- 16 Ekim 2015
- 1.721
- 2.312
- 133
- 41
Ben de cok benzer seyler yasadim canim. evlat sahibi olmamiz hayirliysa, Allah en kisa zamanda nasib etsin hayirli bebekler insallah..
Olsun hayirlisi belli de olmaz adet oluncaya dek kesme umudunu. Zamani gelince biz istemesek de gelir bebisler.Günaydın herkese ben sabah test yaptım bir saattir başındayım çizgi falan yok sanırım benim de umutlar Nisan'a kaldı...
Gunaydin guzel anne aday adaylari:)
Sabahin korunde uynadim bende bugun dogum gunum test cizgisi daha belirginlesmistir bana hediye olsun diye. Dun silik ama epey belirgin cizgi vardi, bugun tek isiga tutunca gozukuyo anlamadim
Bat pazartesi gunu.
Aramiza hoşgeldin canım
İnsanlar senin de kucağın dolar
Bat neydi hangi günü bekliyoruz
umarim inş test pozitif çikar.. bende belirtilerim vardi gitti galiba dün doktorda kan verdim. 15 gün sora belli olucak bekliyorum.Herkese iyi akşamlar. BAT salı günü ama yarın sabah test yapmaya başlıyorum. Daha fazla dayanamayacağımHer sabah yapmayı düşünüyorum. 25 aydır beklediğim için üzüntüye direnç kazandım Bir de göğüslerim hiç bu kadar acımamıştı.
Doktora danismadan almim diorum bugun gidicem doktora genel bi tetkik yaptiricam insallah bu ay olur cok heycanliyimCanım folik asit ihmal etme nolur :)
Kaçıncı günün cnm ?Günaydın herkese ben sabah test yaptım bir saattir başındayım çizgi falan yok sanırım benim de umutlar Nisan'a kaldı...
Kaçıncı günün cnm ?
Tebrik ederim canım sag salim kucagına alırsın inşallahSelam kizlar, ben de bu ay ovulasyon testi kullandim ama gulen sabit yuzu bit turlu goremedim. Jinekologumda kizdi kullanma geriliyosun bos seyler diye.
Adetime 6 gun kala basladim test yapyapmaya
Bugun ikinci silik cizgi cikti. Allah isteyen herkese versin hayirli bebisler. Kimseyi bekletmesin. Insallah hepimiz gorelim bir an once cift cizgi. Ama tabi sonrasi da saglikli gebelik, saglikli guzel bebekler.
Tutarsa çift yumurta ikizin olur canım.Kizlar doktordaym simdi muayene oldm yumurtaliklarinda sorun yok 2 tane buyumus yumurta var 3 gun icinde catlar dedi. Ama tek yumurta gelismesi daha iyi olurdu dedi bnim suan buyuyen 2 yumurtam varmis anlayamadm ne demek bu. Calismalara 3 gun devam edin dedi gun asiri adetin 3. Gunu gel hormon testi aliriz dedi kafam karisdi bilgisi olan varmi olmicakmi bu ay simdi
Kizlar doktordaym simdi muayene oldm yumurtaliklarinda sorun yok 2 tane buyumus yumurta var 3 gun icinde catlar dedi. Ama tek yumurta gelismesi daha iyi olurdu dedi bnim suan buyuyen 2 yumurtam varmis anlayamadm ne demek bu. Calismalara 3 gun devam edin dedi gun asiri adetin 3. Gunu gel hormon testi aliriz dedi kafam karisdi bilgisi olan varmi olmicakmi bu ay simdi
Benim adet günümde yaptım negatifi ve o gün çok ağrım oldu adet olurdum o ağrıdan sonra hala olmadım. .bugün 3 gün geçti korkuyorum üzülürüm diye testte olumsuz çıkıncaBata 2 gün var canım sabahtan beri suratım 10 karış aslında hissediyordum hamile olmadığımı ama yine de test yapınca insan umutlanıyor...
Bende hala her iki yönden tık yok cnm :)Kızlar yok mu yeni güzel haber yahu
4te kalmayalim 5. Hamilemiz gelsin
Bende hala her iki yönden tık yok cnm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?