- 4 Eylül 2015
- 219
- 440
- 23
- Konu Sahibi CadiKazani
- #59.221
Evet alerji belirtilerinde kusma da varTatlıyı ve tereyağını abarttım o yapar mı ki yani alerjisi olduğu bişey kusma yaratır mı bırde mukuslu kakamız var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet alerji belirtilerinde kusma da varTatlıyı ve tereyağını abarttım o yapar mı ki yani alerjisi olduğu bişey kusma yaratır mı bırde mukuslu kakamız var
Boşver canım sen milletin ne dediğini araştır öğren ve annelik iç güdülerine güvenKızlar bugün bebeğim dışarda annemin kucağındayken 3 kadınla sohbetleri geçti, yanlarına gittiğimde diyalog şu; bebeğim çok susamış ellerindeki su şişesine uzanmaya çalışmış, sonra da ağlamış, su vermem gerekmiş, 3ü de 3 çocuk büyütmüş, anne sütü alsa da sıcak Havalarda birkaç kaşık su vermek lazımmış Dr ları söylemiş falan... Ben de ay kızım sen nerden biliyorsun suyu falan dedim ama kafam karışmadı değil. Herkes ekstra bişiler vermem gerektiğini söylüyor. Bebeğimin ağzına anne sütü dışında birkaç çay kaşığı kimyonlu su ve biraz ıhlamur girdi şuana kadar.
Belki hep aynı mevzular dönüyor ama yoruldum artık yapılan bu yorumlardan... Benim aileme göre bebeğimin daha iyi gelişmiş olması lazım... Eşimin ailesine göre ise fazla gelişmiş, çünkü görümcemin 6 aylık bebeği aramızda tam 2 ay var; 65cm 6700gr.
Her biraraya geldiğimizde Zeynep çok fena bizimkinden daha büyük baksana vs diyorlar sinir oluyorum: sizinki küçükse ben ne yapıyım??!
Yani kafam çok karışık. Bebeğe ek gıdaya geçmeliymişim, sütüm yetmiyormuş, su vermeliymişim, mama vermeliymişim, sağıp süt verdiğim biberonun deliği küçükmüş, çok giydirmişim, soğuk hasta yapmazmış... Onlar da kötü niyrtli değiller ama yoruluyorum. Sonra da ben yanlış yaptığımı düşünüyorum...
Kısa bir paylaşım yapıyım demiştim ama çok uzun olmuş. Baya dertlenmişim
Benim kızım da 26 mayıs doğumlu 7kg.doktor çok fazla dedi, elinden gelse diyete sok diyecekti.Bence bebeğinin kilosu iyi cnm, boşver milleti.bir kaç kez benim kızım da süt çıkardı ama geçti şükürArkadaşlar Can'ım çok sıkkın kızım 27 mayıs doğumlu kilosu 6200 kim görse zayıf dıyor sadece ane sutu alıyor birde son 3-4 gündür emdıkten sonda yarım saat içinde süt kusuyor bıraz peynır gibi değil de süt nedendır
Canim benimki 29 nisan dogumlu 6 kilo 600 gram hiç de takmıyorum valla varsın zayıf olsun sağlıklı olsun yetersen gönlünü ferah tut benimki daha beter 10 mayıs doğumlu ve daha yeni 6 kilo oldu canım
Canim benimki 29 nisan dogumlu 6 kilo 600 gram hiç de takmıyorum valla varsın zayıf olsun sağlıklı olsun yetersen gönlünü ferah tut benimki daha beter 10 mayıs doğumlu ve daha yeni 6 kilo oldu canım
Canim alerjiye birşey diyemem ama doğum tarihine göre kilosu gayet iyi benceArkadaşlar Can'ım çok sıkkın kızım 27 mayıs doğumlu kilosu 6200 kim görse zayıf dıyor sadece ane sutu alıyor birde son 3-4 gündür emdıkten sonda yarım saat içinde süt kusuyor bıraz peynır gibi değil de süt nedendır
Benim kızım da 26 mayıs doğumlu 7kg.doktor çok fazla dedi, elinden gelse diyete sok diyecekti.Bence bebeğinin kilosu iyi cnm, boşver milleti.bir kaç kez benim kızım da süt çıkardı ama geçti şükür
Canim avatarindakı foto senin bebense hiç de öyle zayif durmuo ki ..hayret ettim. MasallahhhhhsubhanallahCanim benimki 29 nisan dogumlu 6 kilo 600 gram hiç de takmıyorum valla varsın zayıf olsun sağlıklı olsun yeter
Canim alerjiye birşey diyemem ama doğum tarihine göre kilosu gayet iyi bence
Benim kızım da 26 mayıs doğumlu 7kg.doktor çok fazla dedi, elinden gelse diyete sok diyecekti.Bence bebeğinin kilosu iyi cnm, boşver milleti.bir kaç kez benim kızım da süt çıkardı ama geçti şükür
Benim kızım canım resimlerde iri çıkıyor ne hikmetse :)normalde 6600 kilosu 68 cm boyuCanim avatarindakı foto senin bebense hiç de öyle zayif durmuo ki ..hayret ettim. Masallahhhhhsubhanallah
Bencede boyu iyi ama kızımı her gören Ayy sen ne kadar miniksin diyor fincana benzeten bile oldu bende anlamadım ki bu milleti çocuğumun kilosu milleti geriyor halbuki ben hiç takmıyorum zaten kucaktan inmiyor birde kilolu olsa ne yapardım bilmem.senin bebişin de boyu bence gayet güzel. Hepimizin çocuklarına kocaman MASALLAHMasallah uzun boylu olacak kızin benimde 11 mayis dogumlu 6400 gram 64 cm
Populer konu bi dahil olayım dedim ankette kendime yer bulamadim :))4uz
serum fizyolojik damlatip 10 dakika sonra otri bebenin aspiratoru ile cekiyirum bir haftadir memlekettetdim hem soguk hemde kuru havasu oldugu icin her uykudan sobra tikaniyirdu bebde biyle yapiyordunKizlar bebeginizin burnu tikandiginda ne Yapiyosunuz hangi damlayi Kullanıyorsunuz acil cevap verebilirmisiniz
Populer konu bi dahil olayım dedim ankette kendime yer bulamadim :))4uz
Banyo yaptiriom canım. Aspiratör ü kullanamiom. Banyoda yüzüne şu dökünce o suyü temizliyince cikiverrioKizlar bebeginizin burnu tikandiginda ne Yapiyosunuz hangi damlayi Kullanıyorsunuz acil cevap verebilirmisiniz
Benim doktor öyle dedi ama ben takmıyorum.ilk kızım 3 aylıkken 7300 du.Şu an normal kilodaBenim kızımda 26 mayıs doğumlu 3100 doğdu bugün tarttım 7200 geldi çokmuymuşşş . Bişy demedi doktor bize hiç. Ama en son 3.ay kontrılüne aile hekimine gittik doktora gitmedik bi daha
Maşallah cnm.Canim senin dr benim oğlani görse diyete sokacak demekki, benim oğlum 17 mayıs dogumlu 3.ay kontrolünde 7 kg di, 2 gün sonra 4.ay asimiz var kaç oldu acaba ama 7700 den aşağı değildir herhalde
Maşallah, allah yardımcın olsun inşPopuler konu bi dahil olayım dedim ankette kendime yer bulamadim :))4uz