2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
yeos yeos şuan kendime kahkalarla gülüyorum, bu mayıs nerden takıldı bana, sabahtan beri yarın 19 mayıs diyorum kimse beni duzeltmiyor yaaaa, hatta eşimden kv nin ilaçlarını alması istedim sonrada aaa yarın 19 mayıs tatil eczaneler dedim hiç bişey demedi, gülün gülün çekinmeyin lutfen:bicak:
:KK70::KK70::KK70:

Bende okuyunca bi düşündüm tatil mi diye. Bizim kafa mayısta kalmış:KK70:olur öyle

Kızlar asm lerde öğle arası Nasıl oluyor bilen var mı? Aşıya gidicez ama öğle yaklaştı bebiş de uyudu. Öğle arası varsa rahatını bozmıyım

Teşekkür ederim. Hos buldum evet 4uz bebeklerim var.martta dogdular 2 ay erken yani 2 ay kuvezde kaldilar mayista dogmalari gerekiyordu. Gelisim acisindan mayis olarak kabul Ettiği icin dr u buraya dahil olayim dedim yasitlari ne durumda .. bilgi alisverisi vs

manavdan aldim bedava veriyorlardi :spor:
Ay canımmm allah kolaylık versin biz bitaneyle başedemiyoz:anne::işsiz::skandal:

Benimkinin markası chicco go kanguru 89 tl ye ebebekten almıştık. Benim kızım pek sevmedi kanguruyu hatta arabasını da sevmiyor hep kucakta.:işsiz:
Canım o kanguru ergonomik değil ama bacakları aşağıya sallanıyor bebeğin çok zararlı. S sevim1991 canım tuniko.com diye bi site var ordan Boba4g kiralayabiliyorsun deneyip bakabilirsin bebeğin sevecek mi diye. Sonrasında almak isteyince fiyatı uygun olsun diyorsan ikinci el satanlar var onlardan da alabilirsin.
Ben bugün ilk defa denedim sevdi gibi benim oğlan uykusu gelince epey huysuzlandı kanguruya koyup gezindim öyle uyuttum. İlk defa koyunca biraz mızıklanması filan normalmiş zamanla alışıyorlarmış

Benim kizlardan biri de geriye itiyor kendini.. o cok problem degil emekleme ogrenme asamasindalar cunku eller hep acik degil mama yerken vs yumruk yapiyorlar ama ablam okul.öncesi öğretmeni ve bas parmagin iceride oldugu yumruk seklinin norolojik bir problemin belirtisi olduğunu söyledi arada yapıyorsa sıkıntı degil ama hep o sekilde ise takip etmeni oneririm..
Yok canım arada yapıyor bende bebeklerin baş parmağı icerdeyse beyninde sorun var dediğini duydum ondan sordum sukurler olsun ki arada yapıyor yani oyuncağını. Biberonunu kavriyor ne bilim geri g

Ya kızlar ben kizimla napicam biberonla oynuyor mama yemiyor dün gece 2 ölçek yedi 2 3 gibi sabah ta dokuzda yine 2 ölçek anca yedi şuanda aç uyuyor herkes kiloya elverişli diyor snki bakmiyrmusum gibi ama hakikaten yiyince alıyor bi gün yemese hemen bacakları zayıflıyor.. dunde meyve yedirmeye çalışırken çıkartıyordu banyoya yetistirim derken kafasını kapıya carptom

biz de bugün aşılarımızı olduk. 9 günde 100 gr almışız... Dr ek gıdaya geçelim dedi. 3 sayfalık birşey verdi, ona uyarsın dedi. Okudum ama çok da anladığımı söyleyemem.hastane de özel ama çok kalabalıktı. Yeterli ilgiyi gördüğümüzü düşünmüyorum.

1.hafta havuç pirinç su pişirilsek demiş mesela ilk vereceğim şey bu mu yanı. 3 gün anne sütü dışında 1 kere mi vericem bunu 3 gün sonra meyve ekliycem, 3 gün sonra yoğurt ??? Bunun gibi bişiler mi

Ay canımmm allah kolaylık versin biz bitaneyle başedemiyoz:anne::işsiz::skandal:
teşekkür ederim cnm cok şükür rabbim kolaylığını veriyor nazli ya da agrasif huysuz çocuklar degil surekli kucak istemiyorlar cunku alistirmadik mama oyun uyku duzeni yaptim saatlidir tek el degil cunku iki ksi bakiyoruz o yuzden herşeyin belli düzeni var cok şükür.
Sıkıntımız yok

Yok canım arada yapıyor bende bebeklerin baş parmağı icerdeyse beyninde sorun var dediğini duydum ondan sordum sukurler olsun ki arada yapıyor yani oyuncağını. Biberonunu kavriyor ne bilim geri g
cnm benimkilerden oglan da cok ufakken yapiyordu bıraktı simdi bir sıkıntı yok ara ara yapiyor ise
.

Ne güzel bu düzen oturtmussun ee dışarı falan nasıl çıkıyorsunuz:)) isimleri ne kayinvalideden allah razı olsun sana yardımcı oluyorsa

Bizim Ateşimiz 38 oldu ama eve geldiğimde düşmüştü. Henüz ilaç vermedim çıkarsa veririm

Kimse ek gıdaya geçişle ilgili bişey söylemedi ama benim gibi ne yapacağını tam olarak kestiremeyenlere yardımcı olabilir;

http://www.ayseoner.com.tr/beslenme/6-8-ay-yemek/adim-adim-ek-gidaya-gecis/
bu iyi oldu cnm benim de kafami kurcaliyordu bende ufaktan basladim ek gidaya ama asm bir sey demedi bu konuyla ilgili her gittigimizde fotoğraf cekme merakinda olduklari icin dr ve personel.. haliyle hengamede bende unutuyorum sormayi 4. aşı ekimin ikinci haftası soracagim bende..

Kimse ek gıdaya geçişle ilgili bişey söylemedi ama benim gibi ne yapacağını tam olarak kestiremeyenlere yardımcı olabilir;

http://www.ayseoner.com.tr/beslenme/6-8-ay-yemek/adim-adim-ek-gidaya-gecis/
Ben mamadan yogurt yapiyrm massallah bebgim istahli yiyor. meyvelerin de suyunu tattiriyrm alissin diye. Bu sekilde basladim cok kitabi degil duyduklarima gore hareket ediyrm cunku mamaya agirlik vermwye basladi kuzum zaten sutum hicbizaman yeterli olmadi

Back