2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Canim benim dr rota virusu asisini pek tavsiye etmedi koruyuculugu pek yok die senin drunla görüştün mu bu konuyu mutlaka yapin dedi mi bilemedim simdi..bu arada biz bayramdan önce asimizi olduk. Bu aşı için 3. Gidismizdi aile hekimine sizin kaçıncı gidis
Bende rotayı yaptirmadim araştırdım öyle aman aman bir koruyucu ozelligi yok dk da isterseniz yaptırın isterseniz yaptırmayın dedi bizde yaptirmadik

Bu kuçak olayı 5.aya girerKen tavan yapıyor sanırım bildiğin yapışık yaşıyoruz kızımla yakamdan hiç inmiyor nasıl olcak böyle bilmiyorum

Bende rotayı yaptirmadim araştırdım öyle aman aman bir koruyucu ozelligi yok dk da isterseniz yaptırın isterseniz yaptırmayın dedi bizde yaptirmadik

Canim benim dr rota virusu asisini pek tavsiye etmedi koruyuculugu pek yok die senin drunla görüştün mu bu konuyu mutlaka yapin dedi mi bilemedim simdi..bu arada biz bayramdan önce asimizi olduk. Bu aşı için 3. Gidismizdi aile hekimine sizin kaçıncı gidis

Bizim de 3. Gidişimiz. 3 ü dışında geçen ay rotanın ilkini olduk şimdi de 2. Olcak. Bnm Dr istedi yapılmasını. Etrafımda da herkes yaptırdı. Zararı olmadığını düşünerek biz de yaptırdık. Piyasada iki marka varmış. Biri halkında olumsuz birşeyler yazılmış diye diğerini tercih ettik

Bebek sevcekmi sevmeyecekmuydin o açıdan çok para verip kullanmamak gibide bi durum var o yüzden uygun ve sağlık açısından bi sıkıntı yaratmayacak birşey arıyorum canin
O zaman ergonomik olduğu belirtilen herhangi bir kanguruyu alabilirsin diye düşünüyorum. Önemli olan bacaklara da destek vermesi gerek diye biliyorum.

S sevim1991 o konuda bişy diyemem canım benim kızda illk başlarda mızmızlandı ama emzik kullandığımız için takarken hep emzik vedim sakinleşmesi için her taktığımdada uyuyo içinde gezerken . Artık alıştı huysuzluk yapmıyo ilk takarken hatta anlıyo gezeceğini seviniyo takıpta sabit durursam o zaman vay halime :halay:

@tlyozgr resmini yenilemişsin heralde. Çok hoş olmuş. Kıskandım ben de yapıyım bişiler:KK28:
Evet canım:)yap yap güzel oluyor ben geçen gün gittim kızımın bütün fotoğraflarını bastirdim birde albüm aldım kocamaaaan bir ilk 5 ay albümü oldu arada da gunlugumuz var onu yazıyorum. Seviyorum böyle şeyleri :KK45:

Teşekkür ederim. Hos buldum evet 4uz bebeklerim var.martta dogdular 2 ay erken yani 2 ay kuvezde kaldilar mayista dogmalari gerekiyordu. Gelisim acisindan mayis olarak kabul Ettiği icin dr u buraya dahil olayim dedim yasitlari ne durumda .. bilgi alisverisi vs

manavdan aldim bedava veriyorlardi :spor:
Canim benim masallah maşallah 41 kere ne sevimlidir onlar şimdi, tedavimi goruyodun yoksa doğal yoldanmi oldular

Kızlar yarın aşımız ve Dr kontrolümüz var. 4 ay aşısı+rota virüs aşısı olcaz

Hasta oldu bebiş geçen hafta ilaç kullandık, iyileştik hatta 4günlük tatil kaçamağı bile yaptık. Dalga dan çok korktu bebeğim ayaklarını birkaç saniye soktum göbeğe kadar çıktık. Zaten soğumuştu Deniz.

