- 11 Nisan 2015
- 151
- 70
-
- Konu Sahibi Kubis45001
AÜ Cebeci Tip Fakültesi'nde Cem Somer Atabekoglu'na gidiyorum canım,memnunumAnkara da olup ikiz gebelik takibini hangi hastane ve doktorla yapiyosuz?
Allah bağışlasın benimde ilk gebeliğim ben 8-9 haftadan sonra bulantı yaşamaya başladım gün içinde sürekli devam ediyor anak bişeyler yersem azalıyor yani baya tombili olcam belli
Aynen canım ikiz daha zormuşHerkesin ilk gebeliği mi? Bnm bir kızım var 7 yaşındamide bulantısı akşam saatlerinde başlıyor bnm ilginç geliyor aslında sabah saatlerinde yoğun olur diye bilirdim ilk hamileliğimde hiç yaşamamıştım böyle sıkıntılarsanırım ikiz gebeliklerde şikayet iki katına çıkıyormuş...
Ah inşallah. Ben bu gidişle okula zor başlarımyok canım benim hala deva ediyo bulantılar inşallah yakında geçer :/
Selam.Akıntı bende de oluyor,dediginiz gibi sut kıvamında.Çamaşırı sık aralıklarla degistirme zorunluluğunun dışında sorun olmuyor.5.aya kadar olması normalmiş.Fitil Progesteron kullanırken akıntı daha çoktu.Kizlar 15 hftlik ikizlerime hamileyim.gunde 1 kere ya tuvalete gittigim sirada ya da ayakta cok kaldigim zaman akintim oluyor.camarim cok islaniyor.bazen renksiz bazende sut kivaminda.bekarken de ara ara boyle oluyordu.yeni bisey degil.ancak bebeklerin sivisi olur diye cok korkuyorum.akinti sorunu olan varmi ya da amniyon sivisiysa nasil anlayabilirim?
Canım bende de aynı sorun var. Tsh 1 hafta önce 0,029 çıktı.Tiroid ilacı kullanıyordum zaten 5. haftadan bu yana ama doktor değişikliği yaptım malesef.Ücreti çok fazlaydı diğer doktorumun. Yeni doktor da malesef dozajı fazla verdi.Yine eski doktoruma devam edeceğim.Kadın doğumcum yüksek olmasındansa düşük olması daha iyi bizim için ama endokrincin yine de dozaj ayarlaması yapsın dedi.Kizlar merhaba bugun de gittim ense kalinligi normal cikti ama ikili test icin kan istedi.ikizlere yapiliyormuki ikili tarama.ense kalinligi burun olcumu normal olduktan snra ikilide normal cikar heralde demi.bugun tahminde bulundu erkek gibi ikiside dedi.bu arada bende tsh degeri 001 cikti.cok dusuk.t3 t4 normal ama.endokrin dr um haftaya tekrar gel dedi.simdilik ilac vermedi.tiroyit probkeminiz oldumu hic kizlar