- 22 Eylül 2014
- 3.211
- 3.690
- 208
- 37
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #2.001
bir kac sayfa geride paylastı listesiniCanım bende kilolu hamişlerdenim.geçen ağustostan bu yana 27 kilo verdim sağlıklı beslenme ve yürüyüşle. Hala yürüyüşe devam ediyorum. Şu an 70 civarıyım. İnşallah çok kilo almayız.
Verdiğin listeyi inceledim ams brn onun yarısını yemiyorum şu an. Gayet dağlıklı bir menü ama. ..
Sen kaç kilosun canım.
Diyetisyenr gittiğinde bizimle de paylaşır mısın bilgileri...
geri aldım aynı kişiden bahsetmiyormusuz :) kusura bakmayıınCanım bende kilolu hamişlerdenim.geçen ağustostan bu yana 27 kilo verdim sağlıklı beslenme ve yürüyüşle. Hala yürüyüşe devam ediyorum. Şu an 70 civarıyım. İnşallah çok kilo almayız.
Verdiğin listeyi inceledim ams brn onun yarısını yemiyorum şu an. Gayet dağlıklı bir menü ama. ..
Sen kaç kilosun canım.
Diyetisyenr gittiğinde bizimle de paylaşır mısın bilgileri...
Ayy hadi hayirli olsun canimaz önce dr dan geldim miniğimin kalp atışlarını duyduk çok şükürbayram yolculuğu için arka koltukta yatarak ve 2 saatte bir mola verip 10dk yürüme şartıyla gidebilirsin dedi
Gözün aydın ne güzel :)sat 'ın ne zamandı acabaa ?
Gözün aydın ne güzel :)
Normaldir belki bilmiyorum ki.Benimde ilk ağrı olunca korkuyorum ama Allaha emanetiz.Sen yinede çıksanda biraz yürü biraz otur.Ebe söyledim ağrıları.dediki yarım saat ayaktaysan bir saat dinlen yat dedi.Ilk canim. 2 saat disari cikiyorum burnumdan geliyor. Odum kopuyor aksamlari sancidan
hoşgeldiiin. masumiyeti etiketleyip sat ve beklenen doogum tarihini yazarsan o eklerkızlar mrb allahım nasip ederse bende mayıs annesi olacağımm. dün tahlil yaptırdım beta hcg 570 çıktı. son adet tarihim 13 ağustos doktor henuz bakmadı sadece beta hcg ye baktı yarın tekrar kan vermeye gidicemm. benim hesaplamalarıma göre 5 haftalık bebeğim. beni de listeye alır mısınız.
boyum 1,62 kilom 62 yaşadığım yer bolu. yaşım da 26.
allahım hepimizin bebeklerini sağ salim kucağımıza almamızı nasip etsin inşallahhhh.
kızlar beni de listeye ekler misiniz?
boy :1,58
kilo :56
il:Bursa
sat 22 temmuz
Tdt:06 mayıs
hoşbuldumm. teşekkür ederimmhoşgeldiiin. masumiyeti etiketleyip sat ve beklenen doogum tarihini yazarsan o ekler
mesaj attım özelden
benim geç döllenme olduğu için satı göz önünde bulundurmuyor doktor.sat 'ın ne zamandı acabaa ?
Çok teşekkür ederimbu arada gözüün aydıın. ve iyi yolculuklar
Bayram alisverisinden zaten bu kadar cikmam. Temizlik ayri dert . içim rahat etmiyor ama yapincada rahatsizlaniyorum. Memlekete gidicektik ondanda vazgecicem sanirim bole giderseNormaldir belki bilmiyorum ki.Benimde ilk ağrı olunca korkuyorum ama Allaha emanetiz.Sen yinede çıksanda biraz yürü biraz otur.Ebe söyledim ağrıları.dediki yarım saat ayaktaysan bir saat dinlen yat dedi.
İnşallah yaşlar nasıl aktı gözlerimden Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahAyy hadi hayirli olsun canimbende cumartesi gidicektim diymazsam erken mi diye cekiniyordum. Senin bdt benden sonrayken duymussun ins bende duyarim:))
az önce dr dan geldim miniğimin kalp atışlarını duyduk çok şükürbayram yolculuğu için arka koltukta yatarak ve 2 saatte bir mola verip 10dk yürüme şartıyla gidebilirsin dedi
Teşekkürler cnm. Bende hemen hemen bu sekılde beslenmeye calısıyorum.kahvaltı öncesi
1 s.bardağı ılık süt(yarım yağlı)+2 adet hurma veya2 adet kuru kayısı veya 2 adet kuru incir
kahvaltı
1 fincan ıhlamur
50 gram peynir
2 dilim ekmek(tam athıllı veya çavdar veya çok tahıllı)
domates
salatalık
1 adet yumurta
10 adet zytin
ara öğün
1s.b. ayran
4 tam ceviz veya 20 fındık veya 20 badem
öğlen
8 yemek kaşığı sebze yemeği
1 didlim ekmek
1 kase yoğurt
ara öğün
1 fincan rezene çayı
1 çay bardağı leblebi kuru üzüm karışımı
saat 17.00 gibi
1 adet meyve
1 kase yoğurt
akşam yemeği
haftada 4 kez et 3kez sebze yemeği(sebze 8 yemek kaşığı,et 200 gram)
1 kase salata(üzerine 50 gram peynir veya lor peyniri)(zeytinyağı konulacak)
1 dilim ekmek
yemekten hemen sonra
1 fincan rezene çayı+1 tatlı kaşığı keçi boynuzu özü
ara öğün
2 porsiyon meyve
1 kase yoğurt
yatmadan önce(geç yatılıyorsa)
1s.b. kefir
anlaşılmayan birşey varsa gözümden kaçan falan lütfen sorun yine..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?