Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gunaydın guzel annıslerrr:):)
su vıdeoyu ızleyınde azıcık keyfınız yerıne gelsın ben bayıldım:):)
bu haftanın kodları neydı tatlımmmmmBirkaç gündür baş ağrısı oluyor. Birde soguk soguk terleme goz kararmasi gibi kan degerlerim mi iyice dustu nedir 1 hafta sonra randevum var bakalim cok kotu olursam saglik ocagina filan giderim.
Bugun ev tipi ana kucagi sipariş etmistim ebebekten o geldi. pazar günleri merhaba bebek diye program var iki tane kod veriyor onu girince 50 40 30 tl filan indirim veriyor. Bende indirimden aldim. Sizde aldinizmi ev tipi ana kucagi insallah kullanisli olur.
alarm caldıgı an uykuya dalmısımmmm benımde bugunle bırlıkte son 3Günaydınlarr..Ben de uykusuzum Evde olsam da uyuyamazdım o yüzden birşey demiyorum işeuyuyamama sıkıntısı var bende hele gündüz hasta falan değilsem mümkün değil uyumak..Son 3 günüm işyerinde zaten
neyse az kalmıs canım dayan azıcık dahaalarm caldıgı an uykuya dalmısımmmm benımde bugunle bırlıkte son 3
gunaydınnn:):)Günaydın Kızlar :)
yaaa dımı bende bayıldım valla elını koyunca nasıl gelıp sarılıyor :):):) aminnn canım hepımız saglıcakla hıc bır endısemız olmadan kucagımıza alalım ınsallahçok güzelllRabbimin en büyük ve en güzel mucizesi Allahım korusun hepsini bize bağışlasın inşallahh
bende 18 inde çalışamaz alcam canım.Günlerimiz aynı seninle..Çlışmayı bende planlıyordum en azından 35 e kadar falan da kar buz korkuyorum işe gelmeye o yüzden riske atmak istemedim miniğimi:)
beraber ayrılıyoruz o zman biz :)alarm caldıgı an uykuya dalmısımmmm benımde bugunle bırlıkte son 3
iyi yapmışsın tatlım Ankara 'da halaa kar yok muhtemel bu hafta yağar ama benim geldiğim güzergah ana hat eşim bırakıyo bakalım kasabildiğim kadar kasıcam sıkıldığım anda bende bırakırım. insanın kendine de vakit ayırması lazım. azıcık gezeyim tozayım istiyorum bakalım şartlar ne olacak..
inşallh cnm benim :)yaaa dımı bende bayıldım valla elını koyunca nasıl gelıp sarılıyor :):):) aminnn canım hepımız saglıcakla hıc bır endısemız olmadan kucagımıza alalım ınsallah
Ben süt sağma makinemi oradan aldım canım..çok da memnun kaldım..kızlar tutumlu anne sıtesını bılen warmı
guwenlı yanı dımı canım sımdı bır donence begendım de buyuk ıhtımalle ızmırdeyse alıcamBen süt sağma makinemi oradan aldım canım..çok da memnun kaldım..
bilmiyorum cnm duymadım hiç..kızlar tutumlu anne sıtesını bılen warmı
Sipariş verip ödemeyi yapınca parayı hemen aktarmiyorlar karşı tarafa.ürün sana ulaşıp onay alınca aktariyorlar.bakarsın geldiğinde anlatıldığı gibi değilse iade eder paranın geri alırsın.bi sorun yaşanmaz yani..guwenlı yanı dımı canım sımdı bır donence begendım de buyuk ıhtımalle ızmırdeyse alıcam
aaa cok ıyımıs o zaman begendım bu sıstemııııSipariş verip ödemeyi yapınca parayı hemen aktarmiyorlar karşı tarafa.ürün sana ulaşıp onay alınca aktariyorlar.bakarsın geldiğinde anlatıldığı gibi değilse iade eder paranın geri alırsın.bi sorun yaşanmaz yani..
ben aldım stylo canım hemde termostat hedıyelı ıdı n 11 den coook guzel umdugumdan daha guzel cıktı hemdee 120 tl ye aldıkKızlar günaydın. Anne -bebek bakım çantanızı aldınız mı? Ben sırt çantası almayı panlıyorum ama markasına karar veremedim stylo nasıl sizce, bilen var mı?