2016 MART AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER...

İnşallah canim benim insallah

Insallah canim insallah artik tıp cok ilerledi olur Allahin izniyle, ozel degilse yazdiysan kacirmis olabilirm bir rahatsizliginmi vardi

Insallah canim insallah artik tıp cok ilerledi olur Allahin izniyle, ozel degilse yazdiysan kacirmis olabilirm bir rahatsizliginmi vardi
Miyom ameliyatı oldum. Sonra eşimin sperm değeri kötü çıktı. O da varikosel ameliyatı oldu. Ama bu arada iki yıl geçti tabii. Allah'a şükür artık engel kalmadı :)

Miyom ameliyatı oldum. Sonra eşimin sperm değeri kötü çıktı. O da varikosel ameliyatı oldu. Ama bu arada iki yıl geçti tabii. Allah'a şükür artık engel kalmadı :)
Cok sevindim canim bir engel kalmadigina Allah insallah hayirlisini nasip eder,isteyen kimsenin kucagini bos birakmaz,Hayirli evlatlarimiz olur insallah.Tedavi surecleri zor surecler olmali rabbim bir daha mecbur birakmasin.

Ben de yesa konu acmis ,hemen yazayim , destek olalim birbirimize dedim.

Pko mu var canim? Ben de 57 kiloydum ,54e dusebildim. Pkoluyum , biraz daha vermem lazim.

Canım benim nasılsın kilo durumu nasıl oldu... iyi haberlerini almak dileğiyle artık

Valla canim ben adet olacakmisim gibi hissediyorum butun agrilarim o sekilde,onun disinda tek belirtim kasik agrim baskada bisey yok.

Mide bulantısı ara ara geliyor yine. AğzımIn tadı değişik hep. Temizlik yaptım baya sol kasigim acıyor. Sıcaklık var ya birde sürekli gelecek gibi regl. Bu belirtiler hep insanı tüketiyor.

Beynim oyun oynuyor sanırım. Her ay yeni şeyler çıkıyor. Bu ay yeni olarak mide bulantısı ve sarı idrar geldi

bende çok belirti var ama sonuç idrarda negatif Canım . Bugünde adet olacakmışım gibi his var artık

günaydin.
yumurtalama günü kaçirmadim affedersin. fakat kupkuru olunca ilişkiyi zor yaşadık.
akıntılarim çarşamba günden beri var ilk ilişki sonra tansiyonum çikti midem bulandi kustum ne oluyo lan dedim kendime...
la hemen hamile mi kalirim hayır yok artıkkkbilmiyorum.
tutmaz dedim bu ay.. tutmaz mi bilmem.. umutlanmak da istemiyorum hiç..
akıntılar durmuyor. çarşamba gününden beri kuru ve akıntım var..
arada kasık agrilar başladi önceden öle degildim..
ay sonu bekleyeyim.. bakmadim daha teste.. rabbime biraktim herşey.. Allah ne zaman nasip ederse o zaman olsun inş hayırlısı.
sizde durumlar nasıl..?

Kızlar benim bat a 8 gün kaldı ama hiç belirti yok 1 tane bile

Bat 22 si olan arkadaşlar Sizde durum nedir :)

Herkese gunaydiin. Benim de 22 si. Uykusuzluk tavan yapmis durumda dun 1 saat yuruyus yaptim resmen olum cikiyodu spor salonundan ki normalde 2 saat agir idman yapan insandim. Eve gelip dus alamadan koltukta uyumusum esim de diyor ki sabah cok mu erken kalktin. Hii evet uyku tutmadi simdide yorulunca uyuyakaldim dedim artik adamcagiza :) Bu sabahta resmen adet olacakmisim gibi bi agriyla uyandim. Kasigim tam adetin 1 gun oncesi gibi bi doluluk hissi,olsam da rahatlasam durumu var bel agrisiyla beraber.
Belirti midir bilemem ama bence regl olmam icin de cok erken bakalim zaman gosterecek

kızlar inşallah belirtiler hamilelik belirtisidir

ağrıda yerleşme ağrısıdır

iyi haberlerinizi alırız inşallah

kızlar inşallah belirtiler hamilelik belirtisidir

ağrıda yerleşme ağrısıdır

iyi haberlerinizi alırız inşallah

Insallah caniiim :) Belirti yok diye umutsuz olma bak belirtisiz bi sekilde sadece adet gecikmesi ile farkediyor cogu insan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…