2016 MART AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER...

evet bu gibi şeyler çok duydum adet olmasan bile o sancıyı çeken çok kişi var o yüzden anne olmayı bekleyenler canımızı sıkmayalım ya ne oluyorsa bu stresten aşırı kafaya takmaktan oluyo
Aynen canim benim bu ay ümidim hic yoktu ama tek ilişkide bile Allahnasip edince oluyormuş. Hep hayirlisini dileyelim.

İnşallah canım benim

Benim de bat bugün ayaklarim usuyor belim ve karnım ağrıyor ama birebir regl ağrısı bakalım.
Benimde butun belirtilerim var hatta adet oldum diye tuvalete koşuyorum akintim var göğüslerde agri bi sag bi sol kasik batması bas dönmesi herbisey var bende bakalım ne olcak son 4..

Ben de yarın regl olacağım. Bu sabah gebelik testi benimle oyun oynadı resmen Yıkıldım onun yüzünden yaa

Sabah testi yaptım, beş dakika geçti, tek çizgi vardı. Bir baktım testin kenarına doğru bir pembe çizgi var. Ama bu ikinci çizginin olması gereken yerden çok uzak değil mi? diye düşündüm. 10 saniye sonra tam ikinci çizgi yerine gelmesin mi. Ben başladım dualar etmeye ama sonra kayboldu Yani idrarı ilk damlatınca baştan ıslanmaya başlar ya test, işte onun gibi hafif bir pembe çizgi geçti gitti. Offfff

Gunaydn kizlar kafama birsey takiliyor benimde.Sorayim dedim.Su yumurta aki gibi olan sivinin geldigi gece mi denememiz gerek yoksa ertesi gece mi.Kesin olarak bilen birileri varmi.Yumurta catlayinca mi gelir o yoksa catlamaya yakin diye sinyalmidir?
Bide bazi aylar seffaf bazi aylar beyaz renk olablirmi,farki nedir?

Canimm o gece de olur ondan sonraki gecr de olur kesin olarak bilmemekle beraber o geldiği zaman yumurta catlamış diye biliyorum ben

Biz o gece denemistik olmadı bakalım darısı gelecek aya

Canimm doktordan dolayı sartlandin sen biliyorum çok zor ama azıcık rahat olmaya çalış bugün yine yaptın mi test :)

Canimm o gece de olur ondan sonraki gecr de olur kesin olarak bilmemekle beraber o geldiği zaman yumurta catlamış diye biliyorum ben

Biz o gece denemistik olmadı bakalım darısı gelecek aya

Ay canim benim evet onceki aylarda o gece denemistm olmamisti bu ay sonrakinde mi denesem napsam.
Bi de onceki denedgim ay adet baya gecikmsti ama kahverengi lekelenmeler yasamistm 2gun falan adet tarihimden 2gun onceydi heralde iste.Ama sonra adet oldum.tuh bende umtlanmisdm.Ins olur bebislerimiz.

İnşallah canım benim o zaman bu ay ertesi günü deneyip haberleselim

Günaydın.
Bu sabah da regl olmadım ama içimden bit ses olacağımı söylüyor. Bugün de gelmezse yarın gidip kan vermeyi planlıyorum.

adetimde SON 5 gün kala dün akşam gebelik testi yaptım negatif..
sanirim olmuycak gibi ((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…