- 6 Mayıs 2015
- 1.009
- 695
- 123
ahhh kusum hıc sorma astarı vurmadıgı ıcın 3 sınıf bar duvarı gıbı koyu bır mavımız oldu ustune sagolsun bız ona oyle yap demısız gıbı boyayı sulandırdım 3 kat vurdum demezmı saka gıbı ya bu boya patates baskısı gıbı ruloyu asagı cektınmı bır daha yukarı bıle vurmuyorsun ondan acık renk oluo ama bız ona 3 kat vur dedık sankı bırde yetsın dıe sulandırmıs normalde artması gerekıodu zaten zor yetıstırmısmıs bırsey degıl yarın mobılyacı gelcekdı aradım adamları sımdı dıvarların bır daha boyanması gerekıcek vazgecdım bu boyadan zaten duz bır mavı alıcam tatlı bır mavı tonu babam boyucak saclarımı yolucakdım sınırden aglıycakdım yaa
onunla geçmiş olsun sıkma canını yaae altı üstü boya bizim düz beyaz boyatmadık bile
aaa tüh yaa keşke hiç öyle boyamamış birine boyatmasaydınız bilen biri yapsaydı yada nebilim aslında gerçekten boycaıysa nasıl yapması gerektiğini bilmesi gerekti.. neyse sağlık olsun üzülme yaa geç olsun güç olmasın dimi amakızlar merhaba anca gelebıldım moralım cok bozuk zaten mahvetmıs odayı boyacı tekrar boya alıp boyatıcam odayı
aaa tüh yaa keşke hiç öyle boyamamış birine boyatmasaydınız bilen biri yapsaydı yada nebilim aslında gerçekten boycaıysa nasıl yapması gerektiğini bilmesi gerekti.. neyse sağlık olsun üzülme yaa geç olsun güç olmasın dimi ama
Tesekkur ederim daha güzeli senin olsungünaydınnn.. ben almadım ama kullanan arkadaşlarım var.. güzel günlerde kullan..
hmmm kötü olmuşkızlar merhaba anca gelebıldım moralım cok bozuk zaten mahvetmıs odayı boyacı tekrar boya alıp boyatıcam odayı
slm cnm nasılsın bebiş nasıl?slm kızlarr....
Anne sevgisi mi oyle bir seydi canim ama verilen indirimi pazartesi 23.59 a kadar kullaniliobu haftanın kodları neydı tatlımmmmm
Ben stylo aldim kullanmadim henuz ama iyiye benzio 3 modeli var benim aldigim daha kucuk ebatlari yazarKızlar günaydın. Anne -bebek bakım çantanızı aldınız mı? Ben sırt çantası almayı panlıyorum ama markasına karar veremedim stylo nasıl sizce, bilen var mı?
hmmm kötü olmuşneyse sen strese sokma kendini sinir bozucu bir durum ama ne yapcan..Düzelir inş çok daha güzel olur:)
Uzulme cnm insallah halledersiniz.kızlar merhaba anca gelebıldım moralım cok bozuk zaten mahvetmıs odayı boyacı tekrar boya alıp boyatıcam odayı
Uzulme cnm insallah halledersiniz.
merhaba canım :)Merhaba tatli annis ve tatli bebisleri
benim de kaşınıyor sanırım orası da çatlıyorkızlar ya sizin de göğüsleriniz kaşınıyor mu..Benim çok kaşınıyoo niye ki o da mı çatlıcak yoksam :)
evet arkadaşım da öyle dedi orası da çatlıyormuş..Kendi kendime çatlak patlak yusyuvarlak diyorum:)benim de kaşınıyor sanırım orası da çatlıyor
Siparişimi verdim bile..sıyah grı almıs canım esım termostat kırmızı ama
ha ha ha bu da güzelmişevet arkadaşım da öyle dedi orası da çatlıyormuş..Kendi kendime çatlak patlak yusyuvarlak diyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?