2016 MART AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER...

Kızlar umutları nisana kalanlar biri topik açsın ben çok giremedğim ve ilgilenemeyeceğim için açmıyorum açan olursa benide çağırın..

Tutarsa İKİz olur canım hayırlısı bakalım folik asit başlayacak misin ?
Doktor bisey vermedi ama simdi baslasam faydasi olurmu bilmiyorum 3 gun icinde catlar yumurtalarin dedi eczaneden folik asit desem verirlermi

Ayyy keske tutsa cok isyerim ikiz olmasini esimin ailesinde cok ikiz var bizim ailedede var insallah olur

Doktor bisey vermedi ama simdi baslasam faydasi olurmu bilmiyorum 3 gun icinde catlar yumurtalarin dedi eczaneden folik asit desem verirlermi

Aynen canimm git al mutlaka doktorun demesine bile gerek yok eczaneden al marka bile fark etmez benimki folic 1 günde 1 adet

Folidoce alabilirsin canım b12 de var içinde.devlet karsılamıyo zaten.en az 3 ay kullan.

İnşallah iltihap değil geç döllenmedir bende tırnaklarımı yiyorum

benim de son bat tan bu yana 30. günüm hala adet olamadım. belimde ve kasıklarım da ağrı var,sürekli tuvaletim var gibi hissediyorum kasıklarımdaki ağrı adet ağrıma benziyor ama ne gelen var ne giden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…