2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
kızlar benim normalde bugun adet gunum ama ben 6 gun once yaptıgımde silik işareti4 gun once yaptıgımda ise oldukça net iki çizgiyigördüm.
sizce ben erken mi döllendm yani doktora gıdersem kese fılan gorunur mu? eşim hemen gıtme bıraz bekle diyor kan testi filanda yaptırmadım

Liste süper kesinlikle aç kalınmaz

Masumiyet beni de ekleyebilir misin
yaşım 26
boyum 1,62
kilom 62
boluda yaşıyorum
sat 13 ağustos
beklenen doğum tarihi 20.05.2016

kızlar birşey sorucam ben dr gittiğimde 5+4 dü dr keseyi gördük sonraki randevuyu 3 hafta sonraya verdi o zaman kalp atışlarınıda dinleriz dedi şimdi bakıyorum sitede kalp atışını duyanlar var acaba benim dr çok geç bir süre mi verdi anlayamadım şu an 7 haftanın içindeyim dr randevusu 9 haftaya denk geliyor bayram öncesi gitsemmi sizce dr a

Hayırlı olsun canım Amin inşallahhhh

belki garanti olsun diye demiştir. Benim kese yanında kanama vardı riskliydi o yüzden sık gittim ama çok şükür kanama geçmiş

selam kızlar biraz önce öğlen molasına çıktım ve yürüdüm yine ağrım oldu bir halsizlik kolumdaki çanta sanki 1 ton gibi geldi aynen geriye döndüm ve iş yerinde yarım saat gözlerimi dinlendirdim kendimi çok halsiz yorgun ve uykulu hissediyorum yatak olsa yatsam sabaha kadar uyanmadan yatabilirim

At canım bakalım :) adetin gecikti mi?

Bende bu şekilde öğrendim. İnşallah aramızda görürüz senide.

Tebrikler cnm büyük ihtimal hamilesindir. Resim at istersen beklenen adet tarihin be zamandı? Geçtiyse kan ver kesin çıkar

Bende önce silik cizgi ile öğrendim. Sonra kanda baktırdım ama henüz dra görünmedim. Gitsekte kese görünmeyebilir. Sende biraz daha bekle istersen.

Kızlar testim :) ama bekledikten sonra silikleşti biraz bi de idrara sıkışık değildim hatta wc den çıktıktan 10 dk sonra felan yaptım testi belki Ondandır.
Adet günüm yarın. Internetten araştırdığıma göre 3+5 günlük oluyor sanırım. Tabi hamileysem :) yorumlarımızı bekliyorum canlar

Eklentiler

• image.jpg
    119,6 KB · Görüntüleme: 64

Çizgi var gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…