2016 mart ikiz anneleri:)

Insallah cnm hersey bebisler icin.bende bgun dr gittim rubella ve 2 tane daha test icin kan verdim pazartesi cikacakmis sonuclar 2 eylule randevum var doktora gostrecegim sonuclari ins temizlerdir.disari cikinca evde kendime gelmem 2 saati buluyor disarisi cok sicakkkkk birde tatile cikiyorum cuma okul acilmadan son tatilimi yapacagim

Tatil konusunda iyi yapmissin canım,taze moralle okula başlamak en iyisi:) İl ici atama ile yeni bir okula tayin oldum haziranda,seminerde sana 1 verelim demişlerdi.Yeni olduğum için farketme, dedim,bu durumda vermezler diye ümit ediyorum:) Dediğin gibi dışarısı bana da iyi gelmiyor,hava çok sıcak.Rubella,toksoplazma,cmv testleri geç çıkıyor,inşallah onlar da güzel çıkar.

Ins canim.hayirli olsun canim yeni okulun ya 1.sinif cok zor olur zaten 2.donemde okulda olmayacaksin cocuklar bolunmesinler bosyere sen bir konus idareyle vermezler buyuk ihtimalle.kendine ve bebislere iyi bak canim haberlesiriz yine

Slm arkadaslar..bende 11.haftamdayim.ikiz bebeklerimi bekliyorum.siz de igne basmasi gibi agri ve baski oluyor mu?ben de 2gundur basladi.normal mi bilmiyorum

Slm arkadaslar..bende 11.haftamdayim.ikiz bebeklerimi bekliyorum.siz de igne basmasi gibi agri ve baski oluyor mu?ben de 2gundur basladi.normal mi bilmiyorum
Selam canim. İğne batması gibi değil ama ara ara ağrı oluyor özellikle gece yatarken.Zaten sağa sola dönemiyorum.Bel kısmı sıkı eşofman giydiğimde de ayni.

Selam canim. İğne batması gibi değil ama ara ara ağrı oluyor özellikle gece yatarken.Zaten sağa sola dönemiyorum.Bel kısmı sıkı eşofman giydiğimde de ayni.
Ben de gece saga sola donemiyorum.ne tarafa donsem o tarafimda dugum gibi bi agri oluyo.bazen de nefessiz kalip uyaniyorum.2gundur de ayaktayken bacak aram igne gibi batiyo aciyo.gecer ins

Ben de gece saga sola donemiyorum.ne tarafa donsem o tarafimda dugum gibi bi agri oluyo.bazen de nefessiz kalip uyaniyorum.2gundur de ayaktayken bacak aram igne gibi batiyo aciyo.gecer ins
Geçer canım ama bu uyurken ki yaşadığımız rahatsızlık devam edebilir.İkiz olunca her iki tarafı da kullanamıyoruz.Hamileler için özel tasarlanmış yastıklar görmüştüm nette.Biraz daha araştıracağım,yararı varsa alırım Sen de bak istersen.

K Kubis45001 canım diğer foruma göz atarken okudum.Tiroid ile ilgili yasadigin sorun için üzüldüm,düşüncesiz insanlar yüzünden anne bebek sağlığı ne kolay tehlikeye atılabiliyor bu ülkede.Ama Allah'a şükür iyisin,iyisiniz.Ben de senin yaşadıklarını yaşayabilirim.Şöyle ki 2 hafta önce gittiğim endokrinci tsh 2,9 iken haftaiçi 75 kullanmaya devam etmemi,haftasonu 100 kullanmamı söyledi.Pazartesi ben de tip merkezine gidip kan vereyim.Zira ellerim titriyor,ben de tsh in 1 altına düşmesinden endişeliyim.

Evet canim ya cok talihsiz
Evet canim ya cok talihsiz seyler oldu bende daha hicbirseyden emin degilim bende endokrinciye gozukecegim bebek nasil bana yan etkisi nasil bir ogrenmem lazim canim sanada cok uzuldum sende hemen bir uzmana gorunursen iyi olur diger bebegimi bu yuzden kaybetmis olabilecegimi de dusunmeye basladim cnm senin tsh yuksek degilmis ki bu kadat 75 mcg ve 100 ihtiyac duyulsun bu doktorlar biryerlerde yanlis yapiyorlar hic guvenmeden baska doktorlara danismali birsey olmamistir insallah sen yine icini ferah tut cunku anneden bebege gecen t3 ve t4 hormonlarinin miktari onemli benimkinde degerler normaldi o yuzden icim biraz rahat

Benim 5,5 haftalıkken tsh 11 di,2 hafta önce ki kontrolde 2,9 çıktı.Özel bir hastaneye gitmistim,doktor çok iyiydi ama muayene ve test ücreti fazla olduğu için uNiversite hastanesinde bir doktora gittim,1 ay boyunca hafta ici 75,hafta sonu 100 kullan dedi zaten hasimato çıktı bende,benim de Allahtan t3 ve t4 normal ama anti tpo yuksek,onun da bebeklere değil tedavi olmazsam bana zararı oluyormuş.Ama dozaj fazla geldi 1 aylık için,hafta ici yine gideceğim.Tsh düşüklüğü, yuksek olmasindan daha iyi diyorlar ama tabi ki en iyisi normal siNirlar içinde olması.Düşüğe yol açıyormuş düşük seviye.Sen söyleyince simdi ben de düşündüm diğer bebeğinin düşmesi inşallah bu hatadan kaynaklanmıyordur.

Canım ne güzel Rabbim tamamına erdirsin inşallah. Öğretmen misiniz ben de öğretmenim. Şu seminer dönemi bu bulantılarla nasıl gideceğimi düşünüyorum şimdiden

Canım 10. Haftadan sonra bebiş karnında yer değişir miş. Ondan normalmiş. Hoşgeldin aramıza :)

Ins canim artik hayirlisi diyorum bu bebegimede birsey olmasin allah korusun cok korkuyorum.sende cok haklisin bu ozel hastanelerde fiyatlar cok yuksek ama ne varki bu yari ozel sayilabilecek hastanelerin hatalarinida yine ozel hastaneler telafi ediyor yine donup dolasip o yuksek miktarlari odemek zorunda kaliyoruz allah yardimcimiz olsun ayin 2 sinde gidecegim doktora muayne 100 tl ikili test 200 ordan bide endokrinciyede bir 100 tl tahlilleri saymiyorum off cok zor.canim insaallah guzel haberler alirsin sanada bebeklerede zarar vermemistir insallah dua edelim guzel haberlerini bekliyorum canim

Canım ne güzel Rabbim tamamına erdirsin inşallah. Öğretmen misiniz ben de öğretmenim. Şu seminer dönemi bu bulantılarla nasıl gideceğimi düşünüyorum şimdiden
Evet ogretmeniz canim sende hosgeldin bulantilar geciyor zamanla tuzlu seyler al cnm yanina bol bol

Deger lerini Zi yazarmisinz bende ikiz çok istiyorum dua edin arkadaslar
Canım bhcg değerleri mi?Ben iki kez olcturdum,sonrasına bakmadık ama bhcg benim ikiz olduğuna suphelendirecek kadar yuksek değildi .Başından beri tek yumurta,tek kese vardı.Kalp atışı için gittiğimizde ikinciyi gördük.Duaların seninle,inşallah gönlünce olur herşey ve ikizlerine kavuşursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…