Canım benım az kalmıs azcık daha dayan cıdden cok ıyı dayandın masallah rabbım verıo gucunu ıstekuzum valla dayandım hayat şartları işte mecbur dayanmak zorunda kalabiliyorsun neyse ki sona geldim kazasız belasız cuma gününü de görürsem cumartesi kendimi bakıma sokacam sonra evimi
Geçmiş olsun canım.Sağol cnm doktor da birsey demedi kan tahlili verdim karaciğer için birsey cikmadi bugün tekrar ultrasona gireceğim dahiliyeye gönderdi doktor bakalım o ne diyecek..
Sağol canım, amin inşallah.Inanmıyorum toprak gelıo yanı hadı hayırlısıyla ınsallah tatlım rabbım sag salım kucagınıza almayı nasıp etsın ınsallah cok rahat bır dogum olur
tüttüttü maşallah bana o halde bi yerimi kaşimCanım benım az kalmıs azcık daha dayan cıdden cok ıyı dayandın masallah rabbım verıo gucunu ıste
Slm kızlar. .bende de gebelik alerjisi oldu çok kötüyüm heryerim kabardi tüm vücut deli gibi kasiniyor um doktor bebek karacigere baskı yapıyor ondan olabilir dedi..daha 1 ay var doguma nasıl geçer o zaman bilmiyorum..5 gündür birsürü
doktora gittim serum yedim acilde
bir faydası olmadı..benden bu kadar haberler doğum yapanların gözü aydın darısı bize olsun
insallah sağlıkla görelim o günleri. ..
aynı sorun bende de var cnm çok fena oldum karnim bacaklarim kollarım heryerim kıpkırmızı oldu çok kasiniyorum benim de karacigerime baktılar ama birsey bulamadi lar. .bir hap bide losyon yazdı doktor dediğin gibi bir faydası yok..Allah yardımcımız olsun..Kızlarrr çok iyi geçen hamileliğim resmen kabus gibi oldu. Hamilelik kolestazı diye bişey var onu yaşıyorum. Bütün vücudum kaşınıyor delirmek üzereyim. İlaçların hiç faydasını görmüyorum
Karaciğerde safra birikmiş o yüzden oluyormus ve durum devam ederse sezaryen olacağım dualarınızı bekliyorum
bende de kolestaz çıktı geçen hafta ursactive kullanmaya başladım sizin kullandığınız bir ilaaç var mı benim bu ilaçla kaşıntılarım baya hafifledi. ilk günkü gibi değil mümkün mertebe kaşınan yere dokunmamaya çalışın kaşındıkça yayılıyor çünkü birde sıcak ortam kaşıntıyı artırıyor o yüzden ben çorap giymiyorum ince hafif şeyler oluyor üzerimde, soğuk suya tutuyorum kaşınan yerleri iyi geliyor, bir de sanki ne zaman kuruyemiş tüketsem kaşıntı artıyor özellikle fındık ve çekirdek, doktor bana da değerle yükselirse sezeryan yapmamız gerekebilir dedi, çünkü bebek için riskli bir hastalık bu arada benim sadece alkalen fosfataz yüksek çıkıyor genelde kolestazda alt ast bilirubin değerleride yükselirmiş sizde nasıl durumKızlarrr çok iyi geçen hamileliğim resmen kabus gibi oldu. Hamilelik kolestazı diye bişey var onu yaşıyorum. Bütün vücudum kaşınıyor delirmek üzereyim. İlaçların hiç faydasını görmüyorum
Karaciğerde safra birikmiş o yüzden oluyormus ve durum devam ederse sezaryen olacağım dualarınızı bekliyorum
hangi hapı kullanıyorsunuz bendede aynı durum vardı ursactive kullanıyorum günde 3 tane hafifletti biraz yoksa geceleri hiç uyuyamıyordum.aynı sorun bende de var cnm çok fena oldum karnim bacaklarim kollarım heryerim kıpkırmızı oldu çok kasiniyorum benim de karacigerime baktılar ama birsey bulamadi lar. .bir hap bide losyon yazdı doktor dediğin gibi bir faydası yok..Allah yardımcımız olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?