2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
bir kac sayfa geride paylastı listesini

geri aldım aynı kişiden bahsetmiyormusuz :) kusura bakmayıın

az önce dr dan geldim miniğimin kalp atışlarını duyduk çok şükür bayram yolculuğu için arka koltukta yatarak ve 2 saatte bir mola verip 10dk yürüme şartıyla gidebilirsin dedi
Ayy hadi hayirli olsun canim bende cumartesi gidicektim diymazsam erken mi diye cekiniyordum. Senin bdt benden sonrayken duymussun ins bende duyarim:))

Arkadaşlar bebek düşürmek okadar kolay değil korkmayın, allah korusun kotu şeyler dusunmeyin benim 21 aylık oğlum var hala kucakci üstelik emiyorda surekliboyun halindeyiz, hareketli olmak iyidir, simdi yat dinlen diyen doktor birkaç ay sonra çok kilo aldın diyor

Ilk canim. 2 saat disari cikiyorum burnumdan geliyor. Odum kopuyor aksamlari sancidan
Normaldir belki bilmiyorum ki.Benimde ilk ağrı olunca korkuyorum ama Allaha emanetiz.Sen yinede çıksanda biraz yürü biraz otur.Ebe söyledim ağrıları.dediki yarım saat ayaktaysan bir saat dinlen yat dedi.

kızlar mrb allahım nasip ederse bende mayıs annesi olacağımm. dün tahlil yaptırdım beta hcg 570 çıktı. son adet tarihim 13 ağustos doktor henuz bakmadı sadece beta hcg ye baktı yarın tekrar kan vermeye gidicemm. benim hesaplamalarıma göre 5 haftalık bebeğim. beni de listeye alır mısınız.
boyum 1,62 kilom 62 yaşadığım yer bolu. yaşım da 26.
allahım hepimizin bebeklerini sağ salim kucağımıza almamızı nasip etsin inşallahhhh.

hoşgeldiiin. masumiyeti etiketleyip sat ve beklenen doogum tarihini yazarsan o ekler

Normaldir belki bilmiyorum ki.Benimde ilk ağrı olunca korkuyorum ama Allaha emanetiz.Sen yinede çıksanda biraz yürü biraz otur.Ebe söyledim ağrıları.dediki yarım saat ayaktaysan bir saat dinlen yat dedi.
Bayram alisverisinden zaten bu kadar cikmam. Temizlik ayri dert . içim rahat etmiyor ama yapincada rahatsizlaniyorum. Memlekete gidicektik ondanda vazgecicem sanirim bole giderse

az önce dr dan geldim miniğimin kalp atışlarını duyduk çok şükür bayram yolculuğu için arka koltukta yatarak ve 2 saatte bir mola verip 10dk yürüme şartıyla gidebilirsin dedi

aramızda bir gün var canım bende yarın gideceğim doktora acaba duyar mıyım? karından mı duydunuz?

Teşekkürler cnm. Bende hemen hemen bu sekılde beslenmeye calısıyorum.

Evet karından ilk defa göründü kese ve kalp atışını da duyduk çok şükür inşallah sen de duyarsın hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…