Bakalım kaç kilo almışız, kilo alımımız az, em son 15 günde 200 gr almıştı. Belki biz ek gıdaya başlayabiliriz.... Sanırım sütüm artık yetmiyof

Canim yarın 19 mayıs tatili değilmi sağlık ocağı hastaneler kapalı diye biliyorum, bize salı gününe verdi aşıyı

Cnm ben aliexpressten aldım orjinaliyle birebir aynı 85tl ye geldi ebebekte orjinalide var hiçbir farkı yok orda 400 tl . Doktorada sordum ergonomik olduğu üçün bebeğin omurga yapısı için en iyi taşıma şekli dedi içim rahat bir şekilde kullanıyorum . Bu şekilde bizimki. Tabi fotoğraf 1 ay önceye ait şimdi o telefon olan kolum kırık :bicak:kangurumuzuda babamız takıyo şimdilik

Maşallah canım çok tatlisiniz

Canim benim masallah maşallah 41 kere ne sevimlidir onlar şimdi, tedavimi goruyodun yoksa doğal yoldanmi oldular
Teşekkür ederim Allah razi olsun..evet masallah hepsi birbirinden güzel:))tedavi gordum ama sadece yumurta olusmuyordu tüpler tikaliydi actirdim birini igne ile yumurta oldu ama kendiliginden dollendi asilama ya da tüp değil

Kızlar kızım yere koyduğunda ayaklarıyla geriye dogru gidiyor yani kendini arkaya atmiyo ama normalmi sizce bu bide bebisler ellerini hep acikmi tutuyor yoksa arada kapalimi ve pas parmak avuç içinden oluyor
Benim kizlardan biri de geriye itiyor kendini.. o cok problem degil emekleme ogrenme asamasindalar cunku eller hep acik degil mama yerken vs yumruk yapiyorlar ama ablam okul.öncesi öğretmeni ve bas parmagin iceride oldugu yumruk seklinin norolojik bir problemin belirtisi olduğunu söyledi arada yapıyorsa sıkıntı degil ama hep o sekilde ise takip etmeni oneririm..

19 mayis mi
Yrn 19eylül nedne tatil olsun

yeos yeos şuan kendime kahkalarla gülüyorum, bu mayıs nerden takıldı bana, sabahtan beri yarın 19 mayıs diyorum kimse beni duzeltmiyor yaaaa, hatta eşimden kv nin ilaçlarını alması istedim sonrada aaa yarın 19 mayıs tatil eczaneler dedim hiç bişey demedi, gülün gülün çekinmeyin lutfen:bicak:
:KK70::KK70::KK70:

yeos yeos şuan kendime kahkalarla gülüyorum, bu mayıs nerden takıldı bana, sabahtan beri yarın 19 mayıs diyorum kimse beni duzeltmiyor yaaaa, hatta eşimden kv nin ilaçlarını alması istedim sonrada aaa yarın 19 mayıs tatil eczaneler dedim hiç bişey demedi, gülün gülün çekinmeyin lutfen:bicak:
:KK70::KK70::KK70:
Allah iyiligini versin:skandal::KK70:

Teşekkür ederim Allah razi olsun..evet masallah hepsi birbirinden güzel:))tedavi gordum ama sadece yumurta olusmuyordu tüpler tikaliydi actirdim birini igne ile yumurta oldu ama kendiliginden dollendi asilama ya da tüp değil
Masallah canım Allah sana 4 tane nur topu nasip etmiş, bahtlari açık olsun inşallahh, bende çok tedavi gördüm 8 sene olmadı tüp bebekle oldu çok şükür

fulya3535 fulya3535 canım herseyde bi hayir vardır derler ya benimkide öyle oldu, İyiki de 19 mayıs deyip hata yapmışım ve sen beni uyarmissin, bizim asimizda yarinmis ben salı sanıyordum, uyarınca bi bakiyim aşı kartına dedim aaa oda ne 19 eylül yazıyor, sabahtan yikayim oğlumu öğleden sonra nasipse asimizi oluruz

Back