde dokunan sevenin haddi hesabı yok dışarı çıkarınca :/

Merhaba bende bisey sormak istiyorum ozel sektörde calisip rapor parçasıni alan varmi ben birinci kismini aldim fakat ikinci kismi hala yatmadi.
Ben aldım cnm . Rapor bitiş tarihinde mıhasevecinin bildirmesi gerekiyo . Sgk ya bildirildikten sonraki ilk ayın 8-14ü arasında çekebiliyosun . Ayın 14 ünden sonra bittiyse raporun önümüzdeki ay yatar büyük ihtimalle

arkadaşlar gunaydın ben de allah ızın verırse aralıkda dogum yapcam bebek odası dusunuoruz ıcınızde ınternetten bebek odası alan varmı varsa lutfen hangı sayfadan aldıgınızı belırtebılırsınız bızede fıkır olsun sımdıden allah razıolsun

Ben aldım cnm . Rapor bitiş tarihinde mıhasevecinin bildirmesi gerekiyo . Sgk ya bildirildikten sonraki ilk ayın 8-14ü arasında çekebiliyosun . Ayın 14 ünden sonra bittiyse raporun önümüzdeki ay yatar büyük ihtimalle
Cok sagol canm benim raporum 10 agustosta bitti. Seninki ne zman bitmisti ne zman dogum yaptin

Opturmeseydiniz keşke. Geçen düğünde kucağa alıp sevmek istediler ellerine dokunmak istediler izin vermedim. Hasta olursa ben ugrasicam.
Ama ayağına dokunulmasina izin vermiyorum
Söyleyemiyorum öpen çocuk annesi yanında öpme demiyor küçük kardeşi de var 2 yaşında onların düşünmesi lazım

Arkadaşlar uyku düzeni nasıl bebeğinizin benimki uykuya geçmeden 1 saat önce başlıyor ağlamaya çok zor uyuyor kucakta gezerek belim kopuyor önceden emerken uyuyordu ne zaman yatağına koyduğumuzda kendi kendine uyuyacak akşam 22.00 de uyuyor ama 00.00 a kadar sürekli uyanıyor gece 4.00 ve sabah 7.00 de uyanıyor sonra 9 -10 a kadar uyuyor öğlen uykusu 4 saat falan oluyor

Arkadaşlar uyku düzeni nasıl bebeğinizin benimki uykuya geçmeden 1 saat önce başlıyor ağlamaya çok zor uyuyor kucakta gezerek belim kopuyor önceden emerken uyuyordu ne zaman yatağına koyduğumuzda kendi kendine uyuyacak akşam 22.00 de uyuyor ama 00.00 a kadar sürekli uyanıyor gece 4.00 ve sabah 7.00 de uyanıyor sonra 9 -10 a kadar uyuyor öğlen uykusu 4 saat falan oluyor
Bizimki de zor uyuyo aynı şeyi ben dün akşam sorcaktm sen sormuşsun kendi kendine uyuyan çocuk var mı formülü nedir?benmki ikinci ay aşısına kadar öyleydi ama sonra bozuldu düzen bide annem geldi bakmaya o da ayakta sallamaya alıştırdı şuan kendiliğinden uyuması dışında tm yöntemler mevcut bizde :( benmki 8-9 gibi yatıyo ama sabah 4-5-6 gibi uyanıyo en geç 6 yı gördük henüz :))

Söyleyemiyorum öpen çocuk annesi yanında öpme demiyor küçük kardeşi de var 2 yaşında onların düşünmesi lazım
Canim sen düşünüp soylemezsen millet hiç düşünmez. Nerde bizde o kadar düşünceli insan ya. Gorumcem kendi oğlunu kimseye ellettirmezdi şimdi benim Bebeğimi kendi oğluna ellettirip kucağına vermeye kalkıştı kafayı mi yedin sen dedim biz seninkine dokunamiyorduk bile dedim bozuldu. Var böyle düşüncesiz tipler

Canim sen düşünüp soylemezsen millet hiç düşünmez. Nerde bizde o kadar düşünceli insan ya. Gorumcem kendi oğlunu kimseye ellettirmezdi şimdi benim Bebeğimi kendi oğluna ellettirip kucağına vermeye kalkıştı kafayı mi yedin sen dedim biz seninkine dokunamiyorduk bile dedim bozuldu. Var böyle düşüncesiz tipler
Haklısın insanlar kırılmasın tek çocuk benimkiymiş gibi davranmayım derken olan bize oluyor insanlar çok düşüncesiz ben evde kucağa alıştırmamak için canım çıkıyor babaanneye gidiyor sürekli kucakta anlatamıyorum kimseye

Back