• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
günaydın...kese ve kalp atışları beta kaç olduğunda görünüyordu

Merhabalar;

Kese 5 haftalık yada 6 haftalık görünüyor kalp atışı da 7-8 haftalık duyuluyor..

Bende salı kontrole gidicem yarın bir sürü tahlil vermişti onları yaptırıcam.. Eğer bi sıkıntı çıkmazsa inşaAllah kalp atışını duyarız diye tahmin ediyorum fıdıkın :)

Ben bişey sormak istiyorum Bana folic1 verdi folik asit olarak. Akşam yatmadan içiyorum çünkü midemi şişirdiğini düşünüyodum. Ama akşamları da içsem ya gün içinde karnım taş gibi oluyor. Hiç gaz sancısı çekmedim hayatımda sanırım gaz sancısı bu ama niye oluyo?? :)

Ben bişey sormak istiyorum Bana folic1 verdi folik asit olarak. Akşam yatmadan içiyorum çünkü midemi şişirdiğini düşünüyodum. Ama akşamları da içsem ya gün içinde karnım taş gibi oluyor. Hiç gaz sancısı çekmedim hayatımda sanırım gaz sancısı bu ama niye oluyo?? :)
Canm benimde karnim hep garul gürül gaz var dusunuyorum. Folik asit yapmiyordur bence. Boyle oluyordur belki de :) ayagima çorap bu havada ceket gidiyorum ama yinede gazliyim :)

Bende adetm tarihime 4 gun kala idrar testi yaptim ikinci cizgi cikti amack bugun sabah tekrar yaptm o negatif su anda ne oldugunu anlamayamdim hamile veya degil bilemedim

Bende dun test yaptm adetime 4 gun varken ikinci cizgi cikti ancak bugun sabah yaptm hic bisi cikmadi hamilemeyim yoksa testler mi yanlis anlayamdim

Arkadaşlar merhaba :) hayırlı olsun bebişleriniz. Ben sat'a göre nisan annesi görünüyorum ama kese 5 haftalık dedi dr. Geç döllenme olmuş olabilir dedi. Bir yandan da kanamam var :KK43: Bakalım ne olacak. Eğer bebeğim tutunursa mayıs annesiyim muhtemelen :anneadayı:
Aynı durumdayız canım. Son durumun ne nasılsın şimdi?

="balliceviz, post: 42482842, member: 703270"]biraz önce doktordan geldim kese göründü ama yanında kanama var dedi :KK43: Progestan verdi bide rapor verdi yatıcaksın hep sadece tuvalete kalk dedi çok korkuyorum :KK43:[/QUOTE]
Gecmis olsun, insallah sorun olmadan atlatirsiniz. Herhangi bir belirti var miydi, kanama vs...gibi?

Cok sık belim agriyor. Her an adet olacakmisim gibi bir agri. Bir de gobegim cikti biraz, 5 haftalik halbuki.

="balliceviz, post: 42482842, member: 703270"]biraz önce doktordan geldim kese göründü ama yanında kanama var dedi :KK43: Progestan verdi bide rapor verdi yatıcaksın hep sadece tuvalete kalk dedi çok korkuyorum :KK43:
Gecmis olsun, insallah sorun olmadan atlatirsiniz. Herhangi bir belirti var miydi, kanama vs...gibi?[/QUOTE]
Vajinal bi kanama yok ultrasonda gördü doktor.sadece karın ağrısı vardı ama normalmiş zaten

: 42495212, member: 27617"]="balliceviz, post: 42482842, member: 703270"]biraz önce doktordan geldim kese göründü ama yanında kanama var dedi :KK43: Progestan verdi bide rapor verdi yatıcaksın hep sadece tuvalete kalk dedi çok korkuyorum :KK43:[/QUOTE]
Gecmis olsun, insallah sorun olmadan atlatirsiniz. Herhangi bir belirti var miydi, kanama vs...gibi?[/QUOTE]
Arkadasimdada ayni sey

Arkadasimdada ayni şey görünmüştü.dinlendi geçti.suan 5.ayinin içinde.herşey yolunda çok şükür. Üzülme geçer inşallah....

Kızlar Allah nasip ederse bende mayıs annesi olacağım.
cuma kan verdim 220 çıktı bugün tekrar yaptırdım 513,9 çıktı. adet tarihim yarın. inşallah bi aksilik yaşamayız. allah herkesin gönlüne göre versin inşallah...

Bende adetm tarihime 4 gun kala idrar testi yaptim ikinci cizgi cikti amack bugun sabah tekrar yaptm o negatif su anda ne oldugunu anlamayamdim hamile veya degil bilemedim
Canim kimyasal gebelik olabilir. Keşke bi kan testi yaptirsaydin

Ama henuz adet gunum bile gelemdi ben dedim sanrm testte yanlsiklik var asilama oldum ben canim asilamada kimyasal gebelikten pek suphe etmiyolr daha once dusun yaptm.doktor ole soledi pazar sie bir daha testte alamadim

Kanda da belli olmaz ki gunu birlik kan vermek lazim kimyasalda deger artmyorsa kimyasal teshisi konur ole degil mi yoksa kan versem deger 0 ciksa zaten ne konysal nede normal gebelikten suphe edilir sanirm bole

Kızlar Allah nasip ederse bende mayıs annesi olacağım.
cuma kan verdim 220 çıktı bugün tekrar yaptırdım 513,9 çıktı. adet tarihim yarın. inşallah bi aksilik yaşamayız. allah herkesin gönlüne göre versin inşallah...

Hayırlı olsun Bende yarın kan vereceğim evde test pozitif ama kanda görmem lazım daha erken 4 haftalık gitmedim doktora 10 gün sonra gidiciiim

Back
X