2016 mart ikiz anneleri:)

Ben de insallah Mart 15'ten sonra dogum yapacagim. İkizlerim gayet saglikli durumdalar. İkisi de 5,5 cm olmus. Doktor hersey normal dedi. Hamile kaldigimdan beri, tatli hic yiyemedim. Surekli eksi yiyorum. Et, tavuk, balik yiyemiyorum. Bu degisir mi acaba? Bir de herkese saglikli ve rahat bir hamilelik dilerim. Allah yardimcimiz olsun. :)

Ben de insallah Mart 15'ten sonra dogum yapacagim. İkizlerim gayet saglikli durumdalar. İkisi de 5,5 cm olmus. Doktor hersey normal dedi. Hamile kaldigimdan beri, tatli hic yiyemedim. Surekli eksi yiyorum. Et, tavuk, balik yiyemiyorum. Bu degisir mi acaba? Bir de herkese saglikli ve rahat bir hamilelik dilerim. Allah yardimcimiz olsun. :)
Allh tamamina erdirsn insaallh cnm kachaftlkkn belli oldu acaba ikiz oldklr

Arkadaşlar merhaba. Allah bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alıp büyütmeyi nasip etsin.
İkiz bi yandan çok güzel bir yandan çok zor ama insan heves ediyor maşallah bebişlerinize.
benim hamileliğim daha çok yeni keseyi bile göremedik ama adet 4 gün kala değerim 185 çıkınca forumdan birkaç kişi heveslendirdi ikiz olabilir dedi. size sorayım dedim bu değere göre ikiz olma ihtimali var mı? annemin babası ikiz ailede de ikiz var.

Arkadaşlar merhaba. Allah bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alıp büyütmeyi nasip etsin.
İkiz bi yandan çok güzel bir yandan çok zor ama insan heves ediyor maşallah bebişlerinize.
benim hamileliğim daha çok yeni keseyi bile göremedik ama adet 4 gün kala değerim 185 çıkınca forumdan birkaç kişi heveslendirdi ikiz olabilir dedi. size sorayım dedim bu değere göre ikiz olma ihtimali var mı? annemin babası ikiz ailede de ikiz var.
Merhaba oncelikle hamileliginiz hayirli olsun. Kanda cikan degerler malesef ikiz mi tek mi oldugunu gostermiyor. Bununla ilgili cok yanlis kanılar var. Cunku kandaki degerler, bebegin salgiladigi hormonla ilgili. Mesela degeri 1600 cikacan arkadasimin hamileligi tek bebek oldu, oysaki degeri cok yuksek. O yuzden bu bilgi sizi yaniltmasin. Umarim ikizleriniz olur, keseyi gormeye ne kadar kaldi?

Merhaba oncelikle hamileliginiz hayirli olsun. Kanda cikan degerler malesef ikiz mi tek mi oldugunu gostermiyor. Bununla ilgili cok yanlis kanılar var. Cunku kandaki degerler, bebegin salgiladigi hormonla ilgili. Mesela degeri 1600 cikacan arkadasimin hamileligi tek bebek oldu, oysaki degeri cok yuksek. O yuzden bu bilgi sizi yaniltmasin. Umarim ikizleriniz olur, keseyi gormeye ne kadar kaldi?
yarın bir kan testi daha yaptır dedi doktor. bugün 4+3 üm cumartesi gel keseye bakalım dedi.
çok heyecanlıyımmm. teşekkür ederim cevabın için:)

Kızlar hepiniz hoşgeldiniz. Tek tek alıntı yapmak isterdim ancak çok az girebiliyorum bulantıdan :KK43: umarım herkes iyidir. Bulantı lar sizde ne alemde ? Ben mahvoldum ya :63:

Merhaba ikiz anneleri:) Umarım herşey yolundadır.Ben temizliğe başladım bugün.Annem epey yardımcı oldu sağolsun.Okul açılmadan ev temiz olsun istedim,bir daha kolay kolay uğraşamam.Çarşamba günü de kontrolüm var,inşallah herşey yolundadır.Herkese iyi geceler şimdiden:)

Merhaba ikiz anneleri:) Umarım herşey yolundadır.Ben temizliğe başladım bugün.Annem epey yardımcı oldu sağolsun.Okul açılmadan ev temiz olsun istedim,bir daha kolay kolay uğraşamam.Çarşamba günü de kontrolüm var,inşallah herşey yolundadır.Herkese iyi geceler şimdiden:)
Bende okul acilmadan bir temizlik yaptiracagim cnm sanada iyi gecrler guzel haberlerini bekliyorum

Bende okul acilmadan bir temizlik yaptiracagim cnm sanada iyi gecrler guzel haberlerini bekliyorum
Kubisim tesekkur ederim meslektaşım:) Şimdiden sana da kolay gelsin canım.Ben de perşembe bayan çağıracağım,halıları verdim.Yarın için mutlaka haberdar ederim,inşallah iyi sonuç alırım

Kubis canım geldim doktordan.9+5 deydim,doktor haftalarına gore gelişimleri normal dedi:) İlk bebek 26,ikincisi 24 mm kalp atışlarını dinledik şükür herşey yolunda.Küçük olan arayı kapatmış gibi.3,5 hafta sonra tekrar gideceğim.
Ayy cok sevindim canim cok mutlu oldum inan cok sukur iyiler allah bebislerini sana bagislasin evet baya kapatmis masallah dikkat et kendine canim ve bebislerinede

Simdi cinsiyetlerinin meraki baslayacak ve tabiki ikili testler cok saglikli olur insallah
Canım çok teşekkür ederim güzel temennilerin için:) İnşallah bebeklerimiz sağlıkla dünyaya gelirler.Doktor 3,5 hafta sonra yine gel dediğinde ikili test mi yapilacak diye sordum o da yok dedi.İkili test % 100 doğru sonuç vermezmiş.Başka bir test yapılacağını söyledi ama ne testi bilmiyorum,randevu aldığım sekreter ise tarama yapılacağı için sabah saatlerine randevu vereceğim dedi.Hayırlısı bakalım.Sen nasılsın bu arada?

X