Amin cnm.. Kaçıncı gününde çıktı cnm çift çizgi ?Selam kizlar, ben de bu ay ovulasyon testi kullandim ama gulen sabit yuzu bit turlu goremedim. Jinekologumda kizdi kullanma geriliyosun bos seyler diye.
Adetime 6 gun kala basladim test yapyapmaya
Bugun ikinci silik cizgi cikti. Allah isteyen herkese versin hayirli bebisler. Kimseyi bekletmesin. Insallah hepimiz gorelim bir an once cift cizgi. Ama tabi sonrasi da saglikli gebelik, saglikli guzel bebekler.
Hormon testleri sağlık ocağında yapılmaz. Ilçe Hastanesi bile yapmıyorkızlar hani adetin 3. günü hormon testi yapılıyor ya onu sağlık ocağında da yapıyorlar mı bilgisi olan varmı? aile hekimi bana gebelik düşündüğünde gel ebe hanımla konuş demişti acaba kan hormon filan onlara bakıyorlar mı ki?
hiç sağlık ocağına gidip bu konuyla ilgili ebe ile konuşan var mı?
Folik asit kullanmiyorm 6 aylik evliyim dogum kontrol hapi vs. Hic kullanmadm sadece geri cekilme yontemini kullaniyoduk gecen ay birakdik ilk denememizi yaptik ama yumurtlamaya denk gelmedi bu ay olur insallah 1 aydir korunmuyoruzHer aksam yapmak sperm kalitesini dusurur canim. Gun asiri tavsiye ediyor doktorlar. Onu bir arastir. Folik asit kullanmaya basladinmi? Birde dogum kontrol hapi birakinca 3 kez adetinizi bekleyin. O vucuda giren kimyasallar anca atiliyomus bunyeden. Ben gecen sefer hapi birakinca hemen hamile kaldim. Hala kendimi sucluyorum bekleseydim diye. Ama bilmiyodum.
Allah hayirlisini versin:)
Yarin kadin doguma randevu aldm bi baktiricam sorun varmi diyeFolik asit kullanmiyorm 6 aylik evliyim dogum kontrol hapi vs. Hic kullanmadm sadece geri cekilme yontemini kullaniyoduk gecen ay birakdik ilk denememizi yaptik ama yumurtlamaya denk gelmedi bu ay olur insallah 1 aydir korunmuyoruz
4 gun var daha adetime.Amin cnm.. Kaçıncı gününde çıktı cnm çift çizgi ?
Hormon testleri sağlık ocağında yapılmaz. Ilçe Hastanesi bile yapmıyor
kızlar hani adetin 3. günü hormon testi yapılıyor ya onu sağlık ocağında da yapıyorlar mı bilgisi olan varmı? aile hekimi bana gebelik düşündüğünde gel ebe hanımla konuş demişti acaba kan hormon filan onlara bakıyorlar mı ki?
hiç sağlık ocağına gidip bu konuyla ilgili ebe ile konuşan var mı?
Klomen ve duphoston nedir?Merhaba kızlar.
Ben de mart ayında hamile kalmak isteyenlerdenim.
Klomen kullandım.
Şuan Duphaston ve incir kürü kullanıyorum.
Aynı zamanda meryem suresi de okuyorum.
Epey uğraşıyorum bu ay yani.
Allah hepimize en kısa zamanda nasip etsin inşallah.
Klomen ve duphoston nedir?
Ben hamilelige hazirlik multivutamin kullaniyorum folik asitte var icinde. Meryem suresini de okuyorum hergun adet olmam insallah da 41 gun tamamlarim.
Merhaba kızlar.
Ben de mart ayında hamile kalmak isteyenlerdenim.
Klomen kullandım.
Şuan Duphaston ve incir kürü kullanıyorum.
Aynı zamanda meryem suresi de okuyorum.
Epey uğraşıyorum bu ay yani.
Allah hepimize en kısa zamanda nasip etsin inşallah.
Folik asit kullanmiyorm 6 aylik evliyim dogum kontrol hapi vs. Hic kullanmadm sadece geri cekilme yontemini kullaniyoduk gecen ay birakdik ilk denememizi yaptik ama yumurtlamaya denk gelmedi bu ay olur insallah 1 aydir korunmuyoruz
Merhaba arkadaşlar. Ben de bu ay gebe kalmak isteyenlerdenim. Dün tesadüfen ziyaret ettim forumunuzu :) Benim kısmet olursa olursa ikinci gebeliğim olacak. İlk bebeğimi 36.haftada kan pıhtılaşması ve preeklampsiden kaybettim6.5 ay oldu ve sezaryenle doğum yaptığımdan dolayı 5 ay beklemek zorunda kaldım. Geçen ay olmadı, kısmet olursa eğer bu ay olsun çok istiyorum. Biraz da olsun yangınıma su serper belki melek oğlumun kardeşi.
BAT 26 Mart, ama çok ilginç bir şekilde bu ay akıntım adetim biter bitmez başladı, sadece 2 gün sürdü ve kesildi. Bu ay hiç akıntım olmadı ama kasıklarım çok ağrıyor. Bugün erken teşhis testiyle test yaptım, negatif çıktıDaha 9 gün var adetime, acaba bu kadar erken çıkar mı ki idrarda? Haftaya Çarşamba kan testi yapacağım. Doktorum özellikle tembihledi adet olmadan 2-3 gün önce test yaptır, pozitifse hemen iğneye başlayacağız diye. Kısmet bakalım kızlar. Benim için de dua edin... Bu sıralar en çok ihtiyacım olan şey bu...
Ben malesef adet oldum bu ayda umutlar bitti,, Bekleyen Arkadaslarimiz insallah gönlünüze göre hayirli haberleri verirsiniz,, Artik doktor yolu gözüktü
Aramiza hoşgeldin canım güzel haberler almak dileğiyle hepberaber Dualarımiz seninle :)
Ben de cok benzer seyler yasadim canim. evlat sahibi olmamiz hayirliysa, Allah en kisa zamanda nasib etsin hayirli bebekler insallah..Merhaba arkadaşlar. Ben de bu ay gebe kalmak isteyenlerdenim. Dün tesadüfen ziyaret ettim forumunuzu :) Benim kısmet olursa olursa ikinci gebeliğim olacak. İlk bebeğimi 36.haftada kan pıhtılaşması ve preeklampsiden kaybettim6.5 ay oldu ve sezaryenle doğum yaptığımdan dolayı 5 ay beklemek zorunda kaldım. Geçen ay olmadı, kısmet olursa eğer bu ay olsun çok istiyorum. Biraz da olsun yangınıma su serper belki melek oğlumun kardeşi.
BAT 26 Mart, ama çok ilginç bir şekilde bu ay akıntım adetim biter bitmez başladı, sadece 2 gün sürdü ve kesildi. Bu ay hiç akıntım olmadı ama kasıklarım çok ağrıyor. Bugün erken teşhis testiyle test yaptım, negatif çıktıDaha 9 gün var adetime, acaba bu kadar erken çıkar mı ki idrarda? Haftaya Çarşamba kan testi yapacağım. Doktorum özellikle tembihledi adet olmadan 2-3 gün önce test yaptır, pozitifse hemen iğneye başlayacağız diye. Kısmet bakalım kızlar. Benim için de dua edin... Bu sıralar en çok ihtiyacım olan şey bu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?