2016 MART AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER...

Benim de umutlarım bitti bu ay
Önümüzdeki aya kısmet bakalım

Arkadaşlar bata 3 gün var bugün beyaz yoğun bir akıntı başladı bugüne kadar akıntı anlamında hiçbir şey yoktu...test yapmayacağım kararlıyım günün gelene kadar sonra moralim bozuluyor ama göğüs ağrım falan yok bugün de 3-5 sn başım döndü..

kızlar hani adetin 3. günü hormon testi yapılıyor ya onu sağlık ocağında da yapıyorlar mı bilgisi olan varmı? aile hekimi bana gebelik düşündüğünde gel ebe hanımla konuş demişti acaba kan hormon filan onlara bakıyorlar mı ki?
hiç sağlık ocağına gidip bu konuyla ilgili ebe ile konuşan var mı?

Amin cnm.. Kaçıncı gününde çıktı cnm çift çizgi ?

Hormon testleri sağlık ocağında yapılmaz. Ilçe Hastanesi bile yapmıyor

Folik asit kullanmiyorm 6 aylik evliyim dogum kontrol hapi vs. Hic kullanmadm sadece geri cekilme yontemini kullaniyoduk gecen ay birakdik ilk denememizi yaptik ama yumurtlamaya denk gelmedi bu ay olur insallah 1 aydir korunmuyoruz

Folik asit kullanmiyorm 6 aylik evliyim dogum kontrol hapi vs. Hic kullanmadm sadece geri cekilme yontemini kullaniyoduk gecen ay birakdik ilk denememizi yaptik ama yumurtlamaya denk gelmedi bu ay olur insallah 1 aydir korunmuyoruz
Yarin kadin doguma randevu aldm bi baktiricam sorun varmi diye

Kızlar folikasit kullanımı çok önemli en az 3 ay kullanmak gerekiyor.lütfen ihmal etmeyin.ben folidoce isimli ilacı kullanıyorum devlet karsılamıyor zaten eczaneden gidip direkt alınıyor.drum yazmıstı banada.

Yapılmaz canım onlar sadece tsh vs bakıyorlar.

Merhaba kızlar.
Ben de mart ayında hamile kalmak isteyenlerdenim.

Klomen kullandım.
Şuan Duphaston ve incir kürü kullanıyorum.
Aynı zamanda meryem suresi de okuyorum.
Epey uğraşıyorum bu ay yani.

Allah hepimize en kısa zamanda nasip etsin inşallah.

Klomen ve duphoston nedir?
Ben hamilelige hazirlik multivutamin kullaniyorum folik asitte var icinde. Meryem suresini de okuyorum hergun adet olmam insallah da 41 gun tamamlarim.

Klomen ve duphoston nedir?
Ben hamilelige hazirlik multivutamin kullaniyorum folik asitte var icinde. Meryem suresini de okuyorum hergun adet olmam insallah da 41 gun tamamlarim.

İnşallah canım benim de temennim o yönde.
Klomen yumurta geliştirici ilaç.
Duphaston da progesteron içerikli bir ilaç, hamile kalınca bebeğin tutunmasını kalamazsan da adet olmayı sağlıyor.
Dr verdi tabi ki bunları.

Aramiza hoşgeldin canım

İnsanlar senin de kucağın dolar

Bat neydi hangi günü bekliyoruz

Canım folik asit ihmal etme nolur :)

Aramiza hoşgeldin canım güzel haberler almak dileğiyle hepberaber Dualarımiz seninle :)

Ben de cok benzer seyler yasadim canim. evlat sahibi olmamiz hayirliysa, Allah en kisa zamanda nasib etsin hayirli bebekler insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…