2016 Mart Anneleri Goygoy :)

kuzum valla dayandım hayat şartları işte mecbur dayanmak zorunda kalabiliyorsun neyse ki sona geldim kazasız belasız cuma gününü de görürsem cumartesi kendimi bakıma sokacam sonra evimi
Canım benım az kalmıs azcık daha dayan cıdden cok ıyı dayandın masallah rabbım verıo gucunu ıste

geçmiş olsun ALLAH yardımcın olsun canım..

bskn ekledim doğum haftanı :)

2016 MART ANNELERİ TOPİĞİNDE GERÇEKLEŞEN DOĞUMLAR LİSTEMİZ

1- @Meleğimkorusun --- 36+1 --- ----- 06.02.2016 Cumartesi

2- harme = ikiz bebekler --- 36+2 - 07.02.2016 Pazar

3- ttu89 ------------------------------- 10.02.2016 Çarşamba

4- bskn ----------------------37+3----- 12.02.2016 Cuma

5- azerikizi91 --------------------------- 12.02.2016 Cuma

6- srrbkl ------------------------------- 14.02.2016 Pazar

7- N nimet4 ------------------------------ ?

EKSİK VE GEDİK VARSA DÜZELTEBİLİRİM..HERKESE KOLAY DOĞUMLAR DİLERİM :)

N nimet4 tarih bilgisi girildi :)

2016 MART ANNELERİ TOPİĞİNDE GERÇEKLEŞEN DOĞUMLAR LİSTEMİZ

1- @Meleğimkorusun --- 36+1 --- ----- 06.02.2016 Cumartesi

2- harme = ikiz bebekler --- 36+2 - 07.02.2016 Pazar

3- ttu89 ------------------------------- 10.02.2016 Çarşamba

4- bskn ----------------------37+3----- 12.02.2016 Cuma

5- azerikizi91 --------------------------- 12.02.2016 Cuma

6- N nimet4 ------------------------------ 12.02.2016 Cuma

7- srrbkl ------------------------------- 14.02.2016 Pazar

EKSİK VE GEDİK VARSA DÜZELTEBİLİRİM..HERKESE KOLAY DOĞUMLAR DİLERİM :)

Kızlarrr çok iyi geçen hamileliğim resmen kabus gibi oldu. Hamilelik kolestazı diye bişey var onu yaşıyorum. Bütün vücudum kaşınıyor delirmek üzereyim. İlaçların hiç faydasını görmüyorum
Karaciğerde safra birikmiş o yüzden oluyormus ve durum devam ederse sezaryen olacağım dualarınızı bekliyorum

[QUOTEbenim Allah yaCnmdn, post: 45205157, member: 652675"]Kızlarrr çok iyi geçen hamileliğim resmen kabus gibi oldu. Hamilelik kolestazı diye bişey var onu yaşıyorum. Bütün vücudum kaşınıyor delirmek üzereyim. İlaçların hiç faydasını görmüyorum
Karaciğerde safra birikmiş o yüzden oluyormus ve durum devam ederse sezaryen olacağım dualarınızı bekliyorum[/QUOTE]
Canim benim Allah yardimciniz olsun Uzme kendini gecenin kaci oldu uyuyamiyorum bende bir saga bir sola donup duruyorum artikbitse hamilelik cok agirlastim

güanydın arkadaşlar.. hasta olan arkadaşlarımıza acil şifalar.. yavrularımıza kavuşmaya gün sayıyoruz artık.. ben hala işteyim. canım ceviz kabuğuna girdi artık tabiri caizse.. evimde uzanmak istiyorum.. ha gayret diyorum ama iş yerinden doğuma gidicem heralde

aynı sorun bende de var cnm çok fena oldum karnim bacaklarim kollarım heryerim kıpkırmızı oldu çok kasiniyorum benim de karacigerime baktılar ama birsey bulamadi lar. .bir hap bide losyon yazdı doktor dediğin gibi bir faydası yok..Allah yardımcımız olsun..

bende de kolestaz çıktı geçen hafta ursactive kullanmaya başladım sizin kullandığınız bir ilaaç var mı benim bu ilaçla kaşıntılarım baya hafifledi. ilk günkü gibi değil mümkün mertebe kaşınan yere dokunmamaya çalışın kaşındıkça yayılıyor çünkü birde sıcak ortam kaşıntıyı artırıyor o yüzden ben çorap giymiyorum ince hafif şeyler oluyor üzerimde, soğuk suya tutuyorum kaşınan yerleri iyi geliyor, bir de sanki ne zaman kuruyemiş tüketsem kaşıntı artıyor özellikle fındık ve çekirdek, doktor bana da değerle yükselirse sezeryan yapmamız gerekebilir dedi, çünkü bebek için riskli bir hastalık bu arada benim sadece alkalen fosfataz yüksek çıkıyor genelde kolestazda alt ast bilirubin değerleride yükselirmiş sizde nasıl durum

hangi hapı kullanıyorsunuz bendede aynı durum vardı ursactive kullanıyorum günde 3 tane hafifletti biraz yoksa geceleri hiç uyuyamıyordum.

İlk sayfada listede olmayan listede yer almak isteyen aramıza yeni katılan arkadaslarımız mesajımı alıntı yaparak bilgilerinizi yazarsınız eklerim kızlaaarr sizleride :)) TheTudors canım süpersin vallahi.. Sende yaz bilgileri ekleyeyim senidee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…