Kızzzz yarın gelmezse kırmızılar yapmıcak mısın test???? Bizi merakta koyma sakın.
boza senden de aynı sekilde güzel haberler bekliyoruzzz :))
mol gebelik nasıl oluyor canım tek bildiğim hcg yüksek çıkıyormuş galibaTesekkur ederim canim. Rabbim herkese versin isteyen. Pozotif testi gorduk sukur ama korkularimda cok. Gecen hamileligimde oyle sevindik havalara uctuk, mol gebelik yasadim sonra. Allah'im bu kez guldursun bizi insallah.
Çok mutsuzum kızlarHormonlar beni çok etkiliyor. Bir hafta giyinirken bile göğüslerim acıyor. Reglim çok ağrılı geçiyor , son günler depresyona giriyorum. Bu kadar çok şeyi çekmeme rağmen 25 aydır bebiş olmuyor
Arkadaşlar kırmızılar gelmedi gebelik testim de negatif ne gebeliğe dair ne Regliye dair bir belirtim var...moralim bozuk ne yapmam gerektiğini de bilmiyorum...
Sen ne durumdasın?
Keske tek sorun hcg olsa canim. Bebegin yerine rahminde tumor buyuyo. Sen iki ay karninda bebegim var diye o tumore tutunuyosunmol gebelik nasıl oluyor canım tek bildiğim hcg yüksek çıkıyormuş galiba
6 gun once bile silik cizgi cikti bende. Ama emin olmalisin adet tarihinden. Sonraki gun iyice belirsizlesince de moralim bozulmustu benim dikkat et. Sabirsiz tek ben degilmisim:) :)gunaydın kızlar
henuz bırsey yok benım bugun erken test almayı dusunuyorum 4 gun onceden cıkarmı olsaa
Ben de senin gibiyim. Moral bozma. Birkaç gün bekleyelim, regl gelmezse gidip kan veririz. Bu kadar basit :) moral bozmak yok.
. Allah acil sifalar versin. En kisa zamanda hayırlı haberlerini bekliyoruzbu ay nurtopu gibi 2 tane 3,5 ve 2,50 cm kistlerim olusmuş dogum kontrol hapı kullanıyorum , bu ayı es geçtik
önümüzdeki maçlara bakacaz artık
merhaba arkadaşlar hepiniz gibi bende bu ay bekleyişteyim bat 25 beni de listeye eklerseniz sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?