2016 mart ikiz anneleri:)

Troid problemini cogumuz yasiyoruz benimde 0.09 cikmisti doktorum ilacimi 2 hafta kullanmamam gerektigini soyledi kullanmadim 2 hafta sonra 2.5 degerine geldi

1/671 çıkmış canım doktor bugün sonuca bakacak.Bir risk görürsek arayacağız risk yoksa 1 ay sonraki randevuda görüşürüz demişti.Senin sonucun belli mi Kubis?
Cnm benim 1/188 cikti risk gurubunda gozukuyor ama ben inanmiyorum 4 lu test icin yol yapiyor doktorum biraz ticari bakiliyor.senin guzel canim 1/250 ustu risk gurubunda sayilmiyor masallah guzel sonucun

Cnm benim 1/188 cikti risk gurubunda gozukuyor ama ben inanmiyorum 4 lu test icin yol yapiyor doktorum biraz ticari bakiliyor.senin guzel canim 1/250 ustu risk gurubunda sayilmiyor masallah guzel sonucun
Tesekkur ederim canım,dediğin gibi 4 luye hazırlık için yapılıyor.Özelde isler malesef boyle.Doktorum zaten ikili testin %100 sonuç vermeyeceğini sadece ikizler arasında ciddi bir fark olup olmadığını az çok görebilmek için yapılacağını söylemişti.1 ay sonra bana da 4 lu yapılacak.İnşallah ikimiz de güzel sonuçlar alırız.

Insallah canim

Kızlar merhaba.size birsey soracagım.3farklı dr a gittim bugüne kadar.ikiz anne adayıyım.Allaha şükür bir sıkıntım kanamam hiç olmadı.gittigim 2 dr cinselliğe yasak koymadı.ama 1dr cinsellik yasak dedi.sizin dr larınız bu konuda birsey söyledi mi?Tskler

Canım bana doktorum ilk 3 ay dikkat etmem gerektiğini söylemişti. Sonrasında bi sakınca görmedi

Canım 2016 Mart anneleri nde takip ediyordum seni. Demek ikisi de erkekhayırlı olsun. Hoşgeldin

Canım 2016 Mart anneleri nde takip ediyordum seni. Demek ikisi de erkekhayırlı olsun. Hoşgeldin
hoşbuldum canım :) evet şimdilik iki erkek gibiler bakalım 7 ekimde net söylerim dedi doktorum ama değişmez büyük ihtimalle :) senin belli mi cinsiyetler?
Bu arada kaç kilo aldınız kızlar. 14 haftalığım 3 kilo aldım şimdiden
ben 48 ile hamile kalmıştım sonra 4 kilo verdim kusmaktan, bayramın birinci günü tartıldığımda da 47,3 olmuşum daha verdiklerimi anca toparlıyorum

Canım bende de sık sık oluyor. Normal bence. Bu arada bayram vs derken hiç giremedim. Cinsiyeti ben de öğrenemedim. Inşallah 10 gün sonra gittiğimde öğrenirim. Senin nasıl gidiyor hamilelik?
Geçmiş olsun canım..Benim de bir sonraki randevum 9'unda.İnşallah güzel haberler alırız.Hamilelik okul acılana kadar iyi geçiyormuş,iki gündür yoruldum.Bugün Nöbet yazmışlar bir de.Tüm günüm merdiven inip çıkmakla geçti,eve yeni geldim.Sen nasılsın,neler yapıyorsun?

Benimki biri kıza benziyor ama diğerini göremedim demişti. 10 gün sonra netleşir :) çok zayıf hamile kalmışsın çok avantajlısın ben 60 la hamile kaldım. Cinsiyetler netleşisin de başlayalım artık hazırlıklara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…