Aynıyız hemen hemen:) belirtiler başladi mi ilişki sorasi?TAMAM CANIM ALACAGIM BENIDE EKLERMISIN LİSTEYE 26 MART
TAMAM CANIM ALACAGIM BENIDE EKLERMISIN LİSTEYE 26 MART
Aynen cnm dün tam yapcaktim dedim dur yapma hem üzülüyorum hemde daha erken deyip kendimi tekrardan umutlandıriyorum en iyisi geçmesini beklemek :)Aman canim yapma moral bozuklugu olmasin regl gecmesini bekle.
HOŞBULDUM CANIMMMTAMAM CANIM ALACAGIM BENIDE EKLERMISIN LİSTEYE 26 MART
BİLEMİYORUMKI AMA KASIKLARIM AGRIYOR ILK DEFA BIDE BOYLE ARA SANCI OLUYOR SENDE BISEYLER OLUYORMU CANIMAynıyız hemen hemen:) belirtiler başladi mi ilişki sorasi?
bendede oluyor arada.. siskinlik gibi hissediyorumBİLEMİYORUMKI AMA KASIKLARIM AGRIYOR ILK DEFA BIDE BOYLE ARA SANCI OLUYOR SENDE BISEYLER OLUYORMU CANIM
bende ka
bendede oluyor arada.. siskinlik gibi hissediyorumbugün halsiz bitkin yorgunum. hiç bilemiyorum ya ay sonu gelsin bakicam. perşembe günü doktora gitcem 2,5 -3 haftalık olucak belli olurmu ya (bat: 27 mart. )
benden bi yaş büyüksün.. bende 1,5 yıllık evliyim. ilk bebegimi 7,5 ay önce kaybettim.. 7,5 ay boyunca korundum. bu ay yumurtalama dönemde biraktim korunmaya.. yumurtalama günü takip ettim fakat yumurtalama günü ( 9 mart ) öncesi oldu kuru oldutamam banada yaz o zmn belllı olursa bnde gıderım:) ben 28 yaşındayım bu yasıma kadar duzenlı oldum ama kasımdan sonra ıkı ay olmadım ılk defa doktora gıttım ılac kullandım şubat 26da oldum kendı kendıme endıselenıyorum hormonlarımmı bozuldu olmazsa bebegım faln dıye ıns bu ay olur bu dusuncem degısırrr cok ıstıyorum
benden bi yaş büyüksün.. bende 1,5 yıllık evliyim. ilk bebegimi 7,5 ay önce kaybettim.. 7,5 ay boyunca korundum. bu ay yumurtalama dönemde biraktim korunmaya.. yumurtalama günü takip ettim fakat yumurtalama günü ( 9 mart ) öncesi oldu kuru olduaslinda yumurtalama günü 13 marttı. benim SAT: 26 şubat. başlamiycaktim korkularim vardi bende.
cesaret edip başladim. hormonlarim bozuldu benim yaa. tuhaf hissediyorum.. halsiz bitkin yorgun gibiyim
6 aylık evliyim 1 yıl gecmeden doktora gitmek doğru değilmiş sizlerde böylemi düşünüyorsunuz
Aynen cnm dün tam yapcaktim dedim dur yapma hem üzülüyorum hemde daha erken deyip kendimi tekrardan umutlandıriyorum en iyisi geçmesini beklemek :)
arkadaşimin da öleymiş. yeni evliyken. doktor bi yıl bekle yeni evlendiniz demiş 6 ay sora hamile kaliyor. işte Allahın lütfü.. doktorlara bakmayin derim hepsi ayri ayri şeyi sölüyor.. hamile kalmak kalmamak sizin elinizde.. ister bi yıl korun ister şimdi kalin..6 aylık evliyim 1 yıl gecmeden doktora gitmek doğru değilmiş sizlerde böylemi düşünüyorsunuz
ben doktora sorduğumda aynen şu cümleyi kurdu canım
" 1 yıl boyunca haftada 3 kez yakınlaşma olup gebelik olmaz ise işte o zaman sorunlu bir durum var mı diye bakıyoruz " dedi :)
amin canim hayırlısı olsun.. tansiyonum firladi bi düştü. hipertansiyon hastasiyim gebelikte etkileyecek diye çok korkuyorum. bebegimi de o yüzden kaybettim. çok agir travma geçirdim. 27 martta oğlumu kaybedeli ( 31 mart ) 8 ay olucak. rabbime çok dualar ediyorum. nasip ne zamansa o zaman olsun dedim. pskilolojim da alt üst.. eskiden çok konuşuyordum anlatirdim bal gibi şimdi içime gelmiyor sessizlige gömdüm kendimiHAKKIMIZDA HAYIRLISI OLSUN CANIM
amin canim hayırlısı olsun.. tansiyonum firladi bi düştü. hipertansiyon hastasiyim gebelikte etkileyecek diye çok korkuyorum. bebegimi de o yüzden kaybettim. çok agir travma geçirdim. 27 martta oğlumu kaybedeli ( 31 mart ) 8 ay olucak. rabbime çok dualar ediyorum. nasip ne zamansa o zaman olsun dedim. pskilolojim da alt üst.. eskiden çok konuşuyordum anlatirdim bal gibi şimdi içime gelmiyor sessizlige gömdüm kendimi
amin canim hayırlısı olsun.. tansiyonum firladi bi düştü. hipertansiyon hastasiyim gebelikte etkileyecek diye çok korkuyorum. bebegimi de o yüzden kaybettim. çok agir travma geçirdim. 27 martta oğlumu kaybedeli ( 31 mart ) 8 ay olucak. rabbime çok dualar ediyorum. nasip ne zamansa o zaman olsun dedim. pskilolojim da alt üst.. eskiden çok konuşuyordum anlatirdim bal gibi şimdi içime gelmiyor sessizlige gömdüm kendimi
Bu işide görev gibi yapmak cok sinir bozucu
amin saol doktorlar bişey demiyor. kendi istegimle başladim gebelik çalışmalara.. gebe kalinca sıklıkla takip edicem tansiyon alet alicam çikinca doğru doktora.Cok gecmis olsun, basin sagolsun. Inan icimi sizlattin... Allah oncelikle sabir ve dayanma gucu versin. Tansiyon sorununun hallolma gibi bir durumu var mi? Yani doktor tansiyon varken gebeligi onayladi mi? Bilmedigim icin soruyorum kirmak istemem eger anlatmak istemezseniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?