2016 mart ikiz anneleri:)

Merhaba bende ikizlere hamileyimbüyük süpriz oldu bana da 7.haftamda öğrendim ikiz olduklarını ve şuan 8+1 günlüğüz... bir kesem diğerine göre küçükmüş ve 28 ağustosta kontrolum var merakla bekliyorum ... güzel düşünüyorum ki herşey güzel olsun...herkese sevgiler

Merhaba bende ikizlere hamileyimbüyük süpriz oldu bana da 7.haftamda öğrendim ikiz olduklarını ve şuan 8+1 günlüğüz... bir kesem diğerine göre küçükmüş ve 28 ağustosta kontrolum var merakla bekliyorum ... güzel düşünüyorum ki herşey güzel olsun...herkese sevgiler
Merhaba,ikizlerin hayırlı olsun.Sağlıkla doğarlar inşallah:) Benim de kese ve bebeklerimden biri küçüktü ama aralarındaki fark çok şükür kapandı gibi canım.Sende de öyle olacaktir,beslenme ne ve dinlenmeye dikkat et.

Merhaba,ikizlerin hayırlı olsun.Sağlıkla doğarlar inşallah:) Benim de kese ve bebeklerimden biri küçüktü ama aralarındaki fark çok şükür kapandı gibi canım.Sende de öyle olacaktir,beslenme ne ve dinlenmeye dikkat et.

Teşekkür ederim...amin hepimizin ki sağlıkla gelir inşallah...

Biz de güzel haberlerini bekliyoruz. Hoşgeldin canım

ewet canım cinsiyetler belli oldu biri kız biri erkek rabbim hepimizin evlatlarını sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah kızlar bişey sorucam ben 58 kg. hamile kaldım şimdi 64 kiloyum sizlerin kilo durumu nasıl ?
Kaç haftalık canım? Ben de 9. Haftamdayım 2 kg aldım:63: bu arada bir kız bir erkek süper ya :) hayırlı olsun

Esim de Malatya Hekimhanlı:) Okula hazırım evde sıkıldım ama görüntüm hazır değil,saçlarım bembeyaz:KK43: Bandana kapatmıyor yeterince.Bu arada seminer 3 hafta sürecek mi?
Sanmam 11 inde bitecek dedi müdür bana. Görüntü bende de fena :KK48: üstelik Karnım çıktı resmen 2 kg almama rağmen. Bulantı azalsa korkmam da okulda aniden bastırır diye çekiniyorum. Bu arada hekimhanlı müdürüm vardı dünya iyisi.

Deger lerini Zi yazarmisinz bende ikiz çok istiyorum dua edin arkadaslar
Ben de beta hcg 1 kez yaptırdım sadece. Adetime 3 gün kala 56 ydı. Anlaşılmadı yani. Sonradan 6. Haftada çift kese gördük. Rabbim hayırlısıyla nasip etsin sana inşallah.

Merhaba kızlar iki hafta önce bende de çift kese görünmüştü biri boş biri doluydu.. Boş kesem malesef dolmadı hayırlısı böyleymiş inşallah sağlıcakla bebişlerinize kavuşursunuz kendinize dikkat edin :KK68::KK68:

Merhaba kızlar iki hafta önce bende de çift kese görünmüştü biri boş biri doluydu.. Boş kesem malesef dolmadı hayırlısı böyleymiş inşallah sağlıcakla bebişlerinize kavuşursunuz kendinize dikkat edin :KK68::KK68:
Her şeyin hayırlısı canım benim. Rabbim yavrunu sana bağışlasın inşallah :nazar:

Kizlar merhaba bende ikiz gebisim.hepimize hayirlisi olsun. Suan 8+3 haftalik 19.22 digeri 8+6haftalik 22.33 mm ler.benim hic istahim yok ya.kiloda almadim.normalmiki acaba

Kizlar merhaba bende ikiz gebisim.hepimize hayirlisi olsun. Suan 8+3 haftalik 19.22 digeri 8+6haftalik 22.33 mm ler.benim hic istahim yok ya.kiloda almadim.normalmiki acaba
Merhaba...Bebeklerinin gelişimi bence maşallah iyi,9+5 iken benim en büyük 26 mm idi:) Kilo alamiyorum diye canini sıkma canım,asil beslenme 3 aydan sonra başlıyor.

Herkesin ilk gebeliği mi? Bnm bir kızım var 7 yaşındamide bulantısı akşam saatlerinde başlıyor bnm ilginç geliyor aslında sabah saatlerinde yoğun olur diye bilirdim ilk hamileliğimde hiç yaşamamıştım böyle sıkıntılarsanırım ikiz gebeliklerde şikayet iki katına çıkıyormuş...

Herkesin ilk gebeliği mi? Bnm bir kızım var 7 yaşındamide bulantısı akşam saatlerinde başlıyor bnm ilginç geliyor aslında sabah saatlerinde yoğun olur diye bilirdim ilk hamileliğimde hiç yaşamamıştım böyle sıkıntılarsanırım ikiz gebeliklerde şikayet iki katına çıkıyormuş...
Allah bağışlasın benimde ilk gebeliğim ben 8-9 haftadan sonra bulantı yaşamaya başladım gün içinde sürekli devam ediyor anak bişeyler yersem azalıyor yani baya tombili olcam belli :KK70:

X