2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Benim kızımda 26 mayıs doğumlu 3100 doğdu bugün tarttım 7200 geldi çokmuymuşşş . Bişy demedi doktor bize hiç. Ama en son 3.ay kontrılüne aile hekimine gittik doktora gitmedik bi daha
Çok fazla gibi geldi bana da ama maşallah diyelim tabi sadece süt mü alıyor

Nasıl yaniii 4 uz bebeklerin mi var :)hos geldin
Teşekkür ederim. Hos buldum evet 4uz bebeklerim var.martta dogdular 2 ay erken yani 2 ay kuvezde kaldilar mayista dogmalari gerekiyordu. Gelisim acisindan mayis olarak kabul Ettiği icin dr u buraya dahil olayim dedim yasitlari ne durumda .. bilgi alisverisi vs

Aaa 4 derken, nerden buldun bu kadar çocuğu :KK70:
manavdan aldim bedava veriyorlardi :spor:

Kızlar yarın aşımız ve Dr kontrolümüz var. 4 ay aşısı+rota virüs aşısı olcaz

Hasta oldu bebiş geçen hafta ilaç kullandık, iyileştik hatta 4günlük tatil kaçamağı bile yaptık. Dalga dan çok korktu bebeğim ayaklarını birkaç saniye soktum göbeğe kadar çıktık. Zaten soğumuştu Deniz.

Bakalım kaç kilo almışız, kilo alımımız az, em son 15 günde 200 gr almıştı. Belki biz ek gıdaya başlayabiliriz.... Sanırım sütüm artık yetmiyof

Kızlar kanguru almayı dusunuyorum ela iki dakika bile yerde durmuyor surekli kucakta sanki kanguruyla taşımak daha kolay olacak lunnadiginiz onerenilexegin marka varmı

Kızlar kanguru almayı dusunuyorum ela iki dakika bile yerde durmuyor surekli kucakta sanki kanguruyla taşımak daha kolay olacak lunnadiginiz onerenilexegin marka varmı

Ergobaby kullanıyorum ben çok memnunum momfort ta aynı özelliklerde yakın arkadaşım kullanıyo o da güzel ve rahat

Ne kadara aldın canım bide bebeğe bi zararı varmı doktoruna konustunmu

Cnm ben aliexpressten aldım orjinaliyle birebir aynı 85tl ye geldi ebebekte orjinalide var hiçbir farkı yok orda 400 tl . Doktorada sordum ergonomik olduğu üçün bebeğin omurga yapısı için en iyi taşıma şekli dedi içim rahat bir şekilde kullanıyorum . Bu şekilde bizimki. Tabi fotoğraf 1 ay önceye ait şimdi o telefon olan kolum kırık :bicak:kangurumuzuda babamız takıyo şimdilik

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    50,8 KB · Görüntüleme: 82

Benimkinin markası chicco go kanguru 89 tl ye ebebekten almıştık. Benim kızım pek sevmedi kanguruyu hatta arabasını da sevmiyor hep kucakta.:işsiz:

Bende çok para vermek istemiyorum açıkçası chiggo uygunmuş ali exper geç kargaliyor sanırım masallah ne güzel bi annesin

Kızlar yarın aşımız ve Dr kontrolümüz var. 4 ay aşısı+rota virüs aşısı olcaz

Hasta oldu bebiş geçen hafta ilaç kullandık, iyileştik hatta 4günlük tatil kaçamağı bile yaptık. Dalga dan çok korktu bebeğim ayaklarını birkaç saniye soktum göbeğe kadar çıktık. Zaten soğumuştu Deniz.

Bakalım kaç kilo almışız, kilo alımımız az, em son 15 günde 200 gr almıştı. Belki biz ek gıdaya başlayabiliriz.... Sanırım sütüm artık yetmiyof
Canim benim dr rota virusu asisini pek tavsiye etmedi koruyuculugu pek yok die senin drunla görüştün mu bu konuyu mutlaka yapin dedi mi bilemedim simdi..bu arada biz bayramdan önce asimizi olduk. Bu aşı için 3. Gidismizdi aile hekimine sizin kaçıncı gidis

Bende boba 4g var. Kumaşı sert bir kanvas olduğu için Ağustos sonuna kadar sıcaklardan kullanamadım. Ama son birkaç seferdir dışarı çıkarken ya da evde ortalığı toplarken kullandım rahat oldu. Omuz ve bel ağrısı yaşamadım. Evde kullanmak için babasling siparişi verdim. Umarım onda rahat ederim.

Bebek sevcekmi sevmeyecekmuydin o açıdan çok para verip kullanmamak gibide bi durum var o yüzden uygun ve sağlık açısından bi sıkıntı yaratmayacak birşey arıyorum canin

Canim benim dr rota virusu asisini pek tavsiye etmedi koruyuculugu pek yok die senin drunla görüştün mu bu konuyu mutlaka yapin dedi mi bilemedim simdi..bu arada biz bayramdan önce asimizi olduk. Bu aşı için 3. Gidismizdi aile hekimine sizin kaçıncı gidis
Bende rotayı yaptirmadim araştırdım öyle aman aman bir koruyucu ozelligi yok dk da isterseniz yaptırın isterseniz yaptırmayın dedi bizde yaptirmadik

Back