• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Kanda da belli olmaz ki gunu birlik kan vermek lazim kimyasalda deger artmyorsa kimyasal teshisi konur ole degil mi yoksa kan versem deger 0 ciksa zaten ne konysal nede normal gebelikten suphe edilir sanirm bole
aşılamada çatlatma iğnesi kullanılıyor onun etkisinden pozitif çıkmıştır

Evet olabilir onun etkisi 7 gunden sonra kalmiyor deniliyor bende ole dusundum ama 9.gun aksami yapmstm testi
Canım bende aşılama yaptırdığımda dr.testi 12. Gün yap öncesinde yanlış sonuç verebilir demişti

iyi geceler arkadaşlar. öncelikle tüm anne adaylarını tebrik ediyorum, rabbim bebeklerinizi sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin. inşallah bizim gibi isteyenlere de en kısa zamanda nasip etsin. bende yarın sabah gebelik testi yapacağım , aslında çok korkuyorum yine olumsuz sonuç almaktan ama ilk kez belirtiler yaşıyorum. adetim 2 gün gecikti, üstelik sürekli adet olur gibi kasıklarım ve belim ağrıyor , gögüs uçlarım acıyor. üstelik ayın 17sinde rahim filmi çekildim , çok şükür tüplerim açık çıktı ama 17 sinden sonra hamile kaldıysam da bu kadar kısa sürede belirti verir mi onu bilmiyorum. bu konuda fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim.

Canım bende aşılama yaptırdığımda dr.testi 12. Gün yap öncesinde yanlış sonuç verebilir demişti
Biliyorum da icimden bir ses yap dedi dayanamdim.normalde aset gununa kadar beklerm aslinda iste baska bir forumdan arkdasimizinda ole olmus 9.gunu yapmis poztif 10.gunu negatif ama kand vermis hamile sonra hamilelegi sonlandi ama duzgun gtmedi yani benim durumum muamma oladabikir olmayadabilir

Biliyorum da icimden bir ses yap dedi dayanamdim.normalde aset gununa kadar beklerm aslinda iste baska bir forumdan arkdasimizinda ole olmus 9.gunu yapmis poztif 10.gunu negatif ama kand vermis hamile sonra hamilelegi sonlandi ama duzgun gtmedi yani benim durumum muamma oladabikir olmayadabilir
hayırlısı olsun canım umarım pozitiftir.

iyi geceler arkadaşlar. öncelikle tüm anne adaylarını tebrik ediyorum, rabbim bebeklerinizi sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin. inşallah bizim gibi isteyenlere de en kısa zamanda nasip etsin. bende yarın sabah gebelik testi yapacağım , aslında çok korkuyorum yine olumsuz sonuç almaktan ama ilk kez belirtiler yaşıyorum. adetim 2 gün gecikti, üstelik sürekli adet olur gibi kasıklarım ve belim ağrıyor , gögüs uçlarım acıyor. üstelik ayın 17sinde rahim filmi çekildim , çok şükür tüplerim açık çıktı ama 17 sinden sonra hamile kaldıysam da bu kadar kısa sürede belirti verir mi onu bilmiyorum. bu konuda fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim.
Oncelikle hosgeldin canim. Bende 10 agustosta rahim filmi cekildim. 31 agustosda hamile oldugumu ogrendim daha adet gunumde gelmemisti. Yani çıkabilir. Bizide haberdar et sonuctan:))

Benim de kası
Hayir canim isdeyim izin alip0p gidemedim. Sanki gidersem kotu bisi olacakmış diyede korkuyorum. Tekrar lavabya girdim baaaktim bu sefer temizdi. Kan degeri artisimdaa gayet iyiydi aslindaa niye boyle oldu ki.
Birde kasik agriniiz oluyor mu sizinde

Merhaba canım
benim de kasık ağrım oluyor ama çok uzun sürmüyor ara ara 5 dk kadar zaten bu ağrıların normal olduğunu dr um da söyledi. Lekelenme için aklına hemen kötü şeyler getirme yerleşme kanaması diye bir şey olduğunu duymuştum daha önce yine de dr gitmekte fayda var :*

Merhaba kizlar ben dayanamadim bugune randevu aldim gidicem dr a hem hcg artislarima baksin bakalim normal mi dicek 13 45 de randevum zannetmiyorum kese filan gorulmesini ama belki vajinalde cikar mi ki bilmem son adet tarihim 3 agustos

Benim de kası

Merhaba canım
benim de kasık ağrım oluyor ama çok uzun sürmüyor ara ara 5 dk kadar zaten bu ağrıların normal olduğunu dr um da söyledi. Lekelenme için aklına hemen kötü şeyler getirme yerleşme kanaması diye bir şey olduğunu duymuştum daha önce yine de dr gitmekte fayda var :*

Allaha sukur gecti canim bir daha olmadi hatta hayal gordugumu dusunmeye basladim:)) persembe randevum var gidince yine danisirim

Oncelikle hosgeldin canim. Bende 10 agustosta rahim filmi cekildim. 31 agustosda hamile oldugumu ogrendim daha adet gunumde gelmemisti. Yani çıkabilir. Bizide haberdar et sonuctan:))
test yaptım negatif :110: ama gene de bir şüphe var içimde biraz daha bekleyip kan testi yaptırsam mı acaba ?

Ama henuz adet gunum bile gelemdi ben dedim sanrm testte yanlsiklik var asilama oldum ben canim asilamada kimyasal gebelikten pek suphe etmiyolr daha once dusun yaptm.doktor ole soledi pazar sie bir daha testte alamadim
canm aşılama olduysan ve erken yaptıysan oyuzden senı yanılttmıştır. 12. gune kadar beklenılmesı gerektıgını bılıyorum

canm bence git kan testı yaptır. bu şekılde kendıne stres yaparsın

gunaydın kızlar :) bende bugun doktora gidiyorum insaallah keseyi görürüz..
ınşl :) bize haber et :) sat neydı.

mrb arkadaşlar bende bugun evde test yaptım cok koyu ıkı çızgıyı gördum cok sukur sat 06-08 bat 04-09 yanı 3 gun gecmıstı 6 yıllık evlıyım ılk bebegım olacak ıns cok mutluyum
canım çok sewındım. 6 yıl uzun bı sure allah sag salım kucagına almayı nasıp etsın :)

Back
X