2016 mart ikiz anneleri:)

Aynen canım ikiz daha zormuş benim de bir oğlum var 5 yaşında. Onda hiç bulantı şikayetim olmamıştı. Benim gün boyu sürüyor bulantılar malesef

Kızlar durumlar nasıl? Kimse yazmıyor. Herkesin Keyfi Yerindedir inşallah benim bulantılarım 4 gündür azaldı. 2 kilo almıştım 1 kilo vermişim. Ama göbek fena çıkmış sizlerden Naber?

Kızlar beni de alın aranıza benim 11+5
Şubatın son haftası ya da martın ilk haftası hayırlısıyla...
Herkese rahat hamilelikler rahat doğumlar diliyorum...

merhabalar herkese, genelde 2016 ikiz annesi olacaklara yazıyodum bir de 2016 mart annelerine burayı görmemişim, bende 2016 mart annesi görünümlü yüksek ihtimal şubat annesi olcam Allahın izniyle, tek yumurta ikizlerine hamileyim %90 ikisi de erkek :) Allah hepimize kolaylık versin

Kizlar 15 hftlik ikizlerime hamileyim.gunde 1 kere ya tuvalete gittigim sirada ya da ayakta cok kaldigim zaman akintim oluyor.camarim cok islaniyor.bazen renksiz bazende sut kivaminda.bekarken de ara ara boyle oluyordu.yeni bisey degil.ancak bebeklerin sivisi olur diye cok korkuyorum.akinti sorunu olan varmi ya da amniyon sivisiysa nasil anlayabilirim?

Selam.Akıntı bende de oluyor,dediginiz gibi sut kıvamında.Çamaşırı sık aralıklarla degistirme zorunluluğunun dışında sorun olmuyor.5.aya kadar olması normalmiş.Fitil Progesteron kullanırken akıntı daha çoktu.

Kizlar merhaba bugun de gittim ense kalinligi normal cikti ama ikili test icin kan istedi.ikizlere yapiliyormuki ikili tarama.ense kalinligi burun olcumu normal olduktan snra ikilide normal cikar heralde demi.bugun tahminde bulundu erkek gibi ikiside dedi.bu arada bende tsh degeri 001 cikti.cok dusuk.t3 t4 normal ama.endokrin dr um haftaya tekrar gel dedi.simdilik ilac vermedi.tiroyit probkeminiz oldumu hic kizlar

Canım bende de aynı sorun var. Tsh 1 hafta önce 0,029 çıktı.Tiroid ilacı kullanıyordum zaten 5. haftadan bu yana ama doktor değişikliği yaptım malesef.Ücreti çok fazlaydı diğer doktorumun. Yeni doktor da malesef dozajı fazla verdi.Yine eski doktoruma devam edeceğim.Kadın doğumcum yüksek olmasındansa düşük olması daha iyi bizim için ama endokrincin yine de dozaj ayarlaması yapsın dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…