2016 mart ikiz anneleri:)

Teşekkür ederim canım hayırlısı neyse o olsun diyorum. Önce ikiz olması beni korkuttu ne yalan soyleyeyim sonra kese de bebek var kalbi atıyor deyince doktor daha başka oldum. 10 gün sonra bakacaklar bu aralar kaybedebiliriz dedi kese kadar olmuş bebek çünkü

Rabbim ona bir omur nasip etmisse herturlu yasar allah hayirlisini nasip etsin

Kizlar ben 16+2haftaligim kan degerim gecen hafta 11.8 idi bu hafta 9.5 e dusmus.kan ialci versi.sizinde hemofram degeriniz dustumu

Mrb kızlar..2gündür elimde olmadan bişeye üzülüp agladım ve sonrasında karnım tas gibi oldu.cok fazla sertlesti.bebeklerimi bile hissedemedim.ama bi kanamam vs olmadı.dinlenince biraz azaltı sertlik.cok korkuyorum.Dr a gitmeli miyim? :-(

Kızlar 2 gündür dayanılmaz bir sırt agrım var..batma gibi acıyo..yatarken yok.oturunca baslıyo..sizde var mı?normal mi?yoksa dr a gitmeli miyim?

Merhaba arkadaşlar bende 19+5 günlük ikiz bebeklerime hamileyim. Tedaviyle hamile kaldım. Ayrıntılı ultrason çektirmem gerektiğini doktorum söyledi. Çektiren var mı?

Merhaba arkadaşlar bende 19+5 günlük ikiz bebeklerime hamileyim. Tedaviyle hamile kaldım. Ayrıntılı ultrason çektirmem gerektiğini doktorum söyledi. Çektiren var mı?

Canim ben 13. Haftamda ilk detayli ultrasonu yaptirdim. Bugubde ikinci detayli ultrasnu yaptircam. İkizlere tarama testleri yapilmio her an bir problem olup olmadgini ancak boyle anliolar ve perinatologlar tarafindan yapilo

Canim ben 13. Haftamda ilk detayli ultrasonu yaptirdim. Bugubde ikinci detayli ultrasnu yaptircam. İkizlere tarama testleri yapilmio her an bir problem olup olmadgini ancak boyle anliolar ve perinatologlar tarafindan yapilo

Evet bende ikili be üçlü testleri yaptırmadım. Hala cinsiyetlerini de öğrenemedim. Bebişler bir türlü uygun pozisyonda durmadılar. O yüzden aslında istiyorum ayrıntılı ultrasonu. İnşallah bu sefer oğrenebilirim.

inşallah canım benım bir kız bir erkek gayet saglıklılarmıs kızım biraz yaramazlık yapıyormus içerde :)

Merhaba ben de ikizlerimiz bekliyorum kız ve oğlan bir arada gelcekler inşallah size sormak istedikleri var bebek arabası falan aldınız mı ben hala bulamadım da bir de yeni doğan alışverişinde neler alacaksınız

hoşgeldin canım hayırlısı olsun ikizlerin sağ salm Allahım kucağına almayı nasip etsin :) bebek arabası almadık henüz şu an almayıda düşünmüyoruz doğduktan sonra ihtiyç duyduğumuz dönemde alırız dedik çünkü hem kış bebeği olacaklar nasipse o yüzden başlarda çıkamayız çıksakta araçla oto koltukları yeter diye düşündük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…